miercuri, 3 iunie 2009

Smiley si Moga, pasionati de masajul erotic

Va impartasesc aceasta barfa nu pentru ca ar fi ceva iesit din comun, ba chiar ii felicit pe baieti pentru ca sunt suficient de deschisi la minte incat sa incerce o astfel de metoda pentru a scapa de stres. Cine a incercat, femeie sau barbat, cu siguranta imi poate da dreptate pentru ca, daca este facut ca la carte si de o mana de aur, masajul erotic este metoda suprema de relaxare. Cei care nu au trecut pana acum pe la un astfel de salon, ar trebui sa o faca, macar o data in viata, chiar daca pretul este destul de piperat, in jur de 60 de euro.

Muuulte vedete din Romania calca, regulat, pragul saloanelor de masaj erotic, insa se feresc sa recunoasca acest lucru pentru ca unii stramba din nas cand aud asa ceva. Multi au impresia ca saloanele nu sunt decat bordeluri sub acoperire si ca nu se practica nimic altceva decat sex. In unele, chiar asta se intampla. Insa, cu o verificare atenta sau o recomandare din partea cuiva, puteti pasi intr-o alta lume, din care veti iesi cu siguranta, alti oameni :) muuult mai relaxati!
In fine, ajunge cu atata reclama ca nici nu am salon de masaj erotic si nici nu primesc bani sa-i fac reclama vreunuia :))
Stiam, de mult timp, ca Vali Craciunescu este disperat dupa masajul erotic si ca isi cumpara regulat o ora de relaxare. Recent, o gura-sparta din anturajul lor mi-a soptit ca si Smiley si Marius Moga sunt pasionati de uleiurile aromate si atingerile fine ale unor domnisoare pricepute. Intr-o lumina difuza, betisoare parfumate si muzica relaxanta, poti pleca alt om si Smiley sigur a facut-o, dar a si revenit..de mai multe ori... :)

0 comentarii: