luni, 5 octombrie 2009

Cu el s-a maritat JOJO!!!!!



Cine ar fi crezut ca, la doar cateva luni de la despartirea de Catalin Catoiu, Jojo isi va pune pirostriile? Probabil ca putini dintre noi ne-am fi asteptat ca blonda de la Divertis, Catalina Ionescu pe numele ei real, sa se casatoreasca in viitorul apropiat, mai ales ca nici nu a fost surprinsa la bratul unui alt barbat in ultima perioada. Ei bine, Jojo nu a stat degeaba, ci si-a pregatit actele si rochita pentru cununia civila, care a avut loc recent, in mare taina. Secretul a fost dezvaluit in cadrul comedy-show-ului Divertis – “Serviciul Roman de Comedie”, de la ProTV. Iscodita de Toni Grecu, actrita a recunoscut ca s-a casatorit si a declarat doar ca acum nu se mai numeste Ionescu, ci Grama. “Sunt convinsa ca e cea mai buna alegere pe care am facut-o vreodata si sunt fericita. Imi este atat de bine, sunt atat de fericita, iar viata mea este atat de linistita incat vreau sa o pastrez exact asa cum e”, a fost marturisirea lui Jojo in fata celor 3 milioane de telespectatori ai postului ProTV, care a fost lider de audienta, duminica seara, cu Divertis.


Nunta va avea loc anul viitor

Desi vedeta nu a putut fi contactata ieri, am reusit sa aflam mai multe despre cel care i-a devenit sot de curand. Norocosul se numeste Ionut Grama, implineste 27 de ani in decembrie si este absolvent de UNATC in 2007. A jucat in piese precum “Girl Gone”, “Zdrente” sau “Butoiul cu praf de pusca”, insa cel mai insemnat si apreciat rol al sau este “George” din “Cui i-e frica de Virginia Woolf”, piesa tradusa, de altfel, chiar de Ionut, si pusa in scena la Teatrul Act. Sursele noastre, demne de toata increderea, ne-au mai spus ca Jojo si Ionut nu s-au casatorit decat civil si ca nunta urmeaza sa aiba loc anul viitor.



Si Dana Nalbaru a procedat la fel

Jojo si Catalin Catoiu, alias Teava de la VH2, s-au despartit in aprilie, dupa trei ani de relatie. Cu toate ca nici unul dintre ei nu a comentat motivele rupturii, au aparut in acea perioada zvonuri ca actrita in varsta de 28 de ani visa la casatorie si copii, dorinta neimpartasita de Teava. Iata ca nu a trecut mult timp si Jojo si-a gasit perechea potrivita. Povestea blondei se aseamana extrem de mult cu cea a Danei Nalbaru. Cantareata s-a despartit de Calin Goia, solistul de la Voltaj, dupa 6 ani de relatie, iar la doar cateva luni s-a indragostit de actorul Dragos Bucur, cu care s-a casatorit in secret, la Bran, acum 4 ani. Cei doi sunt fericiti si au impreuna o fetita superba pe nume Sofia.

sursa: ziarul GARDIANUL

UPDATE: s-ar parea ca s-a sucit treaba si ca nu cu actorul Ionut Grama s-a maritat oxigenata! Norocosul este de fapt un bancher care poarta acelasi nume si pe care prietenii lui Jojo au vrut sa-l ascunda si astfel l-au pus la inaintare pe bietul actor. Un lucru bun a iesit totusi din treaba asta: actorasul, aflat la inceput de cariera, a primit promovarea la care nu ar fi visat vreodata :)) este foarte fericit din cauza asta si spune ca telefoane cate a primit in 2 zile nu a primit toata viata lui. Speram sa-l fi ajutat cu ceva aceasta gafa si sa primeasca roluri fara numar :) Ma si miram eu sa se fi maritat Jojo, care pana acum a fost gerontofila :)), cu un biet actoras sarman, tanar, mai mic decat ea si...cu portofelul gol...

PS de la Zuza O: Am aflat draga, tot: Ionut Grama este Corporate Sector Manager la Emporiki Bank

3 comentarii:

YODA spunea...

Săraca de ea, păcat

Zuzele spunea...

yoda, de ce spui asta?

Butterfly spunea...

Pai daca ea si-a dorit sa se marite si a gasit un barbat dispus sa o ia, de ce sa mai astepte? Sincer nu am incredere in relatii din astea rapide si uneori tind sa cred ca fetele fac asta in ciuda fostilor prieteni cu care au stat multi ani de zile si nu a iesit nimic...Aceeasi senzatie am avut-o si la Dana Nalbaru, dar se pare ca a mers relatia, deci bafta si lor :)