luni, 14 septembrie 2009

Carmen Bruma i-a spart nasul unui badaran


De cele mai multe ori, aparentele insala si constatam cu stupoare ca “afara vopsit gardul si inauntru leopardul” fix unde ne asteptam cel mai putin. O vedem prin revistele colorate in pictoriale sexy, dezvaluind o silueta perfecta si un zåmbet suav de Alba ca Zapada. Despre Carmen Bruma stim ca prezinta stirile sportive si emisiunea “Bruma de miscare” la Realitatea TV, dar mai ales ca este “topmodela” mult iubita a lui Mircea Badea, de la care a imprumutat cate ceva din determinarea “zmeului cel fioros”.
Realizatorul de la Antena 3 a povestit in emisiunea “In gura presei” un episod amuzant, in care Bruma i-a pus capac unui “cocalar de Moghioros“, mult prea indraznet. In timp ce alerga prin parc, acesta o hartuia verbal, iar ceva mai tårziu a incercat sa-i puna måna pe fund. Din pacate pentru el, “topmodela” care a invatat ceva tehnici de autoaparare de la Badea i-a aplicat un cot in plina figura de l-a pus in genunchi de durere.Practicant de arte martiale inca din frageda pruncie,
Mircea Badea a raspandit o parte din tehnicile de autoaparare si in randul apropiatilor sai, din dorinta de a-i ajuta sa se descurce in aceasta lume rea si dusmanoasa. Dupa episodul in care Oreste a aplicat o corectie in plina strada unor golani care i-au injurat mama, a venit si randul “topmodelei” sa arate ce miscari “a la Jackie Chan” a invatat de la iubitul ei. Zilele trecute, Badea a povestit in emisiunea “In gura presei” de la Antena 3 un episod cu final comic, insa care se putea sfarsi destul de urat daca protagonista intamplarii nu avea prezenta de spirit si, mai ales, rezistenta la alergat.
Asadar, mare iubitoare de sport, Carmen Bruma se afla in parcul Moghioros, acolo unde obisnuieste sa faca jogging. Alintata, pe buna dreptate, “topmodela”, datorita formelor apetisante, iubita lui Badea a atras in jurul ei o gasca de “cocalari” mancatori de seminte, care au considerat ca este cazul sa-si incerce norocul la inima preafrumoasei caprioare. Daca la inceput s-au rezumat doar la un monolog in care ii explicau, in limbaj de Ferentari, cum si in ce fel ar putea sa o “rasfete”, intre timp, derbedeii au prins tupeu. “Cu fiecare tura pe care o dadea in jurul lacului, smecherii deveneau din ce in ce mai indrazneti. «Papusa», nu stiu ce, o apreciau pentru calitatile...intelectuale, desigur: «Ce buna esti, manca-ti-as!». La un moment dat, unul dintre ei, s-a apropiat si i-a pus mana pe... sort, gest pentru care a fost «rasplatit» cu un cot in nas. S-a intors rapid si i-a spart pifometrul!”, a povestit Badea, in hohote de ras. “Smecherul a cazut in genunchi cu mainile tinandu-se de fata, timp in care ceilalti radeau de mama focului!”, a continuat Mircea, mandru de isprava iubitei sale.
Speriata de repercusiunile actiunii sale si de teama ca nu cumva “cocalarul” sa se razbune, Carmen a considerat ca ar fi cazul sa-si dovedeasca rezistenta la alergat. “Fuga a tinut-o pana acasa, unde s-a baricadat si a chemat intariri”, a incheiat Badea, amuzat.
A dat-o de gol
Discreta cu viata personala, Carmen Bruma ramane o prezenta misterioasa a micului ecran, evitand sa se expuna foarte mult in presa si spunand “pas” invitatiilor la evenimentele mondene. De altfel, ea si Mircea considera ca aceste activitati prin care te afisezi in oras pentru a te lauda cu noua pereche de pantofi sunt inutile si prefera o cu totul altfel modalitate de petrecere a timpului liber. Cei doi, pasionati de calatorii pana in maduva oaselor, abia asteapta weekendul pentru o drumetie montana sau o portie de plaja, insa, de fiecare data, intr-o statiune retrasa, departe de obiectivul paparazzilor. Cu toate ca are un trup la care ravnesc multe dive “mancatoare de saorma”, asa cum le numeste Badea pe playboy-stele patriei noastre, Carmen nu se da in vant dupa pictorialele sexy si isi selecteaza cu mare grija publicatiile carora le acorda interviuri. Nu apare decat foarte rar in presa, iar atunci cand se intampla, aproape de fiecare data se datoreaza mult mai celebrului ei iubit.
Desi i-a trimis un mesaj pe telefonul mobil chiar in timpul emisiunii pentru a-l ruga sa povesteasca faza din parc in care i-a spart nasul cocalarului, Carmen a uitat sa-l instruiasca pe Badea ca ar fi mai bine sa-i ascunda identitatea. Prin urmare, acesta a povestit intamplarea cu lux de amanunte, iar la sfarsit a fost mustrat de iubita lui, tot printr-un SMS. “Am zis «topmodela»? Nu, o fata a patit chestia asta. O fata care a povestit unei fete care mi-a spus mie!”, a incercat Badea sa salveze situatia.

4 comentarii:

oana spunea...

La fauna din Romania, cred ca e chiar indicat pt fete sa cunoasca cateva tehnici de autoaparare.

Zuzele spunea...

@Oana: Pai sa stii ca ar trebui sa ne inscriem la niste cursuri de karate sau judo :)

Anonim spunea...

E cam deplasat sa ii spuneti unei femei in toata firea "caprioara", fara suparare. :) In rest, numai bine.

Anonim spunea...

Vai ce desteapta este Carmen Bruma ca a lovit un cocalar. Ese foooarte inteligenta si trebuie sa stie toata lumea ca este karat-ista. Foarte desteapta si pregatita. De fapt ce poate sa invete de la unul ca Mircea Badea ? Golani de Bucuresti !