marți, 6 octombrie 2009

"Sotul" lui Jojo a ajuns celebru peste noapte


Duminica, in timpul emisiunii "Serviciul de comedie" de la Pro TV, Jojo a recunoscut ca s-a maritat. Nu a oferit nici un fel de detalii si s-a rezumat sa spuna ca a devenit doamna Grama. Cine se putea multumi doar cu o asemenea informatie? Si da-i si suna si intreaba lumea si da-te peste cap sa afli cine este norocosul. Unii au spus ca il cheama Ionut, altii ca nu e o persoana cunoscuta, ca este tanar actor, ca  a jucat in "Cu-i e frica de Virginia Wolf", piesa pe care a si tradus-o in limba romana... Mda, puse cap la cap, toate aceste informatii au dus la tanarul actor Ionut Grama pe care l-am crezut cu totii sotul lui Jojo. Normal ca aceste informatii nu au putut fi confirmate de don'soara Jojo pentru ca nu s-a obosit sa raspunda la telefon. Normal ca am sunat-o de 200 de ori si toata lumea a bombardat-o cu mesaje prin care i se cerea sa raspunda simplu: DA sau NU. Normal ca daca nu avea nici un proiect nou de promovat, nici o reclama de facut si nici un rol de jucat, Jojo nu a raspuns la telefon. Nici dupa o zi, nici dupa doua...
Astfel, in toata presa din Romania au aparut informatii ca actorul Ionut Grama este sotul ei, plus poze cu bietul individ care s-a dovedit a nu avea nici cea mai mica legatura cu Jojo :)

Unii s-au obosit, poate chiar Jojo, sa comenteze pe forumurile ziarelor care au publicat stirea ca, de fapt, ea s-a maritat cu un bancher, nu cu un actoras. Chiar asa...ca mare mi-a fost mirarea sa constat ca pana acum gerontofila Jojo :)) s-a maritat dintr-o data cu un actoras mai tanar decat ea. Nu tu bani, nu tu faima, nu tu fitze...ma gandeam ca s-a sonat Jojo :) Dar iata ca nu a fost asa. Da, sotul sau se numeste Ionut Grama, dar este mare manager la o banca...Atat stim, mai multe detalii nu cunosc nici macar prietenii ei apropiati, respectiv colegii de la Divertis.


Una peste alta, gafa, gafa...eroarea e omeneasca...in fine
Un lucru bun s-a intamplat din toata aceasta confuzie! Tanarul, talentatul si necunoscutul actor Ionut Grama a devenit celebru :) Toate ziarele importante din Romania i-au publicat poza si o parte din biografie. Ma bucur din suflet pentru el. Nu ar fi avut parte nicioodata de o asemenea promovare. Putea sa fie declarat "cel mai bun actor din Romania" si degeaba. Nu l-ar fi bagat nimeni in seama, chiar daca ar fi meritat.


La randul sau, tanarul este socat de ceea ce i se intampla.De cand a aparut in ziare, toata lumea il cauta, telefonul ii suna in continuu, toti prietenii si-au amintit de el. :) Si Tony Grecu, cand am vorbit ieri cu el, era de aceeasi parere. Cel mai mare bine de care putea avea parte actorasul a fost tocmai aceasta confuzie :)
Ia uite ce scrie Ionut pe pagina sa de Facebook:


Oameni buni, contrar celor apărute în presa de astăzi, NU m-am însurat cu Jojo!!! Dar e amuzant, oricum - ...n-am reuşit să fac senzaţie cu actoria şi cu premiile, dar am devenit subiect de ziar din greşeală. (Hmm, ce-ar fi sa profit de stirea asta...)

"Şi cât m-am chinuit eu cu proiecte, spectacole, etc., si salvarea mea a venit de unde nu mă aşteptam..."


IonuÅ£ Grama împlineÅŸte în curând 27 de ani, a absolvit UNATC-ul ÅŸi  a jucat în “ZdrenÅ£e”, “Girl Gone”, “Butoiul cu praf de puÅŸcă”.

Hmmm! Ce mult ma bucur! :) Eu cred ca aceasta confuzie nu a fost intamplatoare si ca a trebuit sa se petreaca tocmai pentru ca acest tanar talentat sa ajunga si el cunoscut :) Nu stiu de ce am impresia ca e mana destinului aici!

3 comentarii:

Anonim spunea...

Pe un blog intitulat "dive de carton" v-ati gasit sa va mirati de situatia lui Ionut?? Sincer, acuma! Nu e vina lui Jojo ca "nu s-a obosit" sa va raspunda la telefon, ci vina vostra ca publicati stiri NEverificate, NEadevarate!!!! Nu e nimeni obligat sa dea explicatii despre viata privata, din cate stiam eu.
In alta ordine de idei, ma bucur ca Ionut a ajuns "celebru peste noapte". Intre atatea Nikite si Sensuale si oameni care nu au vreun motiv anume sa apara la televizor, mai sunt si oameni care chiar au o ocupatie si care ar trebui sa apara. Imi place ca il tot denumiti "actoras". Asa o sa ramana generatii intregi de actori daca nu va intereseaza decat barfele penibile.

Anonim spunea...

Ca sa nu fie anonim comentariul de mai devreme: Cristina.

Diana spunea...

Eu am vazut-o pe Jojo cu personajul din "Ingerasii", Calin Catoiu in mall Plaza Romania la film si apoi la masa...