marți, 6 octombrie 2009

Moni, a saracit Irinel?



Ieri am fost la lansarea topului "Forbes 500 miliardari" pe care il citesc in continuu. Imi place la nebunie. Cum am in mine si o latura mai mondena, am vrut sa vad cum o mai duc "vipurile" cu banii. Si cine credeti ca mi-a oferit cea mai amre surpriza??? Irinel Columbeanu!! Averea acestuia s-a micsprat de cel putin zece ori. Da, ati citit bine, peste 10 ori!!!




Daca anul trecut, Iri ocupa locul 75 in topul bogatilor, cu o avere de 130 de milioane de euro, in acest an, Iri ocupa doar locul 400, cu o avere de 10-12 milioane de euro. Motivul? Majoritatea afacerilor lui Iri sunt in domeniul constructiilor si al imobiliarelor, sectoare care s-au prabusit in ultimul an.



Faptul ca Iri figureaza cu o avere de maximum 12 milioane de euro, asta nu inseamna ca el chiar are toti acesti bani, intrucat in aceasta suma intra toate bunurile lui (masini, case, terenuri, firme, actiuni, tablouri, bijuterii, etc.), lucruri care nu se vand acum pe criza.



Si cand te gandesti ca Moni se lauda ca aproape toti banii pe care i-a strans ea ca "topmodela" si ca "vedeta" de televiziune i-a pus de-o parte, nu m-ar mira ca maine, poimaine, sa-i zica lui iri: "Bai sarantocule!!"




In concluzie, un citat din topul realizat de Forbes Romania: "Criza pare ca i-a afectat serios pe sotii Columbeanu. Investitiile nerentabile in afacerea cu materialul de constructii minune, columbeanitul, corelate cu faptul ca firmele lui Irinel nu au tocmai o activitate prolifica si cu inghetul pietei imobiliare, a dus evident la o lipsa acuta de lichiditati in mondena familie. Cei doi au redus la sange pana si cheltuielile cu personalul angajat la resedinta lor de la Izvorani. Ultimii patru angajti si-au vazut salariile reduse cu 20%".