vineri, 12 iunie 2009

Divorteaza Enache si se insoara cu Iuliana Marciuc!

In sfarsit a ales Adrian Enache femeia cu care-si va petrece restul vietii, una singura, pentru ca de vreo 14 ani, traieste cu doua! "A venit momentul sa iau o decizie si sa raman cu femeia pe care o iubesc, prin care respir, cu care vreau sa fiu pentru tot restul vietii mele. Ea este Iuliana Marciuc! Este cea mai frumoasa poveste de dragoste de pe pamant!", spune Enache. Cantaretul a trait timp de 14 ani 2 vieti in paralel: una cu sotia si cu fiica lui, alta cu amanta si cu fiul lor. Ambele femei stiau una de cealalta, insa au acceptat situatia, sperand ca sotul/amantul lor se va decide. Si iata ca minunea s-a intamplat! Divorteaza de nevasta si se insoara cu eterna lui amanta, Iuliana. PS: Ia cititi ce ne-a spus un cititor: Nu i-a venit mintea la cap. Faza e ca Marciuca s-a cuplat cu un handralau (i-a ajuns cat l-a asteptat sa divorteze) iar Enache a innebunit. Singura lui sansa a fost sa apara la tv cu disperarea omului care nu mai are controlul asupa ''proprietatii'' lui si sa ii faca declaratii maxime... Bineinteles ca ea va accepta...bla, bla...a mers strategia, cum dracu nu i-a dat prin cap s-o aplice mai devreme, faza asta o stie si o pustoaica de liceu. Asa o fi?

2 comentarii:

Anonim spunea...

Nu i-a venit mintea la cap.
Faza e ca Marciuca s-a cuplat cu un handralau (i-a ajuns cat l-a asteptat sa divorteze) iar Enache a innebunit.
Singura lui sansa a fost sa apara la tv cu disperarea omului care nu mai are controlul asupa ''proprietatii'' lui si sa ii faca declaratii maxime...
Bineinteles ca ea va accepta...bla, bla...a mers strategia, cum dracu nu i-a dat prin cap s-o aplice mai devreme, faza asta o stie si o pustoaica de liceu.

Zuzele spunea...

@Anonim: Sa stii ca ai dreptate... :)