duminică, 14 iunie 2009

S-a reunit trupa ASIA

Va mai amintiti de cele patru fete cucuiete care cantau “Inima mea” sau “Da-mi noptile-napoi” in trupa care si-a schimbat de atatea ori componenta, iar mai apoi a sfarsit prin a disparea de pe piata in detrimentul unor cariere solo ale cantaretelor? Multi fani au plans atunci dupa ele si le-au rugat insistent sa se impace, insa fara folos. Anca, Anemona, Sorana si Irina, in formula initiala, nici nu mai vroiau sa auda de asa ceva si au continuat sa urce pe scena separat. Mai apoi, alte soliste s-au perindat prin trupa, ultimele ramase fiind Claudia si Yana.

Cea care a reusit sa le aduca pe scena, dupa atatia ani in care au refuzat sa se afiseze in vechea formula a trupei, a fost Galina. Creatoarea de moda le-a invitat pe Sorana, Claudia, Anca si Yana pentru a prezenta cateva tinute ale colectiei sale, Irina Nicolae care nu era in tara, cunoscut fiind faptul ca ea si iubitul ei, Marius Vizer, stau mai mult peste hotare. Fetele nu au avut trac, chiar daca fauna masculina era cu ochii atintiti asupra lor, s-au descurcat bine si s-au bucurat de revedere.

3 comentarii:

Unknown spunea...

Claudia nu a facaut parte din Asia?! ci din trupa Exotic si apoi Sexxy :)

Zuzele spunea...

sa stii ca ai dreptate :) asta ! cine le mai tine cont? sunt atat de multe pitipoance care se despart si atat de multe trupe care apar ca ciupercile dupa ploaie ...sorry! bine ca mi-ai spus..mi se parea mie ca este ceva gresit in peisaj :)

cezar axial spunea...

foarte frumos
poate legati o noua colaborare
felicitari si pupici pt. anca