vineri, 26 iunie 2009

Ce parere aveti despre Gina Pistol?

Acest post este dedicat lui Inutilu', cel mai infocat fan al Ginei Pistol!!!! Enjoy it, pisi! :)

7 comentarii:

Creti-Nita spunea...

bah, mie imi place de Gina. O fata simpla, fara fitze si cu putin noroc in dragoste. I-as oferi eu toata dragostea mea insa nu si banii pe care si-i doreste :-P

Anonim spunea...

Gina Pistol mi se pare o femeie foarte frumoasa si inteligenta. Parerea asta mi-a facut-o in urma aparitiilor ei televizate. Personal nu o cunosc ca sa-mi dau cu parerea.

adela sirghie spunea...

gina e o dulcik. important este ca ea niciodata nu a pretins ca este altceva decat ceea ce este si asta am apreciat intotdeauna la ea. Chiar nu am nimik sa ii reprosez. Ultima oara am vazut-o la petrecerea Parliament unde ati fost si voi, Zuzelor. E o fata frumusik foc, are simtul umorului si nu terorizeaza pe nimeni cu aere de diva de carton.

Zuzele spunea...

si noua ne place gina :) mi se pare de-o frumusete rara..si nu judecand dupa poze pentru ca astea te pot face sa arati zana si cand nu esti! dar ea este foarte foarte frumoasa in realitate...de-ti pica plombele si alta nu :)

chris spunea...

foarte frumoasa si foarte naturala.

adela sirghie spunea...

in ultima vreme a exagerat cu buzele... le-a facut cam mari. inainte era mult mai sic si pareau naturale. interesant mi s-a parut ca si atunci cand pareau naturale, ea nu a ascuns ca sunt discret aranjate si injectate. ceea ce inseamna ca nu e frustrata si nu vrea sa pozeze in ceea ce nu este.

Zuzele spunea...

ai dreptate, adela! mi se pare absurd sa negi faptul ca ti-ai facut o operatie estetica, doua, noua, din moment ce se vede cu ochiul liber schimbarea. Trebuie sa fii ipocrita si cumva aroganta cu cei din jur sa poti sa-i minti cu zambetul pe buze in halul asta. cat despre gina, ea nu a ascuns niciodata treaba asta cu buzele si o apreciez pentru ca nu are fite de vedeta, constienta fiind ca a pornit de jos.