vineri, 12 iunie 2009

Razvan, partenerul lui Dani, se lupta cu o fana obsedata!

Sigur ati vazut prin filme scenarii nebunesti in care o individa admira atat de mult o vedeta incat devine de-a dreptul fanatica si urmareste orbeste "obiectul" admiratiei ei pas cu pas. In unele cazuri, atunci cand fanii depasesc limita bunului simt si agaseaza prin insistenta lor, vedetele obtin ordine de restrictie pentru a scapa de obsedati. Ceva in genul acesta traieste, de ani buni, Razvan Simion, partnerul de matinal al lui Dani Otil. Brunetelul se confrunta, inca de cand a aparut prima oara pe sticla, cu o situatie destul de neplacuta, avand in vedere ca este insurat si foarte indragostit de sotia lui si are si doi copii. O tanara din Bucuresti, Sabina, in varsta de 22 de ani a facut o obsesie din pasiunea ei pentru prezentatorul de la Antena 1, singura ei ocupatie fiind aceea de a-i intra in gratii.
Jobul ei este acela de a-l face pe Razvan sa se indragosteasca de ea si, asa cum oamenii normali se trezesc dimineata pentru a merge la serviciu, ea incepe ziua prin a-i trimite zeci de e-mailuri lui Razvan, de pe diverse adrese, si la fel de multe sms-uri si telefoane, astfel incat Razvan isi schimba non-stop numarul de telefon, sperand ca obsedata ii va pierde urma, dar nici vorba :))
Tipa este la curent cu programul lui ( e un mister treaba asta; nimeni nu stie cum afla) si il urmeaza peste tot. Daca prezinta un eveniment la Cucuietii din Deal, ea e acolo; daca baietii sunt gazdele unei prezentari de moda oriunde in tara asta, ea e acolo. Oriunde merge Razvan, fie si insotit de Diana, sotia lui, Sabina e si ea, ca o umbra, in spatele lui.
La inceput a fost haioasa situatia, baietii amuzandu-se copios de comportamnetul pustoaicei, insa, de ceva timp, a devenit tot mai deranjanta indarjirea cu care incearca sa-l cucereasca, sperand, in disperarea ei, ca Razvan va divorta in cele din urma, pentru ea.
PS: nu am poza cu obsedata, dar situatia este 100% reala!!!

0 comentarii: