miercuri, 10 iunie 2009

Unde vor pleca divele in vacanta?

Vedetele par sa ignore criza financiara care a pus stapånire pe planeta si sunt de parere ca merita din plin vacante cåt mai frumoase, in locatii exotice si cu buget nelimitat. Daca Edi Iordanescu a pus deja ochii pe un complex de lux din insula Creta, Paula Chirila planuieste sa ajunga in Grecia sau Spania. Intr-o insula exotica are de gånd sa-si petreaca vacanta si Elena Gheorghe, iar Anamaria Prodan pleaca in Statele Unite, cu familia ei. Alte VIP-uri proaspat casatorite, cum ar fi Bodo de la Proconsul sau Petre Roman, considera luna de miere un concediu binemeritat. Valentina Pelinel si Cristian Boureanu se vor opri pentru cåteva zile la Paris, la nunta Mariei Marinescu, iar Mihai Traistariu are ocazia sa viziteze mai multe tari unde are concerte.
Dupa ce a muncit pe rupte, un an intreg, Elena Gheorghe are de gand sa plece intr-o binemeritata vacanta pentru a-si incarca bateriile. Abia intoarsa de la Moscova, unde a reprezentat Romania la Eurovision, cantareata primeste tot mai multe solicitari pentru concerte, prin toata Europa. Le va onora pe toate, insa, prin vara, isi va rezerva doua saptamani numai pentru ea. Elena asteapta de mult timp vacanta si viseaza la o destinatie exotica, unde nu are de gand sa fie stransa la buzunar. “Muncesti tot anul, dar mai trebuie sa simti ca traiesti, ca nu te chinui degeaba tot anul. La urma urmei, o viata avem si trebuie sa ne mai gandim si la noi, nu numai la munca. Simt nevoia unei vacante. Am muncit extrem de mult anul asta si, avand in vedere ca vara trecuta nu am apucat sa plec undeva, vara asta nu vreau sa mai ratez ocazia de a ma relaxa cateva zile departe de tara. Sunt de parere ca in vacanta nu trebuie sa fii zgarcit. Mai bine sacrifici orice altceva, nu vacanta”, a declarat aici Elena, care va pleca pe o insula exotica impreuna cu iubitul ei si cativa prieteni apropiati.
Nicoleta Luciu si-a alocat un buget impresionant pentru vacanta de vara, dat fiind faptul ca va sta o luna de zile departe de tara. Actrita va petrece jumatate din timp pe iaht, navigand pe coasta Croatiei, ca in fiecare an, iar cealalta jumatate de vacanta, in America, impreuna cu iubitul ei, Zsolt, si fiul lor.
Traistariu: «Noroc ca merg la concerte!»
Mihai Traistariu spune ca nu resimte efectele crizei financiare pentru ca vacantele si le face cu ocazia deplasarilor lui in diferite tari, unde este chemat la concerte. “Voi merge in curand in Bielorusia, unde am spectacole si o sa stau noua zile. Apoi am concert la Viena si urmatorul va fi in Beirut, unde voi ramane doar o zi. Pe mine criza nu ma loveste in ce priveste vacanta, pentru ca profit de contracte si ma si distrez totodata. Plus ca, atunci cand semnez o intelegere cu ei, ei imi asigura si transportul, si cazarea la hotel de lux. Peste tot merg cu Ioana (n.r., iubita lui), asa ca astea vor fi concediile noastre”, ne-a declarat artistul. Mihai filmeaza un videoclip in aceasta perioada si se pregateste de lansarea unui album nou.
Si “bebelusa” Oana de la Prima TV va avea parte de o vacanta prilejuita de “serviciul” sau de dansatoare profesionista. Pentru ca este imaginea clubului Amnesia din Ibiza, Oana va sta si vara aceasta la plaja pe renumita insula. De-a lungul anilor, blonda a avut ocazia sa cunoasca vedete internationale precum Paris Hilton sau P. Diddy. Pasionat si el de calatorii, Marcel Pavel asteapta vacanta de vara ca pe painea calda. Abia in august va avea ocazia sa plece pentru cateva zile in Antalya, Turcia fiind una dintre destinatiile sale preferate. “Imi place foarte mult acolo si mi se pare foarte avantajos. Au servicii exceptionale, copiii s-au simtit minunat acolo si noi, de asemenea, iar banii conteaza mai putin in conditiile astea. Facem si noi misto de criza, daca ea ne face atatea probleme”, ne-a declarat artistul. Imediat dupa aceea, Marcel va trebui sa onoreze o invitatie primita din America si va sustine un concert in cadrul unui festival muzical din Chicago, desi se cam teme sa mai traverseze Atlanticul.
Pelinel si Boureanu, speriati de gripa porcina
Daca pana acum obisnuiau sa viziteze New York-ul in fiecare vara, anul acesta, Valentina Pelinel si sotul ei, Cristian Boureanu, spun ca vor renunta la vacanta in State, de teama virusului H1N1. “E ciudat si neplacut sentimentul ca nu putem merge la New York. Eu, cel putin, sunt obisnuita sa plec cand vreau, am trait 10 ani acolo, practic, este ca a doua mea casa. Dar vara aceasta vom amana vacanta in America, nu vrem sa riscam sa ne imbolnavim. Poate vom merge in toamna, daca se mai linistesc lucrurile”, ne-a declarat Valentina. Totusi, cei doi nu-si vor petrece toata vara in Bucuresti, ci vor da cate o fuga pe litoral, impreuna cu prietenii lor. Mai mult, Valentina si Cristian sunt invitati la nunta Mariei Marinescu, in Franta. Evenimentul va avea loc pe 20 iunie, la un castel din apropierea Parisului. “Daca tot mergem pana acolo, probabil ca vom mai ramane cateva zile in Paris”, ne-a mai spus Valentina.
Deloc speriata de virusul gripei porcine, Anamaria Prodan ne-a spus ca va pleca in Statele Unite, mai exact in Las Vegas, acolo unde vedeta are mai multe proprietati. Sefa echipei de fotbal FC Buftea va zbura spre America impreuna cu sotul ei, Laurentiu Reghecampf, baietelul lor, Laurentiu jr, dar si alaturi de fetitele vedetei, Sarah si Rebecca. Nu vor lipsi insa nici soacra Anamariei si bona copiilor.
Edi Iordănescu si iubita lui pleaca in Creta
Pentru ca nu concepe nici o vara fara o vacanta pe malul marii, Edi Iordanescu isi va petrece si anul acesta cel putin o saptamana pe litoral. Si, daca anul trecut a ales statiunea Marbella din Spania, de data aceasta, fostul fotbalist si iubita lui, Arabella, si-au rezervat un sejur in Creta. In plina criza, Edi a ales un complex de cinci stele din statiunea Hersonissos din Creta. “Chiar daca e criza, cand vine vorba de vacanta, nu fac nici un fel de economie, cel mai important este sa ne simtim bine”, a spus Iordanescu jr.
Dupa o saptamana de vis pe care a petrecut-o recent in Maldive impreuna cu sotul ei, Paula Chirila ar vrea ca vara aceasta sa mai ajunga cel putin o data la mare. “Noi ne-am cam luat portia de concediu in Maldive, dar cred ca n-o sa ne putem abtine si o sa mai mergem intr-o mica vacanta, poate in Grecia sau Spania. Pe litoralul nostru nu vreau sa merg, nu sunt deloc curioasa de mizeria si aglomeratia de acolo”, ne-a declarat actrita.
Concediu «2 in 1» pentru insurateii Petre Roman si Bogdan Marin, alias Bodo de la Proconsul, se afla chiar in aceasta perioada intr-o vacanta care reprezinta luna de miere, a lui si a proaspetei sale sotii, Loredana. Cei doi au plecat, luni, la Paris, unde vor petrece sapte zile, urmand sa se relaxeze si pe litoralul romanesc in saptamanile urmatoare. Si Petre Roman, si sotia lui, Silvia Chifiriuc, vor avea parte de un concediu “2 in 1”, intrucat vor pleca, in curand, in luna de miere, intr-una din destinatiile lor preferate, Muntenegru.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Hmmm, ce frumos e in pozele astea!!!!!!!!! Vreau si eu acolo!!!! Voi unde o sa va petreceti concediul Zuzelor?

Zuzele spunea...

@Anonim: Si noi vrem acolo!!!! Concediul? Cu siguranta la o mare mult mai ieftina decat cele din aceste poze :(

achilianu spunea...

da!frumos acolo...Vreti sa facem schimb de link-uri?Cititi www.achilianu.eublog.ro si daca da,lasati-mi un comment...sanatate...

Zuzele spunea...

@Achilianu: Sanatate si tie! Te-am adaugat in lista favoritilor :)