miercuri, 17 iunie 2009

I-a sfasiat rochia Mihaelei Radulescu!!!

Vi s-a intamplat sa fiti martorii unei intamplari de genul celei din titlu, cu atat mai mult daca persoana in cauza a fost o vedeta si bazaconia s-a intamplat in public, sub ochii a zeci de martori?

De cand merg pe la evenimente mondene, am vazut si chiloti iesiti ostentativ din pantaloni sau lasati la vedere pentru ca diva nu a invatat sa stea picior peste picior si, in fusta mini fiind, a tinut sa arate tuturor ce culoare au chilotii ei sau ce culoare nu au pentru ca, nu de putine ori piesa de lenjerie lipsea cu desavarsire. Sau, unora li s-a rupt breteluta de la sutien sub povara sanilor supradimensionati, pentru ca, nu-i asa, (parca sunt Andreea Marin :) ), nimic nu este mai sexy, in conceptia pitipoancelor decat un sutien cu 3 numere mai mic sau un maioutz atat de stramt incat pur si simplu pocnea daca facea o miscare brusca.
Am mai vazut si o pseudo-vedeta careia i-au crapat pantalonii la fund. Atat de stramti erau si probabil, ca si foarte prost croiti si dintr-un material de calitate indoielnica.
In fine, ca sa trec la subiect, ceva de genul acesta a patit Mihaela Radulescu la o petrecere dansanta care a avut loc la Brasov acum vreo 2 saptamani (da, stiu...am uitat sa va spun la momentul potrivit). Tema evenimentului era lansarea pe piata a unui inel vaginal cu rol de contraceptiv, invitata sa vorbeasca despre contraceptie fiind insasi diva. Dupa ce Mihaela si-a incheoat discursul si a informat pe toata lumea cat de importanta este folosirea unei metode contraceptive, a inceput party-ul. Vedeta serii era, indiscutabil, iubita lui Dani Otil. Pentru ca se si simtea ca atare, diva a aparul la petrecere intr-o rochie rosie, mulata, care a starnit admiratia celor din jur. Imediat a fost invitata la dans si, pentru ca nu era insotita de amorezul ei, Michelle a fost dansata toata seara de un admirator, destul de infocat, pentru ca abia o mai lasa sa stea jos.
Dansurile zbuciumate s-au lasat cu urmari si nu dintre cele mai dorite pentru ca, la un moment dat, Mihaelei i-a crapat rochia :))) poate daca ar fi fost Andreea Marin sau alta zana miorlaita, ar fi intrat in pamant de rusine si n-ar mai fi scos capul din camera sau ar fi plecat spre Bucuresti chiar in secunda aia, dar Raduleasca s-a purtat cat se poate de normal. A inceput sa rada, s-a scuzat si a plecat sa se schimbe, iar apoi a revenit la petrecere ca si cand nu s-ar fi intamplat nimic iesit din comun.
PS: nu este vorba de nici una din rochiile de mai sus!

0 comentarii: