joi, 8 octombrie 2009

Ne mutam pe http://divadecarton.blogspot.com/

Dragii nostri, acest blogulet, divedecarton.blogspot.com, a fost pentru noi, cele doua "Zuze" locul nostru de joaca, de distractie si de intalnire cu voi, prietenii nostri. Din pacate, aspectul acestui blog a avut foarte mult de suferit, dupa cum observati si voi, si ne-am gandit sa creem un alt blog, cu un nume asemanator, cu un aspect mult mai profi, special pentru voi. Am creat un nou blog, unde am importat absolut toata informatia dupa acesta pe care va scriem acum, numai pentru voi, ca sa va simtiti bine, sa nu va deranjeze aspectul neplacut si layoutul oribil.

Nu stim ce s-a intamplat. Pur si simplu gadgeturile care ar trebui sa se vada in partea dreapta a ecranului sunt pozitionate toate in josul paginii. De asemenea, orice sablon am fi pus, pozele se vedeau foarte turtite :( Ne-am chinuit zile intregi impreuna cu "Beauty", cititoarea noastra draga  si specialista in html si in bloguri si tot nu i-am dat de cap. L-am luat pe absolut toate partile. Am schimbat sute de sabloane si de degeaba.

 In fine...ajungand la exasperare, ne-am gandit sa creem http://divadecarton.blogspot.com/ , unde ne veti gasi tot pe noi, cele doua zuze, dar cu un layout mult mai bun si, speram, cu rubrici mult mai multe si postari muuuult mai acide decat aici :)

In concluzie, va rugam pe toti cititorii nostri sa modificati in blogrollul vostru linkul nostru, adaugandul pe acesta http://divadecarton.blogspot.com/

Pe acest blog nu vom mai scrie de acum inainte. Ne gasiti doar pe http://divadecarton.blogspot.com/

Cu drag,
Cele dou "Zuze" de la, mai nou, http://divadecarton.blogspot.com/

4 comentarii:

Anonim spunea...

fetelor,sunteti in mare lipsa de ceva anume

Anonim spunea...

Bravo, your idea it is magnificent

Unknown spunea...

Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro

Anonim spunea...

Take it easy. (Relax, calm down).