This is default featured slide 1 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 2 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 3 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 4 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 5 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

luni, 29 iunie 2009

Pe voi ce va face fericiti?

Imi permit sa fur ideea asta de pe blogul lui Alica Nastase (www.coffeechat.ro) si sa va intreb si pe voi care sunt lucrurile care va fac fericiti? Fie ele cat de marunte :) Si mi-a mai placut o fraza scrisa tot de Alice: "Daca un om iti zambeste in timp ce se scutura de somn, in secunda aceea in care nu e loc de prefacatorie sau politete, cand te dezmeticesti de vise si te arunci in viata, inseamna ca te iubeste cu adevarat". Mie mi s-a intamplat! Voua?

Raluca si Walter Zenga vor avea o fetita!

Aflati in vacanta la Miami, Raluca si Walter Zenga au primit o vestea ca vor fi parintii unei fetite, lucru simtit de mama, cu mult timp inainte de verdictul medicilor. Iata ce scrie Raluca pe blog: "La Cedars-Sinai Hospital din Miami ni s-a confirmat ceea ce o mamica-in-devenire simte de ceva vreme…si viseaza (sunt acele aparitii in vis de ireala intensitate, care comunica o senzatie de incredibila dulceata: din strafundurile propriei fiinte, un moment de claritate si certitudine, ca si cum ti s-ar fi deschis pentru o clipita un culoar divin)- asteptam o fetita! Speram cu atatea emotii intr-un astfel de moment- incat constientizarea sa este o cufundare delicioasa intr-o cupa de nectar! Un sirop de beatitudine in care s-au topit toate temerile, si care iti lasa pur si simplu un gust de genuina recunostinta: mi se intampla ceea ce ne-am dorit! Sunt doar la jumatatea drumului- dar sa stiu ca la mine in pantece creste o micuta printesa ma face sa ma simt mai aproape de momentul in care o voi avea in brate, mai aproape de a sorbi din ochi iubita faptura, care in urma cu cateva zile si-a facut simtita prezenta, cu primele miscari fetale perceptibile! Superficiala ramane deci un domeniu roz, glazurat violet, cu toata cochetaria feminina exasperanta posibila".

vineri, 26 iunie 2009

Ce parere aveti despre Gina Pistol?

Acest post este dedicat lui Inutilu', cel mai infocat fan al Ginei Pistol!!!! Enjoy it, pisi! :)

Incredibil, dar adevarat! A murit Michael Jackson!!!

Am aflat deja de cateva ore vestea si tot nu pot sa cred asa ceva! Mi se pare ca e o gluma, o farsa de prost gust pusa la cale de cineva din staff-ul lui pentru a atrage atentia asupra lui...E aberant ce spun, dar si mai aberant mi se pare ce vad la stiri! Cum sa moara MICHAEL JACKSON????????? Mi s-ar fi parut absurd pana si gandul asta. Adica, am copilarit cu muzica lui, am plans cand a venit in Romania, ma jeleam cu prietenele mele de cate ori ascultam piesa "Heal the world", colectionam postere, de CD-uri nu mai spun...stiam ca e bine si ca se pregateste de un turneu..si acum aud ca a murit! What the fuck??!!??? Din pacate este adevarat! Era cunoscut faptul ca, in ultimii ani, starea de sanatate a "regelui muzicii pop" se deteriorase considerabil, dar ma gandeam ca este pe maini bune, ca are cei mai buni doctori din lume si ca isi permite orice fel de medicament, cat de scump ar fi fost... Cu toate aste, Michael a murit in noaptea de joi spre vineri, la 02.25 (ora Romaniei), in urma unui atac de cord. Pe 20 august ar fi implinit 51 de ani! :( Înainte să anunţe decesul, Los Angeles Times relata că starul pop a fost dus de urgenţă la un spital din Los Angeles de către un echipaj de pompieri paramedici, care l-au găsit fără suflare când au ajuns la domiciliul cântăreţului. Cotidianul afirma că paramedicii au făcut manevre de resuscitare cardiopulmonară la faţa locului, apoi au dus pacientul la centrul medical UCLA. La centrul medical UCLA, toate intrările către camera de urgenţă au fost blocate de gărzile de securitate şi nici măcar personalului spitalului nu i se permitea să intre. Câţiva oameni erau înăuntru, în picioare, în zona de aşteptare, majoritatea cu lacrimi în ochi. Michael Jackson anunţase un turneu de întoarcere pe scena pe care o părăsise de câţiva ani, turneu ce trebuia să înceapă luna viitoare, la Londra, urmând să continue până în martie 2010. În ultimele două luni, cântăreţul a făcut repetiţii în zona Los Angeles, pregătindu-se pentru seria de concerte. Biletele pentru cele 50 de concerte programate la Londra, puse în vânzare în martie, s-au epuizat în câteva minute. Michael Jackson a vândut în timpul vieţii în jur de 750 de milioane de discuri, care, adăugate celor 13 premii Grammy pe care le-a obţinut, fac din el cea mai de succes vedetă din toate timpurile. let's remember....

miercuri, 24 iunie 2009

Iuliana Marciuc este foarte indragostita de grec

S-ar parea ca nehotaratul Adrian Enache ilustreaza foarte bine sfatul din batrani "Nu alerga dupa doi iepuri ca risti sa nu prinzi niciunul!!!". Dupa ce a avut o viata dubla mai mult de 14 ani, fiind, in acelasi timp si insurat cu Corina, dar si indragostit de Iuliana Marciuc, Enache s-a hotarat sa divorteze. Prea tarziu,insa, pentru ca amanta nu-l mai doreste. Tot asteptand sa divorteze Adrian si sa traiasca cu ea si cu baietelul lor, Iuliana a cunoscut un barbat de care s-a amorezat. Surse din anturajul ei ne-au spus ca teverista este foarte indragostita de grec si s-a laudat prietenilor ca se poarta minunat cu ea. Si, ceea ce este cel mai inportant, a facut-o sa-l uite pe Enache. Cei trei, Iuliana, copilul ei si grecul s-au intors de trei zile din Grecia, unde au fost intr-o vacanta de vis, sau cel putit asa sustine Marciuc. S-ar parea ca Enache nu mai are nici o sansa la inima fostei sale amante si nici la cea a sotiei sale, de care va divorta in curand. Iuliana Marciuc l-a prezentat deja pe grec prietenilor si familiei sale, cu totii fiind de parere ca barbatul este un om bun, cumsecade si chiar frumusel. Ce sa-i faci, Enache? Nebanuite sunt caile Domnului!

luni, 22 iunie 2009

Nunta Mariei Marinescu

Iata ca materialistei Maria Marinescu, diva care a afirmat raspicat ca nu ar putea iubi niciodata un barbat fara bani, i s-a indeplinit dorinta de a se marita cu un bogatas. Si nu nu cu oricine, ci cu unul tanar, frumos, de familie foarte buna (tatal lui este unul dintre cei mai bogati oameni din Franta), si care a dus-o pe duduie la altar, in rochie alba, si cu tot tacamul..... Noi le urma "Casa de piatra"! Si ne abtinem, macar acum, de la orice comentariu..... Maria si Frank Colin au ales sa faca nunta in Franta, la Pavilion de la Musique de la Comtesse du Barry, un castel de langa Paris, cunoscut pentru faptul ca multi oameni cu stare isi unesc destinele acolo. Apropiatii cuplului spun ca pentru nunta mirii ar fi scos din buzunar in jur de 200.000 de euro. Mai multe detalii vedeti in filmuletul atasat.... Si ca o concidenta, hop ca a nascut si Ileana Lazariuc, nevasta lui Ion Ion Tiriac, fostul sot al Mariei...Ion Ion Tiriac a devenit tatic pentru a doua oara cu doar o zi inainte ca fosta lui sotie sa se marite cu Frank Colin. Vineri, Ileana Lazariuc, sotia omului de afaceri, a adus pe lume un baietel, in acelasi spital din Paris, Saint Antoine, unde l-a nascut si pe primul copil, Alexandru. Sa le traiasca!!! PS: Plec in vacanta. Doua saptamani de maine in colo va va tine companie doar Zuza G., Va pup si va iubesc!

Delia si Poponet, batuti mar intr-un club din Bucuresti

Se pare ca meseria de diva nu este deloc usoara. Sau, cel putin in cazul Deliei, deloc. Cantareata a iesit la un club din Bucuresti impreuna cu iubitul ei si cu mai multi prieteni, printre care si Codin Maticiuc, alias Poponet, iar la iesire, niste batausi s-au napustit asupra lor cu pumni si cu cutite. De frica, Delioara s-a incuiat in masina. S-a ales si ea cu cativa pumni. Nu la fel de norocosi au fost Florin Moldoveanu, iubitul ei, care a fost injunghiat in picior, sau Poponet, care a fost calcat in picioare de catre agresori. Delia l-a luat pe "nu stiu in brate" si spune ca habar nu are cine erau respectivii atacatori.... prietenul ei a fost dus de urgenta la spital, a fost operat si se simte bine. Curios, totusi, ca pana la aceasta ora victimele nu au depus plangere la Politie.

vineri, 19 iunie 2009

Ce parere aveti despre tataitza?

La prima vedere, ar parea un bunic linistit care vine de la piata si, pentru ca se afla cu nepotii la mare, si-a permis sa iasa in slip sa cumpere piersici pentru micuti.

La a doua privire, putem observa ca bunicul a fost un tanar rebel la viata lui care a tinut sa-si exprime nonconformismul prin tatuaje pe tot trupul....

La o a treia si ultima privire, putem observa ca tataitza este nonconformist de-a binelea si ca, in ciuda celor 70 de primaveri pe care le are pe umerii si ei tatuati, bineinteles, nu are slip ci, doar fund tatuat :))) Batranelul se plimba agale pe strada, in vazul trecatorilor, de parca ar fi cu nevasta pe faleza si nicidecum in cucu gol...si el tatuat, desigur ! :))

joi, 18 iunie 2009

Ce sexy e Romanita la 45 de ani!!!

Ne-am obisnuit sa ne uitam mereu in ograda vecinilor nostri de peste hotare si sa admiram frumusetile lor, gandindu-ne ce frumos arata una sau alta dintre doamnele de pe covorul rosu, la o anumita varsta. De cate ori nu ne-am mirat ce bine arata Demi Moore sau Sharon Stone, insa mai rar le apreciem si pe frumoasele noastre doamne care s-au pastrat neschimbate si fara atat de multe operatii estetice ca divele de peste Ocean. Le trecem cu vederea, ca si cand ni s-ar parea ceva normal sa arate bine, ca doar sunt vedete si ne lovim de ele la tot pasul. Un bun exemplu in acest sens este Romanita Iovan.
Am vazut-o de foarte multe ori prin reviste si chiar la prezentarile ei de moda, insa de fiecare data tinuta era una oficiala si nu am putut observa cat de frumoasa este Romanita la 45 de ani, pana astazi. Ne-a invitat la Clubul Dimplomatilor pentru a ne anunta ca pe 4 iunie a implinit 18 ani de cariera, insa petrecerea se tine astazi cu peste 200 de invitati. Era imbracata in blugi rupti (preferatii mei-mi se par ffff sexy) si o camasuta alba, simpla, nu transparenta, nu decoltata, dar foarte sexy, nemachiata, fara o coafura speciala.
Despre silueta nu mai spun nimic, desi arata bestial, tinand cont si de faptul ca acum 2 ani si ceva a adus pe lume un copil. Alaturi de ea era iubitul ei, avocatul Iulian Gogan si, desi nu au facut risipa de gesturi tandre, ba chiar se purtau ca doi partneri de afaceri, nu am putut sa nu observ cat de bine se potrivesc, ce frumosi sunt impreuna si cat de fericiti pareau amandoi.

miercuri, 17 iunie 2009

I-a sfasiat rochia Mihaelei Radulescu!!!

Vi s-a intamplat sa fiti martorii unei intamplari de genul celei din titlu, cu atat mai mult daca persoana in cauza a fost o vedeta si bazaconia s-a intamplat in public, sub ochii a zeci de martori?
De cand merg pe la evenimente mondene, am vazut si chiloti iesiti ostentativ din pantaloni sau lasati la vedere pentru ca diva nu a invatat sa stea picior peste picior si, in fusta mini fiind, a tinut sa arate tuturor ce culoare au chilotii ei sau ce culoare nu au pentru ca, nu de putine ori piesa de lenjerie lipsea cu desavarsire. Sau, unora li s-a rupt breteluta de la sutien sub povara sanilor supradimensionati, pentru ca, nu-i asa, (parca sunt Andreea Marin :) ), nimic nu este mai sexy, in conceptia pitipoancelor decat un sutien cu 3 numere mai mic sau un maioutz atat de stramt incat pur si simplu pocnea daca facea o miscare brusca.
Am mai vazut si o pseudo-vedeta careia i-au crapat pantalonii la fund. Atat de stramti erau si probabil, ca si foarte prost croiti si dintr-un material de calitate indoielnica.
In fine, ca sa trec la subiect, ceva de genul acesta a patit Mihaela Radulescu la o petrecere dansanta care a avut loc la Brasov acum vreo 2 saptamani (da, stiu...am uitat sa va spun la momentul potrivit). Tema evenimentului era lansarea pe piata a unui inel vaginal cu rol de contraceptiv, invitata sa vorbeasca despre contraceptie fiind insasi diva. Dupa ce Mihaela si-a incheoat discursul si a informat pe toata lumea cat de importanta este folosirea unei metode contraceptive, a inceput party-ul. Vedeta serii era, indiscutabil, iubita lui Dani Otil. Pentru ca se si simtea ca atare, diva a aparul la petrecere intr-o rochie rosie, mulata, care a starnit admiratia celor din jur. Imediat a fost invitata la dans si, pentru ca nu era insotita de amorezul ei, Michelle a fost dansata toata seara de un admirator, destul de infocat, pentru ca abia o mai lasa sa stea jos.
Dansurile zbuciumate s-au lasat cu urmari si nu dintre cele mai dorite pentru ca, la un moment dat, Mihaelei i-a crapat rochia :))) poate daca ar fi fost Andreea Marin sau alta zana miorlaita, ar fi intrat in pamant de rusine si n-ar mai fi scos capul din camera sau ar fi plecat spre Bucuresti chiar in secunda aia, dar Raduleasca s-a purtat cat se poate de normal. A inceput sa rada, s-a scuzat si a plecat sa se schimbe, iar apoi a revenit la petrecere ca si cand nu s-ar fi intamplat nimic iesit din comun.
PS: nu este vorba de nici una din rochiile de mai sus!

Oana Zăvoranu, în dispute cu Monica Tatoiu

În ultima vreme, o văd din ce în ce mai des pe Monica Tatoiu, directorul general al Oriflame România, la tot felul de emisiuni TV, unde este pusă să comenteze ultimele bârfe mondene. De ce? Pentru că Monica Tatoiu spune lucrurilor pe nume, nu se teme să facă declaraţii tăioase la adresa divelor de carton şi, probabil, face rating. Mulţi moderatori de emisiuni, precum Cătălin Măruţă, Cristi Brancu sau tipa de la „6 Vine Presa“ (Îmi cer scuze, dar nu imi amintesc acum numele) au pus-o pe Monica Tatoiu să joace rolul de dirigintă (ea este profesoară de matematică) şi să dea note la purtare personajelor mondene mioritice. Una dintre divele cărei i s-a cerut doamnei Tatoiu să o catalogheze a fost şi Oana Zăvoranu. De fiecare dată, Tatoiu a spus că pe Oana Zăvoranu nu o ia în calcul şi că se abţine să facă afirmaţii la adresa ei. „Oana Zăvoranu nu există în catalog. Un copil care vorbeşte aşa de urât despre mama ei nu există pentru mine. Este zero. Zero barat“, a declarat şefa Oriflame. Aceste declaraţii se pare că au pus-o pe jar pe Oana Zăvăranu, care, în ultima vreme, sare la gâtul lui Tatoiu, spunând în nenumărate rânduri, lucruri foarte urâte la adresa ei. „Cine este această Monica Tatoiu ca să facă astfel de afirmaţii. Sau Monica RATATOIU?“, a spus Oana. În fine....şi muuulte, alte lucruri urâte au mai fost scoase pe gura mare a Oanei. Eu ce să zic acum.... Pe Oana nu am inclu-o, încă, pe lista divelor de carton, dar, în curând, o voi face. Nu înţeleg cum îşi permite să vorbească aşa ceva despre o femeie ca Monica Tatoiu. Eu o cunosc pe Monica Tatoiu foarte bine. Este una dintre cele mai cumsecade femei pe care le cunosc. Vorbeşti cu ea şi ai impresia că o cunoşti de când lumea şi pământul. Într-adevăr, poate, câteodataă, pare mai dusă, mai ales atunci când comentează bârfele mondene. Dar aici mă asemăn foarte mult cu dânsa. Că şi eu mă ocup în viaţa de zi cu zi cu chestii foarte serioase şi sobre şi mă amuz pe blog pe baza divelor de carton.... Poate de aceea îmi place de ea. Plus că femeia este foarte deşteaptă. Are viziuni politice şi economice deosebite. Dar ce să o mai laud eu atât pe Monica Tatoiu. Ca să vă daţi seama cât e de citită, iată aici doar o mică parte din CV-ul ei. Pe al Oanei nu l-am găsit pe net. Probabil nu a avut ce să treacă în el........ Scurt CV Monica Tatoiu Data naşterii: 21-06-1956 Stare civilă: Căsătorită, un copil 1975-1979 - Facultatea de matematică 1981- Bursă de cercetare la Centrul pentru fizică teoretică Trieste 1988 - Bursă de cercetare la Universitatea din Tokyo 1985-1990 – doctorat în matematică, la Universitatea din Iaşi cu teza "Unificarea teoriei câmpurilor în cosmologie." 1992-1998 doctorat în filosofie, la Universitatea din Iaşi cu teza"Dezvoltarea resurselor umane. Instruirea instructorilor" După 1993 a absolvit foarte multe cursuri internaţionale de specializare în sociologie şi management A fost profesor de matematică la gimnaziu, apoi la Colegiul Naţional "Sf. Sava", iar din 1995 până în prezent este director general al Cosmetics Oriflame Romania. La capitoul activităţi sociale, Monica Tatoiu deţine un portofoliu impresionant, fiind implicat într-o multitudine de acţiuni socio-culturale, caritabile, literare, jurnalistice şi multe altele.

marți, 16 iunie 2009

Simona Patruleasa trateaza cu TVR

Simona Patruleasa, fosta prezentatoare a stirilor sportive de la Observatorul Antenei 1 se pare ca si-a gasit un loc de munca dupa ce a plecat din trustul Intact: TVR. Asadar, Simona va prezenta, cat de curand, stirile sportive de la Jurnalul TVR. Potrivit unor surse din TVR, nu a fost organizat nici un concurs pentru ocuparea postului de prezentatoare. Simona nu confirma, dar nici nu infirma vestea angajarii ei la TVR. "Aş vorbi despre ceva care nu este concret. Abia săptămâna viitoare mă voi întoarce în ţară şi o să pot spune mai multe", a declarat Pătruleasa pentru Adevarul. Potrivit unor surse din interior, vedeta a fost prezentată ieri redacţiei Ştiri din TVR. Pătruleasa a părăsit trustul Intact în luna aprilie. Surse din industrie spuneau, la vremea respectivă că vedeta a sunat la trustul concurent, MediaPro, după ce a auzit că emisiunea ei de la GSP TV, „Interviurile Simonei”, a fost scoasă din grila de programe, pe motiv că făcea audienţe foarte scăzute. Aceleaşi surse afirmă că managerul trustului Intact, Camelia Voiculescu, a aflat de telefonul dat de Pătruleasa la MediaPro şi i-a cerut să-şi prezinte demisia.

duminică, 14 iunie 2009

Cristiano Ronaldo s-a combinat cu Paris Hilton

Durandu-l in fund de faptul ca a facut rahatul praf in finala Champions League, disputat acum cateva saptamani la Roma, intre Manchester si Barcelona, si unde in fata lui Messi, a parut un fotbalist mediocru, Cristiano Ronaldo a pelcat in America sa se distreze. Ca doar merita, nu? Si pe cine a agatat el intr-o seara? Pe nimeni alta decat Paris Hilton, recunoscuta pentru orgiile sale si viata foarte tumultuoasa pe care o duce. Domnisoara Paris Hilton s-a cerat cu iubitul sau si, la doar o zi dupa despartire, a fost vazuta cum se consola in bratele lui Christiano Ronaldo, intr-un club din Los Angeles. Fotbalistul era in al noualea cer si sarbatorea transferul de 93 de milioane de la Manchester la Real Madrid. Atunci cand l-a vazut pe Ronaldo in club, Paris s-a dus glont spre masa atacantului portughez, unde nu s-a dezlipit de fotbalist pe toata durata serii. Dupa un schimb de vorbe dulci si dansuri lascive, cei doi au inceput sa se sarute, in fata tuturor, de vina fiind si numeroasele sticle de sampanie, pentru care CR7, asa cum este poreclit sportivul, a cheltuit 20.000 de dolari. La finalul petrecerii, cei doi au mers impreuna spre Hollywood, acasa la Nicky Hilton, sora lui Paris, de unde Ronaldo, a plecat singur dupa cateva ore, spre hotelul unde era cazat. Anul trecut, Cristiano, in varsta de 24 de ani, a refuzat-o pe blonda Paris, in acelasi club de fite din Los Angeles, pe motiv ca este usuratica. Probabil atunci inca mai poza in baiat cuminte...

Tudor Chirila o hartuieste pe Andreea Raicu

Andreea Raicu se confrunta cu o problema careia nu stie cum sa-i faca fata. Tudor Chirila, barbatul cu care a avut o relatie stabila de mai bine de doi ani, vrea sa-i recastige iubirea cu orice pret. Insa, potrivit unor surse din anturajul vedetei TV, citate de Cancan, acesta a depasit masura. Andreea a fost auzita, in repetate randuri, plangandu-se ca se simte hartuita de fostul iubit, care, de cand s-au intalnit in Fratelli, intamplator, in urma cu o luna, nu o mai lasa nici sa respire. "Tudor este mereu acolo unde este si Andreea. Acesta ii trimite zeci de mesaje, o suna non-stop si, daca nu primeste niciun raspuns, pleaca in oras in cautarea ei", a marturisit un apropiat al vedetei. Ce sa-ti facem ma, Tudor, tu nu ai vazut inca de la inceput ce fata ai langa tine? Noi nu stim prea multe despre cum este Andreea Raicu in viata personala, dar credem despre ea ca este o fata cu bun simt, relativ simpla, prietenoasa si foarte ok. Este o fata eleganta, cu mult bun gust, careia ii plac lucrurile frumoase. Or vamaiotul, tot vamaiot a ramas: bautura, tigari, blugi rupti si par nearanjat..... Nu vrem sa supara nici un indragostit de Vama Veche pe noi, dar Andreea nu pare genul care sa doarma la cort sub clar de luna.....

S-a reunit trupa ASIA

Va mai amintiti de cele patru fete cucuiete care cantau “Inima mea” sau “Da-mi noptile-napoi” in trupa care si-a schimbat de atatea ori componenta, iar mai apoi a sfarsit prin a disparea de pe piata in detrimentul unor cariere solo ale cantaretelor? Multi fani au plans atunci dupa ele si le-au rugat insistent sa se impace, insa fara folos. Anca, Anemona, Sorana si Irina, in formula initiala, nici nu mai vroiau sa auda de asa ceva si au continuat sa urce pe scena separat. Mai apoi, alte soliste s-au perindat prin trupa, ultimele ramase fiind Claudia si Yana.
Cea care a reusit sa le aduca pe scena, dupa atatia ani in care au refuzat sa se afiseze in vechea formula a trupei, a fost Galina. Creatoarea de moda le-a invitat pe Sorana, Claudia, Anca si Yana pentru a prezenta cateva tinute ale colectiei sale, Irina Nicolae care nu era in tara, cunoscut fiind faptul ca ea si iubitul ei, Marius Vizer, stau mai mult peste hotare. Fetele nu au avut trac, chiar daca fauna masculina era cu ochii atintiti asupra lor, s-au descurcat bine si s-au bucurat de revedere.

A venit vacanta cu trenul din Franta!

Maine este 15 iunie, ultima zi de scoala. Copiii au luat, deja, vacanta, li s-au incheiat mediile, iar maine, probabil se vor duce la festivitatea de premiere, unde cei care au invatat bine vor primi coronita. Vineri cand ma duceam la serviciu, am vazut ffff multi copii imbracati frumos si cu buchete colorate de flori pentru invatatoare si profesoare. M-a apucat, brusc, melancolia.... Stiu ca acesta este un blog de barfe, dar si noi, Zuzele, suntem oameni, uneori prea sensibili si prea nostalgici, si mai scriem si chestii personale (doar foarte rar). Si cum am primit o leapsa in care trebuie sa povestesc amintiri despre prietenele mele, m-am gandit sa vorbesc despre mine si Zuza G (foto). Pai....noi suntem prietene fix de 20 de ani (Mamaaaaa, ce babe suntem!!! :)) ) Suntem amandoua din acelasi ora si am fost colege din clasa I pana intr-a 12-a. Am fost chiar si la aceeasi gradinita, dar acolo nu ne-am cunoscut, fiind in grupe diferite. Atat eu, cat si G, am fost premiante cu coronita an de an. Eram si vecine de bloc si ma duceam mereu cu Carmen, o a treia membra a grupului nostru, pe la ea. In fiecare an, pe 8 mai, mergeam la ziua ei, unde umplea casa de copii. Facea mama ei niste prajituri de nu va puteti imagina! Super! (Acelasi prajituri le devoram si cand era studenta si mama ei ii trimitea sacose imense cu delicatese de acasa, sa nu cumva sa moara fata ei de foame la Bucuresti). Mi-aduc aminte ca i-am facut o data cadou un ursulet, sau nu mai stiu ce era, de plus, pe care l-a botezat Sebastian. Numele Sebastian ne-a amuzat toata viata de atunci... ;)) Am avut o copilarie simpla, banala si fericita. Nu ne putem lauda cu calatorii iesite din comun sau activitati extra-scolare deosebite. Am fost chiar foarte cuminti. Mi-aduc aminte ca in clasa a 8-a am chiulit la ultima ora (aveam istorie) ca sa mergem impreuna cu Carmen la un film. Am mintit ca mergem la o ruda la spital. Cu toate ca a fost primul si ultimul nostru chiul din scoala generala, a doua zi a aflat toata scoala si am fost aspru certate de profa de istorie.... La liceu, iarasi eram cuminti. Eu parca eram mai capra un pic decat G, dar nu exagerat, totusi! Aceleasi pasiuni: muzica, discoteca, invatat, participam la toate concursurile si zilnic mergeam la Posta sa trimitem plicuri.... In facultate nu am mai fost colege. Eu am ales Jurnalismul, ea ASE-ul. (Aviz celor care ne trimit comentarii cu jigniri si care ne fac inculte si in toate felurile!!). Ea statea in camin, eu singura intr-o garsoniera in Brancoveanu. Toata ziua o chemam pe la mine. Sau ma duceam eu la ea. De cel putin 4 ori pe saptamana mergeam in cluburile din Regie si apoi ramaneam la ea in camin. Ce viata, doamne!!!! La un moment dat m-am indragostit de fotbal. Si un tip din fotbal de mine. (Eu de el nu!!). Iar tipul ne dadea mereu invitatii la tribuna oficiala la absolut toate meciurile echipei Steaua. G era tare de tot, ca spunea la toata lumea ca ea tine si cu Steaua si cu Dinamo! :))) La insistentele mele s-a reprofilat si a inceput sa tina numai cu Steaua. Slava Domnului! Doamne, si daca ne vedeati ce pitzi eram la stadion, cum ne duceam machiate, aranjate, cum dansam cand canta Scooter, cum ne imprietenisem cu toti baietii frumosi de la loje si de la Tribuna 0. Superb! Cel putin o data pe saptamana eram ocupate cu meciul, spre disperarea prietenilor nostri care ramaneau acasa si vedeau meciul la televizor. Tipul de la Steaua ne intreba inainte de fiecare meci: "Gata fetelor, ati pregatit dansul, coregrafia, totul e in regula?" :)) O data imi aduc aminte ca era vara si am facut gripa. Afara erau 40 de grade, iar eu aveam 42 de grade. Infiorator! Niste dureri in gat si niste stari naspa cum nu am avut niciodata. G si-a mutat, atunci, domiciliul cateva zile la mine in Brancoveanu sa ma doftoriceasca. Eu zaceam in pat, iar ea dupa ce imi dadea pastilele, imi facea ceai, Fervex si tot ce se mai putea, statea non stop pe balcon la plaja. Si mai striga din cand in cand : "Mai traiesti fata?"..... Amintiri sunt multe, sper ca voi castiga concursul cu leapsa si ca nu v-am plictisit prea tare. Cu drag, O PS: Voi unde o sa plecati in vacanta?

vineri, 12 iunie 2009

Iata secretul sexului la varsta a treia!

La un moment dat, ajungi la o varsta la care nu-ti mai poti dovedi asa cum se cuvine dragostea pentru partenera de viata, mai ales daca ea este cu 30 de ani mai tanara. Desigur ca acesta nu este un impediment in calea dragostei adevarate, mai sunt alte mijloace prin care iti poti tine iubita/nevasta aproape: genti de mii de euro, masini luxoase, haine de firma si vacante exotice. Dar cand acestea nu mai sunt suficiente, amorezii de varsta a treia recurg la elixirul care ii ajuta sa starneasca scantei in dormitor: Viagra.
Nu putine sunt cuplurile atipice din Romania, formate din parteneri intre care exista o diferenta considerabila de varsta. Unele relatii au supravietuit multi ani si s-au soldat cu casnicii fericite sau nu, altele s-au destramat si nu mare ne-a fost mirarea sa constatam ca tanara “indragostita” pana nu de mult de batranelul bogat si-a gasit alinare in bratele unui tanar musculos. Exemplele ar fi multe, insa am spicuit doar cateva dintre cele mai graitoare. Astfel, unul dintre cele mai controversate perechi din showbizul autohton ii are ca protagonisti pe Viorel Lis si Oana Ungureanu. Fostul primar al Capitalei s-a indragostit pana peste urechi de tanara, inca de pe vremea cand aceasta avea 18 ani si tot el isi poate asuma meritele de a o fi invatat tainele amorului. Desi nimeni nu intelegea cum de este posibil ca o pustoiaca sa iubeasca un barbat de peste 50 de ani, iata ca relatia lor a durat mult si bine. Dupa 12 ani de concubinaj si-au unit destinele si in fata lui Dumnezeu si promit sa ramana impreuna pana la adanci batraneti, in cazul Oanei, desigur. La aproape 70 de ani, Vio recunoaste ca apeleaza la pastiluta albastra atunci cand trebuie sa-si satisfaca nevasta in dormitor. Spune ca a incercat si alte trucuri pentru a-si spori potenta, insa Viagra da cele mai bune rezultate.
Dan Matei Agathon, singur la cumparaturi
Despre orientarea sexuala a fostului ministru de la turism a curs multa cerneala, foarte multi fiind de parere ca lui Agathon nu i-ar placea foarte mult femeile. Insa, politicianul a inchis gura rautaciosilor in momentul in care a aparut la brat cu o blonda frumoasa si foarte tanara cu care, recent, s-a si logodit. Este vorba despre o tanara speranta a muzicii romanesti, Silvia, pe numele ei, care activa odinioara in trupa Etnic. Desi diferenta de varsta dintre ei este de peste 30 de ani, iata ca relatia lor merge ca unsa. “Ministrul Dracula” a pus un umar serios la consolidarea carierei muzicale a blondei si nu de putine ori i-a aranjat concerte cu nemiluita in campaniile electorale. Foarte darnic cu toate iubitele sale de pana acum, Agathon nu a lasat-o nici pe Silvia necadorisita si a primit o masina luxoasa, cadou de logodna, al carei torpedou era probabil ticsit cu pastile Viagra. Fostul ministru a fost surprins in urma cu ceva timp, la o farmacie din centru, cumparand o cutie de pastilute albastre in doza de 100 mg.
Tåntareanu, un amorez laudaros
Milionarul de la Corbeanca pare sa aiba un tic verbal pentru ca, in fiecare interviu acordat unei televiziuni sau unei publicatii, tine mortis sa spuna de cate ori pe zi face sex. De cate ori vorbeste Tantareanu, aflam ca este ahtiat dupa sex, si nu mereu cu sotia lui, ca are amante cu nemiluita si ca toate fetele de pe coperta Playboy i-au trecut prin asternut. In varsta de 64 de ani, afaceristul se mandreste cu potenta lui, insa recunoaste ca, uneori, are nevoie de un ajutor si apeleaza cu incredere la pastiluta albastra.
Dichiseanu, as in dormitor
Actorul Ion Dichiseanu, ajuns la venerabila varsta de 76 de ani, este, de asemenea, un barbat viril, sau cel putin asa il lauda fosta sotie cu putin timp dupa ce a intentat actele de divort. Simona, mai tanara cu 35 de ani decat mai sus-numitul, nu s-a plans niciodata de viata sexuala, ba chiar a laudat performantele sexuale ale lui Dichiseanu. “Dichi este foarte activ sexual sau, cel putin, a fost pâna acum o luna când ne-am despartit! Diferenta de vârsta nu se simte in dormitor!”, sustinea cantareata in vara anului trecut. Actorul nu a recunoscut niciodata ca se foloseste de ceva ajutoare pentru a fi as in dormitor, dar poate ca nici nu a fost intrebat, multi dintre interlocutori jenandu-se sa aduca in discutie un asemenea subiect. Insa, din cate vorbeste lumea pe la colturi, nici dumnealui nu se fereste sa-si potenteze virilitatea cu ceva pastilute albastre.
Irinel, colectionar de femei frumoase
Viata amoroasa a lui Irinel Columbeanu a fost dintotdeauna invidiata de barbati pentru ca milionarul de la Izvorani a fost tot timpul inconjurat de femei foarte frumoase. De la Romanita Iovan si pana la Blanche, celebra frumusete blonda care s-a bucurat o vreme de farmecul lui Iri, multe femei s-au aratat extrem de satisfacute langa milionar. Desi are numai 51 de ani, Irinel pare mult mai batran, din cauza parului grizonat si multi indiviosi fac glume pe seama varstei lui in comparatie cu cea a fostelor iubite. Desi a petrecut o vreme langa Anna Lesko, frumoasa basarabeanca nu a reusit sa-i suceasca mintile suficient de tare incat sa o ia de nevasta, cu aceasta performanta laudandu-se doar Monica. In schimb, cantareata sustinea ca Iri este extravagant nu numai in vestimentatie, ci si in dormitor, placerile sale sexuale fiind, uneori, greu de indeplinit. S-ar parea ca Monica face fata cu brio acestor cerinte din dormitorul lui Columbeanu si nu de putine ori a laudat virilitatea sotului ei chiar si la televizor. Desigur ca nu putem spune cu certitudine daca Iri apeleaza sau nu la afrodiziace, insa zvonurile l-ar plasa in gasca amintita mai sus, a barbatilor care au nevoie de ajutor pentru a face scantei in dormitor.

Razvan, partenerul lui Dani, se lupta cu o fana obsedata!

Sigur ati vazut prin filme scenarii nebunesti in care o individa admira atat de mult o vedeta incat devine de-a dreptul fanatica si urmareste orbeste "obiectul" admiratiei ei pas cu pas. In unele cazuri, atunci cand fanii depasesc limita bunului simt si agaseaza prin insistenta lor, vedetele obtin ordine de restrictie pentru a scapa de obsedati. Ceva in genul acesta traieste, de ani buni, Razvan Simion, partnerul de matinal al lui Dani Otil. Brunetelul se confrunta, inca de cand a aparut prima oara pe sticla, cu o situatie destul de neplacuta, avand in vedere ca este insurat si foarte indragostit de sotia lui si are si doi copii. O tanara din Bucuresti, Sabina, in varsta de 22 de ani a facut o obsesie din pasiunea ei pentru prezentatorul de la Antena 1, singura ei ocupatie fiind aceea de a-i intra in gratii.
Jobul ei este acela de a-l face pe Razvan sa se indragosteasca de ea si, asa cum oamenii normali se trezesc dimineata pentru a merge la serviciu, ea incepe ziua prin a-i trimite zeci de e-mailuri lui Razvan, de pe diverse adrese, si la fel de multe sms-uri si telefoane, astfel incat Razvan isi schimba non-stop numarul de telefon, sperand ca obsedata ii va pierde urma, dar nici vorba :))
Tipa este la curent cu programul lui ( e un mister treaba asta; nimeni nu stie cum afla) si il urmeaza peste tot. Daca prezinta un eveniment la Cucuietii din Deal, ea e acolo; daca baietii sunt gazdele unei prezentari de moda oriunde in tara asta, ea e acolo. Oriunde merge Razvan, fie si insotit de Diana, sotia lui, Sabina e si ea, ca o umbra, in spatele lui.
La inceput a fost haioasa situatia, baietii amuzandu-se copios de comportamnetul pustoaicei, insa, de ceva timp, a devenit tot mai deranjanta indarjirea cu care incearca sa-l cucereasca, sperand, in disperarea ei, ca Razvan va divorta in cele din urma, pentru ea.
PS: nu am poza cu obsedata, dar situatia este 100% reala!!!

Divorteaza Enache si se insoara cu Iuliana Marciuc!

In sfarsit a ales Adrian Enache femeia cu care-si va petrece restul vietii, una singura, pentru ca de vreo 14 ani, traieste cu doua! "A venit momentul sa iau o decizie si sa raman cu femeia pe care o iubesc, prin care respir, cu care vreau sa fiu pentru tot restul vietii mele. Ea este Iuliana Marciuc! Este cea mai frumoasa poveste de dragoste de pe pamant!", spune Enache. Cantaretul a trait timp de 14 ani 2 vieti in paralel: una cu sotia si cu fiica lui, alta cu amanta si cu fiul lor. Ambele femei stiau una de cealalta, insa au acceptat situatia, sperand ca sotul/amantul lor se va decide. Si iata ca minunea s-a intamplat! Divorteaza de nevasta si se insoara cu eterna lui amanta, Iuliana. PS: Ia cititi ce ne-a spus un cititor: Nu i-a venit mintea la cap. Faza e ca Marciuca s-a cuplat cu un handralau (i-a ajuns cat l-a asteptat sa divorteze) iar Enache a innebunit. Singura lui sansa a fost sa apara la tv cu disperarea omului care nu mai are controlul asupa ''proprietatii'' lui si sa ii faca declaratii maxime... Bineinteles ca ea va accepta...bla, bla...a mers strategia, cum dracu nu i-a dat prin cap s-o aplice mai devreme, faza asta o stie si o pustoaica de liceu. Asa o fi?

joi, 11 iunie 2009

Dani bate Magheru pe motocicleta cu trei roti de 20.000 E

Atunci cand esti vedeta, primesti cadouri cu nemiluita, incepand de la haine si pana la masini foarte scumpe. Multe companii se bat pe imaginea ta pentru ca le aduci reclama. Daca Banica jr si Andreea Marin conduc BMW-uri primite gratuit in schimbul unei reclame avantajoase pentru ambele parti, Dani Otil primeste motociclete. Pasionat de automobilele pe 2 roti, iubitul Mihaelei Radulescu participa la diverse concursuri de enduro prin tara, promovand astfel aceste competitii si primind in schimb diverse daruri, foarte costisitoare, de altfel. Ultima "jucarie" pe care Dani a primit-o este o motocicleta cu trei roti, o fitza foarte costisitoare, dar mult mai sigura decat un motor clasic, cu 2 roti. Date tehnice: Brudeli Leanster are un motor KTM de 654cc si 47kW la 7.500 rpm. La o greutate a intregii motociclete de 238 kg, acest motor permite o viteza maxima de peste 170 km/h. Se poate oricand trece de pe autostrada pe un teren accidentat, fara nicio setare in plus..Costa 21.000 de euro!! In seara aceasta, pe cine vad pe Magheru? Pe Dani! avea casca si echipament de protectie si nu i se vedea chipul, insa tot reusea sa atraga atentia prin vehiculul mai putin obisnuit. Abia cand s-a oprit la semafor, in fata la Mc'Donalds pentru ca venea dinspre Victoriei (probabil de la Mihaela, asta in cazul in care se afla in tara si se indrepta spre casa, in Vitan) a putut fi identificat. Eu eram cu o prietena care il cunoaste de multi ani si nebuna :) a inceput sa-l strige "Dani!!! Dani!!!" de se uitau oamenii adunati la semafor ca la urs :))) A observat-o si el si am schimbat cateva cuvinte. A vrut sa vina la noi, dar pentru ca nu se incadrase pe banda de inainte, nu a mai putut sa faca dreapta spre noi si a plecat, dupa ce a fost bine claxonat de soferii din spatele lui :) Nu am reusit sa-i fac o poza sa va arat jucaria lui, dar cam asa arata! PS: nu e Dani ala din poza :)

miercuri, 10 iunie 2009

Unde vor pleca divele in vacanta?

Vedetele par sa ignore criza financiara care a pus stapånire pe planeta si sunt de parere ca merita din plin vacante cåt mai frumoase, in locatii exotice si cu buget nelimitat. Daca Edi Iordanescu a pus deja ochii pe un complex de lux din insula Creta, Paula Chirila planuieste sa ajunga in Grecia sau Spania. Intr-o insula exotica are de gånd sa-si petreaca vacanta si Elena Gheorghe, iar Anamaria Prodan pleaca in Statele Unite, cu familia ei. Alte VIP-uri proaspat casatorite, cum ar fi Bodo de la Proconsul sau Petre Roman, considera luna de miere un concediu binemeritat. Valentina Pelinel si Cristian Boureanu se vor opri pentru cåteva zile la Paris, la nunta Mariei Marinescu, iar Mihai Traistariu are ocazia sa viziteze mai multe tari unde are concerte.
Dupa ce a muncit pe rupte, un an intreg, Elena Gheorghe are de gand sa plece intr-o binemeritata vacanta pentru a-si incarca bateriile. Abia intoarsa de la Moscova, unde a reprezentat Romania la Eurovision, cantareata primeste tot mai multe solicitari pentru concerte, prin toata Europa. Le va onora pe toate, insa, prin vara, isi va rezerva doua saptamani numai pentru ea. Elena asteapta de mult timp vacanta si viseaza la o destinatie exotica, unde nu are de gand sa fie stransa la buzunar. “Muncesti tot anul, dar mai trebuie sa simti ca traiesti, ca nu te chinui degeaba tot anul. La urma urmei, o viata avem si trebuie sa ne mai gandim si la noi, nu numai la munca. Simt nevoia unei vacante. Am muncit extrem de mult anul asta si, avand in vedere ca vara trecuta nu am apucat sa plec undeva, vara asta nu vreau sa mai ratez ocazia de a ma relaxa cateva zile departe de tara. Sunt de parere ca in vacanta nu trebuie sa fii zgarcit. Mai bine sacrifici orice altceva, nu vacanta”, a declarat aici Elena, care va pleca pe o insula exotica impreuna cu iubitul ei si cativa prieteni apropiati.
Nicoleta Luciu si-a alocat un buget impresionant pentru vacanta de vara, dat fiind faptul ca va sta o luna de zile departe de tara. Actrita va petrece jumatate din timp pe iaht, navigand pe coasta Croatiei, ca in fiecare an, iar cealalta jumatate de vacanta, in America, impreuna cu iubitul ei, Zsolt, si fiul lor.
Traistariu: «Noroc ca merg la concerte!»
Mihai Traistariu spune ca nu resimte efectele crizei financiare pentru ca vacantele si le face cu ocazia deplasarilor lui in diferite tari, unde este chemat la concerte. “Voi merge in curand in Bielorusia, unde am spectacole si o sa stau noua zile. Apoi am concert la Viena si urmatorul va fi in Beirut, unde voi ramane doar o zi. Pe mine criza nu ma loveste in ce priveste vacanta, pentru ca profit de contracte si ma si distrez totodata. Plus ca, atunci cand semnez o intelegere cu ei, ei imi asigura si transportul, si cazarea la hotel de lux. Peste tot merg cu Ioana (n.r., iubita lui), asa ca astea vor fi concediile noastre”, ne-a declarat artistul. Mihai filmeaza un videoclip in aceasta perioada si se pregateste de lansarea unui album nou.
Si “bebelusa” Oana de la Prima TV va avea parte de o vacanta prilejuita de “serviciul” sau de dansatoare profesionista. Pentru ca este imaginea clubului Amnesia din Ibiza, Oana va sta si vara aceasta la plaja pe renumita insula. De-a lungul anilor, blonda a avut ocazia sa cunoasca vedete internationale precum Paris Hilton sau P. Diddy. Pasionat si el de calatorii, Marcel Pavel asteapta vacanta de vara ca pe painea calda. Abia in august va avea ocazia sa plece pentru cateva zile in Antalya, Turcia fiind una dintre destinatiile sale preferate. “Imi place foarte mult acolo si mi se pare foarte avantajos. Au servicii exceptionale, copiii s-au simtit minunat acolo si noi, de asemenea, iar banii conteaza mai putin in conditiile astea. Facem si noi misto de criza, daca ea ne face atatea probleme”, ne-a declarat artistul. Imediat dupa aceea, Marcel va trebui sa onoreze o invitatie primita din America si va sustine un concert in cadrul unui festival muzical din Chicago, desi se cam teme sa mai traverseze Atlanticul.
Pelinel si Boureanu, speriati de gripa porcina
Daca pana acum obisnuiau sa viziteze New York-ul in fiecare vara, anul acesta, Valentina Pelinel si sotul ei, Cristian Boureanu, spun ca vor renunta la vacanta in State, de teama virusului H1N1. “E ciudat si neplacut sentimentul ca nu putem merge la New York. Eu, cel putin, sunt obisnuita sa plec cand vreau, am trait 10 ani acolo, practic, este ca a doua mea casa. Dar vara aceasta vom amana vacanta in America, nu vrem sa riscam sa ne imbolnavim. Poate vom merge in toamna, daca se mai linistesc lucrurile”, ne-a declarat Valentina. Totusi, cei doi nu-si vor petrece toata vara in Bucuresti, ci vor da cate o fuga pe litoral, impreuna cu prietenii lor. Mai mult, Valentina si Cristian sunt invitati la nunta Mariei Marinescu, in Franta. Evenimentul va avea loc pe 20 iunie, la un castel din apropierea Parisului. “Daca tot mergem pana acolo, probabil ca vom mai ramane cateva zile in Paris”, ne-a mai spus Valentina.
Deloc speriata de virusul gripei porcine, Anamaria Prodan ne-a spus ca va pleca in Statele Unite, mai exact in Las Vegas, acolo unde vedeta are mai multe proprietati. Sefa echipei de fotbal FC Buftea va zbura spre America impreuna cu sotul ei, Laurentiu Reghecampf, baietelul lor, Laurentiu jr, dar si alaturi de fetitele vedetei, Sarah si Rebecca. Nu vor lipsi insa nici soacra Anamariei si bona copiilor.
Edi Iordănescu si iubita lui pleaca in Creta
Pentru ca nu concepe nici o vara fara o vacanta pe malul marii, Edi Iordanescu isi va petrece si anul acesta cel putin o saptamana pe litoral. Si, daca anul trecut a ales statiunea Marbella din Spania, de data aceasta, fostul fotbalist si iubita lui, Arabella, si-au rezervat un sejur in Creta. In plina criza, Edi a ales un complex de cinci stele din statiunea Hersonissos din Creta. “Chiar daca e criza, cand vine vorba de vacanta, nu fac nici un fel de economie, cel mai important este sa ne simtim bine”, a spus Iordanescu jr.
Dupa o saptamana de vis pe care a petrecut-o recent in Maldive impreuna cu sotul ei, Paula Chirila ar vrea ca vara aceasta sa mai ajunga cel putin o data la mare. “Noi ne-am cam luat portia de concediu in Maldive, dar cred ca n-o sa ne putem abtine si o sa mai mergem intr-o mica vacanta, poate in Grecia sau Spania. Pe litoralul nostru nu vreau sa merg, nu sunt deloc curioasa de mizeria si aglomeratia de acolo”, ne-a declarat actrita.
Concediu «2 in 1» pentru insurateii Petre Roman si Bogdan Marin, alias Bodo de la Proconsul, se afla chiar in aceasta perioada intr-o vacanta care reprezinta luna de miere, a lui si a proaspetei sale sotii, Loredana. Cei doi au plecat, luni, la Paris, unde vor petrece sapte zile, urmand sa se relaxeze si pe litoralul romanesc in saptamanile urmatoare. Si Petre Roman, si sotia lui, Silvia Chifiriuc, vor avea parte de un concediu “2 in 1”, intrucat vor pleca, in curand, in luna de miere, intr-una din destinatiile lor preferate, Muntenegru.

luni, 8 iunie 2009

EBA, parlamentar european

Considerata o regina a jet-setului si ironizata pentru gafele ei, Elena Basescu, fiica cea mica a Traian Basescu, a castigat pariul politic pe care il facuse, castigand ca independenta un mandat de parlamentar european. Este exemplu clar de nepotism si in perfecta concordanta cu sloganul lansat de cei de la Realitatea TV "Copiii sefilor nostri, sefii copiilor nostri?". Da, exact asa va fi. Ia uite ce zice domnisoara EBA, fost manechin, in varsta de 29 de ani: "Presa mi-a creat imaginea unei persoane inculte, dar am aratat in timpul acestei campanii ca valorez mai mult de atat. Dar ia sa vedem ce spune despre ea presa internationala? Ca daca o citam pe cea din Romania am zice ca suntem partinitoare: "Nascuta la 24 aprilie 1980 la Constanta, Elena a avut parte de o adolescenta aurita la Bucuresti, remarcandu-se rapid la paradele de moda gratie siluetei si fetisoarei sale de «papusa Barbie» in varianta bruneta. La aceasta se adauga aparitiile ei nocturne in cluburile din capitala si evolutiile din viata ei sentimentala, care au facut deliciul presei romanesti. Astfel, ea a devenit rapid "Paris Hilton a Carpatilor", scrie AFP. Frumos, nu? "Se amuza spunand ca a ales sa mearga la Strasbourg pe jos, in timp ce candidatii partidelor vor merge cu avionul si isi avanseaza diplomele in economie si un stagiu la PE, atunci cand este acuzata ca nu are armele politice si intelectuale pentru a reprezenta tara. Cota Elenei Basescu a urcat de-a lungul campaniei foarte mediatizate, in timpul careia "fata lu' tata" a strabatut tara in lung si in lat, mai mult pentru a se prezenta in alta lumina decat a facut-o presa, decat pentru a-si populariza programul, axat in special pe protectia copiilor ai caror parinti lucreaza in strainatate. Nici declaratia ei in favoarea legalizarii marijuanei, asupra careia a revenit dupa ce a provocat o controversa generala, nu o va priva de biletul spre Strasbourg", mai scrie AFP. Vai, dar cat spatiu i-au alocat acestei inculte!!!! Articolul (din care am taiat considerabil continua): "Sunt foarte mandra de ceea ce am realizat, dar este timpul sa ma intorc in partidul in care am crescut", a spus la randul ei tanara proaspat aleasa in Parlamentul European, primita cu bratele deschise in partidul lui tati. Si, cum pofta vine mancand, fostul manechin vizeaza acum nici mai mult nici mai putin decat un loc in Comisia Buget-Finante a Parlamentului European", incheie AFP.

Declaratia zilei

Gigi Becali: "Eu ştiu engleza, o simt în mine, o mai repet puţin, cam o lună, şi gata" Ce parere aveti? Oricum, eu sunt consternata de faptul ca foarte multi oameni care nu stiu nici macar o limba straina au ajuns sa conduca tara. Aviz: Traian Basescu, Ion Iliesc, Emil Boc (faza cu aviara gripa este penala), Crin Antonescu, cred ca nici EBA nu sta prea bine (ma rog, limbajul de Soho cred ac il cunoaste cu siguranta) si multi, multi altii..... Si cand te gandesti ca in ziua de azi iti cere sa stii CEL PUTIN O LIMBA STRAINA pt absolut orice mizerie de job.....

Ce cumpara vedetele de la farmacie?

V-ati intrebat, vreodata, ce cumpara divele si divii de la farmacie? Ca doar si ei sunt oameni si frecventeaza aceleasi locuri ca si noi. Ei bine, ieri m-am intalnit cu niste pritene farmaciste, una care lucreaza la o farmacie in centru si una care lucreaza la o unitate din Berceni, si am aflat de la ele ce clienti faimosi le-au trecut pragul locului lor de munca in ultima perioada. Pe scurt, iata cine a mers la farmacie si ce a cumparat:
- Diana Dumitrescu - "Regina" (foto): crema de fata dupa ce s-a consultat foarte mult cu farmacista;
- Andreea Esca: frecventeaza foarte des farmaciile si cumpara de fiecare data vitamine atat pentru copii cat si pentru adulti;
- Dan Matei Aghaton: Viagra de 100 mg. (Asta a cumparat saptamana trecuta de la o farmacie non stop din Berceni);
- Luis Lazarus: vitamine si suplimente alimentare;
- Simona Dichiseanu si fiica sa: laxative (Farmacista ne-a spus ca femeile din familia Dichiseanu cumpara aproape saptamanal foarte multe laxative);
- Marian Dragulescu (campion gimnastica): test de sarcina (l-a cumparat in urma cu cateva luni de la o farmacie din centru)

Întrebare: Cum rezistă o piţipoancă lângă un bătrân cu bani? Răspuns: Cu Viagra!

Cred ca Simona Dichiseanu cumpara odinioara si cutii intregi de Viagra ca nu degeaba il lauda pe sotul ei ca este mare macho in dormitor. Imi da de gandit chestia asta..cum poate un barbat de 76 de ani sa te satisfaca pe deplin in pat, daca nu cu Viagra? ;) Ah! Si sa nu uitam de Tantareanu! Milionarul de la Corbeanca cred ca mananca Viagra pe paine la micul dejun. Se declara un mare iubitor al sexului frumos si se lauda ca face sex de 5 ori pe zi, cu sotia sau nu. Oare cum altfel decat cu Viagra? Asa ca, domnu' Agathon, nu sunteti singur ;)! Si sa nu-l trecem cu vederea nici pe Iri, un "nimfoman" prin definitie :) va amintiti cand declara Anna Lesko, dupa ce s-a despartit de Iri, ca bogatasul de la Izvorani o punea sa se tina de lustra (nu-mi imaginez cum se putea intampla una ca asta, dar ..ma rog,..) si sa se arunce fix in cucu lui? :))) scenariul pare, mai degraba unul demn de filmele de comedie, decat de cele erotice.

Ah! si Vio Lis!! :))) septuagenarul a declarat cu gura lui ca foloseste la greu pastiluta albastra pentru ca salata de telina nu mai da rezultate de mult timp.HAHHAHAHA! tare! Sincer batranelu'! Pai ce rost are sa te ascunzi dupa deget si sa te dai mare viril la 70 de ani, dar sa nu recunosti ca te ajuta Viagra?

Pai nu va ganditi ca daca nu ar fi existat miraculosul elixir nici un batran nu ar avea alaturi o femeie tanara? Cum poate sa stea o pitipoanca langa un mos? Dincolo de bani si haine si genti si pantofi scumpi, orice diva are nevoie si de sex si daca mosul o supravegheaza indeaproape si nu-si poate face un amant, care este solutia? VIAGRA!!!

Nici cu Peter Imre nu-mi e frica...nu o avea Marina Melescanu 23 de ani, dar arata foarte foarte bine. Pe langa ea, Imre arata ca un batranel abia externat de la "Ana Aslan"-vorba celor de la Ciao!

duminică, 7 iunie 2009

Borcea isi duce amanta fitoasa pe balta la pescuit!

Va mai amintiti ce va povesteam acum ceva timp despre Borcea? Acum vreo 3 saptamani, "cainele" cel mare se intorcea de la Barcelona cu amanta, dupa un weekend prelungit de shopping , bruneta mandrindu-se, in avion, cu multe pungi si pungulite de la cele mai prestigioase case de moda, predominand sigla GUESS printre cumparaturile sale. Am mai aflat ceva despre idila dinamovistului :)
Pasionat de pescuit, Borcea nu ezita sa-si ia amanta dupa el pe balta, locul preferat fiind comuna Moara Vlasiei. Cei care merg frecvent pe balta privata de acolo sunt obisnuiti cu prezenta boss-ului de la Dinamo si cu amanta lui fitoasa. Imi povestea cineva care merge in fiecare weekend acolo ca oamenii lui Borcea ajung inaintea lui cu doua ore pe balta si ii pregatesc terenul pentru ca atunci cand vine marele pescar, doar sa traga lanseta in caz musca pestele. Desi se spune ca pescuitul este o activitate relaxanta in care conteaza mai putin prada, Borcea alege plimbarea pe balta in detrimentul altor activitati de weekend, insa nu se coboara la mintea unui pescar obisnuit.
El, marea vedeta cu multe milioane in cont si zeci de pitipoance care suspina dupa banii lui, nu se oboseste sa-si pregateasca lansetele (apropo-are cel mai scump echipament de pescuit, dupa care tanjesc toti vecinii lui de balta)...are vreo 10 angajati care ii monteaza totul, ii pun momeala in ac, se deplaseaza cu barca pentru a-i intinde firul cat mai in larg (scuze, dar nu ma pricep la termeni specifici :) )...Borcea al nostru are lansete cu senzori care il anunta atunci cand se apropie un peste, iar atunci cand s-a prins ceva in ac, se aprinde un beculet, semn ca este momentul sa traga. De altfel, asta este singura activitate la care se oboseste pescarul de la Dinamo...trage lanseta atunci cand este anuntat ca a prins un peste :)))
Va dati seama ce isi dau cu coatele ceilalti oameni de pe balta, adevarati pescari care ajung pe balta la 3 dimineata, isi pregatesc pe indelete echipamentul, isi monteaza singuri momeala in ac si tot singuri au ajuns si pe balta, neinsotiti de amanta:)
Apropo..mi-a spus cineva ca in momentul in care apare pe balta Borcea cu amanta nimeni nu mai este atent la undite pentru ca privirea lor este acaparata de bruneta imbracata in tinute provocatoare, de parca s-ar afla pe faleza de la Saint Tropez. "Tot timpul apare cu bluze foarte decoltate, pantaloni mulati sau fustite foarte scurte de ne baga in boala! Nu prea are ea chef de stat la peste, langa el si mai mult se plimba prin zona, sta in masina sau merge in padurea de langa, la umbra. Dar, atunci cand vine sa se mai giugiuleasca cu Borcea, toata lumea se uita la ea! ", mi-a povestit un pescar.
Din pacate, prietenul nostru nu a fost pe faza si nu avem poze de la fata locului, dar vom avea :)

vineri, 5 iunie 2009

Ia uitati fetelor cui am luat eu interviu!!!

Ieri l-am intalnit pe doctorul Luigi Gratton, vice-presedintele Herbalife, care mi-a acordat un interviu de vreo ora si jumatate. O prezenta super!!!!! O frumusete de barbat, destept, glumet, tanar, necasatorit si fara obligatii. In realitate e mai deschis la culoare decat in poza. Si are niste ochi verzi!!!!!!!! Si niste dinti albi...Hmmm... Tipul e foarte tare. Este unul dintre cei mai mari experti in diete si nutritie din lume. Este nutritionistul lui David Beckham si al echipei Inter Milano. De la mine a aflat ca fotbalistul Cristian Chivu este din Romania. Luigi mi-a multumit pentru "pont". "Multumesc frumos pentru pont. Ia uite ce idee mi-a venit. Poate o sa incheiem un contract de marketing cu Chivu pentru promovarea produselor noastre in Romania", a spus incantat doctorul, care este jumatate american si jumatate italian.

joi, 4 iunie 2009

Ia uitati ce comentariu interesant am primit noi!

La textul aparut mai demult pe blogul nostru despre o eventuala aventura a Adrianei Bahmuteanu cu Viorel Lis, am primit, astazi, de la un anonim, unramtorul comentariu. Vi-l aratam si voua: "Heh... toata povestea asta a fost o perdea de fum lansata la vremea repectiva de "Academia Catavencu", care isi avea propriul razboi cu Lis. Ei aveau o agentie de publicitate si nu cadeau la pace cu primarul vizavi de panotajul stradal, aprobari, chestii, socoteli...Au inventat si lansat toata treaba in timpul campaniei din 1998 pt. Primaria Capitalei. S-a speculat faptul ca Bahmuteanca il avea frecvent ca invitat la propriul talk-show de la Amerom (Prima TV). Ea tocmai se afla in divort, intrucat se incurcase cu un coleg de breasla de la Tele7 ABC (casatorit si cu un copil). Exact in aceeasi perioada, Lis a cunoscut-o la o petrecere pe Cristina Pantiru, chelnerita la Restaurantul Herastrau. S-au vazut, s-au placut, iar fostul primar a invitat-o si la ziua lui de nastere. Au urmat alte si alte intalniri in care Lis a uitat ca este sot si mai ales tata. Intr-o zi cu ghinion, Teodora Lis a vrut sa-i faca o surpriza partenerului ei de viata si s-a dus in vizita la Primaria Capitalei. A crezut ca-l va gasi pe Lis ocupat pana peste cap cu problemele edilitare. N-a fost asa. Era cu o tanara domnisoara care ii soptea vorbe dulci. Cristina, caci despre ea era vorba, a reusit s-o socheze pe Dora care doar banuia ca sotul sau, trecut de a doua varsta, ar avea vreo aventura. Banuielile ei erau bazate pe telefoanele primite de Viorel Lis la miezul noptii si pe scrisorile de dragoste pe care edilul le scria ca un adolescent. Insa nu le dadea crezare, voia sa se convinga cu ochii ei. Pusa in fata faptului implinit, Dora n-a putut sa reziste si a luat un pumn de medicamente. A ajuns la spital si abia a fost salvata. Lis a incercat sa ascunda tentativa de sinucidere a sotiei sale si mai ales motivele. Insa nu pentru mult timp, pentru ca femeia s-a hotarat sa vorbeasca presei. Femeia spunea ca fostul primar incepuse sa lipseasca de acasa, nu-si mai suporta copiii si-i vorbea din ce in ce mai des in limbajul palmelor. La un moment dat a aflat ca sotul ei se distreaza la Paris cu tanara domnisoara. Si-a luat inima in dinti, a luat avionul si a plecat la Paris, unde banuielile i s-au confirmat.Incet-incet relatia lui Viorel Lis cu Cristina s-a stins. Pentru ca prinsese curaj si probase faptul ca are succes la june, fostul primar a pus repede ochii pe alta tanara taranista. Oana Ungureanu (actuala sotie), despre ea este vorba, era studenta la Birotica si facea practica in Primaria Capitalei. Pana la o intalnire romantica cu Lis a fost doar un pas. In februarie 1999 Viorel Lis a hotarat sa rupa definitiv relatia cu sotia sa, intentand actiune de divort. Cei de la "Catavencu" au speculat cele doua povesti separate dar petrecute in paralel, inventand o poveste spectaculoasa intre o tanara ziarista si primarul aflat in plina campanie. Ulterior, asa zisa filmare (presupus detinuta de ex-ul Adrianei) anuntata de ei, s-a transformat de fapt intr-o scrisoare filmata (?!) a Adrianei catre Lis, pt. ca mai apoi, sa se dovedeasca un fas, fiind vorba din cate se pare de o scrisoare a lui Lis catre chelnarita Cristina detinuta de Teodora Lis.Ulterior si apartamentul(ele) date Adrianei s-au dovedit simple speculatii, aceasta achizitionandu-si la vremea respectiva, un apartament prin contract de vanzare - cumparare in acelasi bloc cu Mihaela Radulescu & Stefan Banica (casatoriti la vremea respectiva)din zona Dorobanti.Confuzia "voita" a fost ca Lis i-a dat intr-adevar repartitie amantei, numai ca aceasta era ... Oana Ungureanu. De fapt repartitiile lui Lis au fost intens studiate de catre mass-media in urma cu cativa ani cu prilejul scandalului declansat de arestarea fostei secretare a lui Lis - Gabi Ionita, care obtinuse pentru ea, rude si prieteni un numar de sase apartamente, toate situate in zone ultracentrale." Asa da comentarii :D Mai vrem ;)

miercuri, 3 iunie 2009

Haideti sa ajutam un bebe sa traiasca!

Daca tot promovam toate pitipoancele si cocalarii din Romania, de ce sa nu promovam si o campanie laudabila a celor de la Gandul pentru strangerea de fonduri destinate echiparii spitalelor pentru copii. Se nasc prematur ingrijorator de multi copii pe care medicii, oricand de pregatiti ar fi si indiferent cat de mult isi dau interesul (da, stiu ce ganditi, dar mai sunt si medicii carora le pasa!) , nu pot face nimic pentru ca nu au aparatura necesara in spitale si nici medicamentele fara de care bebe moare in cateva minute de la nastere :( Ziarul Gandul a demarat o campanie "Nascut in Romania" in cadrul careia fiecare poate contribui, dupa posibilitati sau dupa cum il lasa inima. Asadar: Nu se poate sa nu ai putina bunavointa si sa nu te impresioneze asa ceva...daca nu, priveste pozele cu bebe ca poate te sensibilizeaza putin :)Cam asa arata un bebe nascut prematur! TRIMITE SMS LA 877 SI DONEAZA 2 EURO!!! Sume mai mari poti dona in contul special deschis la BCR Plevnei: RO78RNCB0071011434790035 hai, stiu ca poti :)

Smiley si Moga, pasionati de masajul erotic

Va impartasesc aceasta barfa nu pentru ca ar fi ceva iesit din comun, ba chiar ii felicit pe baieti pentru ca sunt suficient de deschisi la minte incat sa incerce o astfel de metoda pentru a scapa de stres. Cine a incercat, femeie sau barbat, cu siguranta imi poate da dreptate pentru ca, daca este facut ca la carte si de o mana de aur, masajul erotic este metoda suprema de relaxare. Cei care nu au trecut pana acum pe la un astfel de salon, ar trebui sa o faca, macar o data in viata, chiar daca pretul este destul de piperat, in jur de 60 de euro.
Muuulte vedete din Romania calca, regulat, pragul saloanelor de masaj erotic, insa se feresc sa recunoasca acest lucru pentru ca unii stramba din nas cand aud asa ceva. Multi au impresia ca saloanele nu sunt decat bordeluri sub acoperire si ca nu se practica nimic altceva decat sex. In unele, chiar asta se intampla. Insa, cu o verificare atenta sau o recomandare din partea cuiva, puteti pasi intr-o alta lume, din care veti iesi cu siguranta, alti oameni :) muuult mai relaxati!
In fine, ajunge cu atata reclama ca nici nu am salon de masaj erotic si nici nu primesc bani sa-i fac reclama vreunuia :))
Stiam, de mult timp, ca Vali Craciunescu este disperat dupa masajul erotic si ca isi cumpara regulat o ora de relaxare. Recent, o gura-sparta din anturajul lor mi-a soptit ca si Smiley si Marius Moga sunt pasionati de uleiurile aromate si atingerile fine ale unor domnisoare pricepute. Intr-o lumina difuza, betisoare parfumate si muzica relaxanta, poti pleca alt om si Smiley sigur a facut-o, dar a si revenit..de mai multe ori... :)

Babi canta alaturi de Guta la Million Dolars

Babi Minune, cunoscut publicului pentru rolul sau din telenovela "Regina" este cap de afis la restaurantul Million Dolars din Piata Muncii. El apare pe afis alaturi de manelisti celebri precum Nicolae Guta sau Sorin Copilul de Aur. Neinteresant pana aici...... Stau si ma gandesc, in cazul acestui copil, de ce nu se autosesizeaza Autoritatea de Protectie a Copilului si multitudinea de ONG-uri care fac o gramada de bani din gargara nationala, ca si in cazul Cleopatrei Stratan? De ce? Oare pentru ca e de etnie rroma?? Pai baietelul asta munceste, in primul rand, cot la cot alaturi de actori celebri, in studiourile de la Buftea, unde filmeaza pentru Regina. Asta face ziua. Dar noaptea ce face? Canta la un restaurant. Fumoasa copilarie, nu? Ideal pentru un copil de varsta lui!

marți, 2 iunie 2009

Botezatu cere minimum 3.000 de euro pentru o rochie de mireasa

Astazi, eu ("Zuza O") implinesc trei ani de cand m-am casatorit. De dimineata am iesit cu doua fete la o cafea. Si cum una dintre ele se va casatori in luna septembrie, evident, discutia a fost bazata pe tot felul de lucruri care tin de organizarea unei nunti. Cand am ajuns la capitolul rochie de mireasa, amica mea mi-a spus ca a ajuns, printr-o cunostinta, la Catalin Botezatu. Tipa vroia o rochie simpla, simpla. Catalin i-a aratat ca are doar doua tipuri de material, foarte frumoase, dar nu pe gustul viitoarei mirese. Fata i-a spus lui Catalin ca vrea o rochie dintr-un material mai simplu si nu plin de pietre cum erau cele prezentate de el. Catalin a refuzat-o frumos, spunandu-i ca nu se poate, ca amprenta lui trebuie sa se vada pe orice rochie creata de el. Cand a venit vorba de pret, discutia s-a incheiat brusc. Bote i-a cerut fetei 3.000 de euro, asta asa, cu reducere, ca e foarte bun prieten cu persoana care i-a recomandat-o pe viitoarea mireasa.