duminică, 7 iunie 2009

Borcea isi duce amanta fitoasa pe balta la pescuit!

Va mai amintiti ce va povesteam acum ceva timp despre Borcea? Acum vreo 3 saptamani, "cainele" cel mare se intorcea de la Barcelona cu amanta, dupa un weekend prelungit de shopping , bruneta mandrindu-se, in avion, cu multe pungi si pungulite de la cele mai prestigioase case de moda, predominand sigla GUESS printre cumparaturile sale. Am mai aflat ceva despre idila dinamovistului :)
Pasionat de pescuit, Borcea nu ezita sa-si ia amanta dupa el pe balta, locul preferat fiind comuna Moara Vlasiei. Cei care merg frecvent pe balta privata de acolo sunt obisnuiti cu prezenta boss-ului de la Dinamo si cu amanta lui fitoasa. Imi povestea cineva care merge in fiecare weekend acolo ca oamenii lui Borcea ajung inaintea lui cu doua ore pe balta si ii pregatesc terenul pentru ca atunci cand vine marele pescar, doar sa traga lanseta in caz musca pestele. Desi se spune ca pescuitul este o activitate relaxanta in care conteaza mai putin prada, Borcea alege plimbarea pe balta in detrimentul altor activitati de weekend, insa nu se coboara la mintea unui pescar obisnuit.
El, marea vedeta cu multe milioane in cont si zeci de pitipoance care suspina dupa banii lui, nu se oboseste sa-si pregateasca lansetele (apropo-are cel mai scump echipament de pescuit, dupa care tanjesc toti vecinii lui de balta)...are vreo 10 angajati care ii monteaza totul, ii pun momeala in ac, se deplaseaza cu barca pentru a-i intinde firul cat mai in larg (scuze, dar nu ma pricep la termeni specifici :) )...Borcea al nostru are lansete cu senzori care il anunta atunci cand se apropie un peste, iar atunci cand s-a prins ceva in ac, se aprinde un beculet, semn ca este momentul sa traga. De altfel, asta este singura activitate la care se oboseste pescarul de la Dinamo...trage lanseta atunci cand este anuntat ca a prins un peste :)))
Va dati seama ce isi dau cu coatele ceilalti oameni de pe balta, adevarati pescari care ajung pe balta la 3 dimineata, isi pregatesc pe indelete echipamentul, isi monteaza singuri momeala in ac si tot singuri au ajuns si pe balta, neinsotiti de amanta:)
Apropo..mi-a spus cineva ca in momentul in care apare pe balta Borcea cu amanta nimeni nu mai este atent la undite pentru ca privirea lor este acaparata de bruneta imbracata in tinute provocatoare, de parca s-ar afla pe faleza de la Saint Tropez. "Tot timpul apare cu bluze foarte decoltate, pantaloni mulati sau fustite foarte scurte de ne baga in boala! Nu prea are ea chef de stat la peste, langa el si mai mult se plimba prin zona, sta in masina sau merge in padurea de langa, la umbra. Dar, atunci cand vine sa se mai giugiuleasca cu Borcea, toata lumea se uita la ea! ", mi-a povestit un pescar.
Din pacate, prietenul nostru nu a fost pe faza si nu avem poze de la fata locului, dar vom avea :)

2 comentarii:

Anonim spunea...

Guess... Varu-miu navigator de 40 de ani cand ma vede imbracata de aclo (desi e printre brand-urile mele pref) zice "Fi-ti-ar mizeria de brand care-i la cativa dolarei in San Francisco, si numai la noi e mare firma".
Despre Borcea spunea nasi-mea fosta asistenta la Fundeni ca sotia mereu se plangea ginecologului ca lua toate cele de la patzachinele lui... Pacat de dna Mihaela Borcea, ca-i femeie fina... Dar ce zici de pretioasa lui Vasile Turcu? Genul ala de pitzipoanca plina de sine, ajunsa din aia... A aparut in Cancan, ii luase Turcu un Cayenne.

Zuzele spunea...

@Survivor: Hihihi, ce ponturi aflam noi de la cititorii nostri! Multumiiiim!!