marți, 29 septembrie 2009

Mirela Zeta i-a luat masina lui Dezbracatu


Se pare ca e o moda printre "mondeni" sa conduca masini care au aparinut unor persoane mai vechi in domeniul celebritatii decat ei. Fostul "monden" Mihai Bendeac a cumparat Mercedesul Oanei Zavoranu, pe care, apropo, daca ati vedea in ce fitze maxime il conduce v-ar veni rau... (intotdeauna decapotat, chiar daca afara ploua si numai cu palarii in cap. Plus ca sofeaza cu 30 la ora ca sa fie sigur ca l-au remarcat toti oamenii de pe strada).

Acum a venit si vremea Mirelei Zeta sa conduca masini de imprumut. Alaltaieri am vazut-o pe strada Valea Oltului, in Drumul Taberei, conducand Fiatul alb pe care scrie Cronica Carcotasilor la volanul caruia l-am remarcat cu totii de foarte multe ori pe "Catalin Dezbrcatu". Sau o s-o vedem si la Cronica?

3 comentarii:

licitatii spunea...

oare ce masina a luat de la dezbracatu' ?!

anna spunea...

lucreaza la acelasi post,iar masina e de la prima tv,nu e personala...deci..trage concluzia!

Anonim spunea...

iti dai seama..asta e stire de senzatie bei frate o sa se dicute o perioada buna de timp chestia asta care pare putin dubioasa,nu?asta e poate ca niciodata nu o sa aflam adevarata circumstanta sau motiv pt care s-a intamplat asa ceva.frate voi nu aveti ce sa mai scrieti sau terminat subiectele?publicati si voi ceva cu adevarat interesant ca m-am saturat de prostiile astea...macar avem una printre noi care mai gandeste anna