luni, 1 iunie 2009

Mihaela Radulescu vrea mai multi bani de la Antena 1

Mihaela Radulescu nu pleaca de la Antena 1, iar faza cu renuntatul la televiziune si plecatul definitiv in straintate este o minciuna gogonata si o alarma falsa, au spus in emisiunea "Cronica Carcotasilor", "prietenii" trustului Intact, Huidu si Gainusa. "A vrut doar sa isi renegocieze contractul cu Antena 1. Sa speculeze", a afirmat Serban Hidu.

Acelasi carcotas a spus ca antenistii au gasit, deja, o inlocuitoare populara pentru diva Mihaela: TEO. Hmmm, Mihaela, ai grija! Nimeni nu este de neinlocuit!!!! Iar sefii si patronii se satura, la un moment dat, de fitzele angajatilor. Adica totul pana la bani, draga noastra!
Dani, obsedat de domnul grizonat
Dupa ce inainte de Paste, pe dragutul nostru blog a aparut informatia ca Mihaela Radulescu a iesit, intr-o seara, cu un domn grizonat care arata foarte bine, ziarele au preluat, imediat aceasta stire. La multumim celor de la Atac, singurii care au citat sursa!! Stirea a aparut, insa, in foarte multe publicatii, inclusiv in revista Star, care au facut 2 pagini cu acest subiect. (Ati uitat sa citati sursa!!!!!!!!)
Mihaela nu a negat informatia, mai ales ca noi nu am spus ca se pupa cu el sau ceva de genul asta. Am spus doar ca stateau de vorba. In schimb, cine credeti ca s-a sezizat si a dat tot felul de drepturi la replica, neintrebat? Dani, fireste! A spus chiar si in emisiunea pe care o prezinta ca Mihaela nu a iesit cu acel domn, a scris si pe blog aici , dar si aici (Sa faci cinste ca iti facem reclama la blog ;) ) Noi i-am tot trimis comentarii lui Dani pe blog, in care l-am intrebat de ce se autosesizeaza el si nu Mihaela... Dar nu le-a publicat, fireste. El publica numai comentarii de genul "Mihaela si Dani, sunteti cei mai frumosi, destepti, cuminti, sfinti, samd" :)) E blogul lui si face ce vrea cu el, pana la urma urmei....
Dar de ce te agiti atat mai Dani? Ti-e teama ca o sa te lase Mihaela si nu o sa mai fii sub lumina blitzurilor paparazzilor? Eh, asta e! Asa se intampla de fiecare data cu oamenii care se intind mai mult decat le tine plapuma si care nu isi vad varful nasului. Tu chiar nu iti cunosti limitele? Sau te miri in fiecare dimineata de ce noroc a dat pe capul tau, ca Mihaela Radulescu s-a uitat la tine ???
Zuza G cred ca o sa ma omoare pt textul asta, ca e e fanul cuplului Mihaela - Dani ;)
PS: Astazi am fost citate in Cancan :)

5 comentarii:

YODA spunea...

Păi degeaba aţi fost citate în cancan dacă nu v-a dat link. Să fium corecţi pînă la capăt, nu?

Anonim spunea...

pai sa stii ca ar putea avea dreptate Carcotasii! la tertipul asta apeleaza orice angajat care vrea salariu marit si nu stie cum sa-l ceara. nu este exclus ca raduleasca sa sugereze astfel ca vrea bani mai multi si ameninta cu plecarea ca sa-si sperie sefii. s-ar parea ca nu sunt asa de speriati :)))

Anonim spunea...

Dani asta e doar un naspetel care a intalnit o femeie f vulnerabila.
Pe mine m-ar interesa, pana la urma mai sunt impreuna sau nu?

Zuzele spunea...

ei, lasa ca nu ne suparam de data asta :) bine macar ca au fost corecti si au amintit de sursa...

Zuzele spunea...

tin sa te contrazic, anonim! nu cred ca raduleasca este o femeie vulnerabila, nu a fost si nici nu cred ca va fi vreodata. isi calculeaza foarte bine gesturile, actiune, stie exact ce sa spuna si ce sa faca pentru a fi in centrul atentiei. chiar si vorbele aiurea pe care noi le consideram gafe, sunt, de fapt, strategii ale ei de a atrage atentia, de a fi pe prima pagina... cat despre dani, nu cred ca s-a cuplat cu el din vulnerabilite. a facut-o pentru ca a putut, pentru ca i s-a permis! a vrut sa-si demonstreze atat ei cat si lui elan, dar mai ales opiniei publice ca poate avea oricand un tanar, chiar daca are 40 de ani. a vrut sa-i arate lui elan ca poate avea experiente erotice de nota 10, sau cel putin asa se lauda ea, si fara contributia lui. nu cred ca si-a pierdut mintile cand l-a vazut pe dani si drept dovada, ca ii poate intoarce spatele fara sa clipeasca si sa plece la mai bine...