sâmbătă, 5 septembrie 2009

Patruleasa, prezentatoare la Kanal D

Frumoasa prezentatoare de televiziune, Simona Patruleasa va prezenta din aceasta luna Stirile de weekend de la Kanal D. Pacat ca le va prezenta pe cele de la 18.30 ca, daca ar fi pus-o de dimineata, concura direct cu Catalin :)))) (Mi-am adus aminte de un cantec de cand eram mica : "Catalin, ce baiat, simt inima cum bate...Privind la tine, am uitat de toate...." :))))) ) In fine, sa redevin serioasa si sa inchei pt ca trebuie sa plec la munte. Asadar, Patruleasa, care a plecat de la Antena 1 in primavara, va incepe munca la Kanal D la 7 septembrie. Sa te tii cand i-or vedea turcii decolteul, ca o trimit direct la Istambul! Invata turceste si ii fac show :))

5 comentarii:

Doar Libertate spunea...

ÃŽi plac turcii, se vede pe ea

Zuzele spunea...

daaaaaaaaa! iti dai seama ca in mai putin de un an o s-o intreaca pe gabriela cristea la vedetism :) sunt convinsa ca faza cu stirile e asa, de debut, dar FRUMOASA VEDETA sigur va primi mai mult! :))

Anonim spunea...

ma gandeam la vedetele astea de carton de fapt la ce multe sunt dar macar de ar fi frumoase daca ar avea ce arata precum doamna in cauza nu ma deranjeaza sa vad figurante (bine nu e neaparat cazul ei ,a avut totusi un job serios la antena) dar macar sa fie frumoase sa stiu ca exista macar un motiv pt care se vb atata de ele sau sunt bagate in seama.

Corinas spunea...

Zuzelor, cum de nu a aparut madame E.B. sa va improaste cu noroi? Nu mai sta ea geana pe blogul vostru, nu mai pazeste ea stirile despre S.P. ca un cerber? Incep sa-mi fac griji, o fi bolnavioara oare?

Zuzele spunea...

hahahhah! corinas, cred ca diva este un pic busy! si-a gasit o alta victima!