sâmbătă, 5 septembrie 2009

Catalin Radu Tanase e gay?

Acum poate voi fi rea, dar nu mai pot sa tin... Trebui sa va cer si voua parerea. Tocmai s-au terminat Stirile Pro Tv de weekend, pe care le-am urmarit si eu aproximativ o ora. M-am socat pentru a nu stiu cata oara de contrastul dintre Iulia Vantur si Catalin Radu Tanase. Frateeee, omul al nu stie sa stea drept! De nu se misca din toate incheieturile! Si face niste grimase de ma omoara :))
De cand cei de la Pro Tv s-au ambitionat (mai bine zis au facut greseala) sa-l puna prezentantor la pupitrul de stiri pe fostul reporter special, Tanase, rad cu gura pana la urechi in fiecare sambata si duminica. Plus ca, in ciuda faptului ca este casatorit si are un copil, il banuiesc ca ar fi gay. Jur! Va rog sa va uitati si voi cu atentie cum face cu mainile, cum zambeste, cum clipeste si cum da din cap :)))
Hai sa vi-l citez pe Gabi, sotul meu : "Mi se rupe daca e poponar. Sa fie! Mai stii, poate i-o trage chiar Sarbu, dar sa nu se mai strambe in halul asta la televizor! Plus ca se unduieste din toate incheieturile. Sa-i puna frate niste atele!" :)))))
Voi ce ziceti? Este sau nu gay?

8 comentarii:

Doar Libertate spunea...

Băi, asta mă întreb şi eu, are aşa nişte mişcări lascive :)

Zuzele spunea...

@Yoda: hahahaha Ce feedback rapid :))) Deci nu sunt singura, nu? :))

zuza g spunea...

si eu cred ca e:))) mai ales dupa ce a slabit, zici ca e impaiat! inainte, cand transmitea el de pe campul de razboi, parca arata a barbat, dar acum, cu 80 de kg mai putin, parca e stafie! noi ( eu si concubinu) mereu ne amuzam pe seama lui! a ramas numai umbra din ce a fost odata! cine l-o fi obligat sa slabeasca, nu stiu, dar prost a facut!

Doar Libertate spunea...

Nu., nu eşti singura care crede asta, are miscări ca transexualul Alexandra :))

Anca spunea...

http://www.gandul.info/life-style/cum-e-sa-ti-vezi-copilul-de-doua-ori-pe-luna-taticul-catalin-radu-tanase-4804935

de asta a slabit.

Anonim spunea...

dc nu scrietzi si de celebrul serial libertatea in care cica "gagica" lu' botezatu e gravida dar vai surpriza nu poatea sa duca sarcina deci o gluma mai buna nu am auzit. eu pana nu demult chiar nu credeam ca botezatu e gay dar cand vad cum fac astia mishto denoi pe fatza acuma sunt convinsa :)))

Zuzele spunea...

am scris de serialul "bote-blonda de pe plaja" ! o inventie mai penibila nu am vazut de cand sunt!!!! m-am tit gandit care ar fi miza si ce are de castigat libertatea din povestea asta, dar nu am gasit nimic plauzibil! daaaaa, si eu sunt convinsa ca gay, iar povestile de adormit copiii din libertatea, nu fac decat sa-mi intareasca si mai tare convingerile!


uite aici!

http://divedecarton.blogspot.com/2009/07/botesex-cu-blonde-baba-mitraliera.html

Anonim spunea...

da avetzi dreptate, am vazut ca ati scris dar eu ma refeream la fapul ca se exagereaza deja de cand cu acest basm cu sarcina si deja ne cred de-a dreptul imbecili.pacat de el ca vrea sa isi traiasca o viatza in minciuna doar de dragul imaginii.oricum mai bine o lasa asa. era suficient sa apara zilnic in ziare de mana/"facand sex"/pupandu-se/oricum altfel decat sa exagereze in asemea hal. deja incep sa prefer articole de genul " simona senzual a facut azi pipi de 3 ori" in locul "simona senzual stie vaoarea lui pi" din cauza ca macar primul este adevarat si macar nu imi jigneste inteligenta.