duminică, 15 martie 2009

Andreea Esca a aruncat cu savarine in Petre Roman

HAHAHAHHA! Va imaginati o doamna imbracata in costum si cu freza tapata, intocmai ca o peruca, asa cum este Esca, inarmata cu savarine si aruncand nervoasa spre Petre Roman? :)) Ar fi foarte tare faza, trebuie sa recunoastem! Andreea cu frisca pana la coate si Petrica fara frica incercand sa se aparere de atacul terorist al protevistei! :) Ei bine, scena este adevarata 100%, numai ca a avut loc mult timp in urma, cand prezentatoarea cu 50.000 de euro pe luna (sau ceva de genu :p ) era in liceu ! Eleva Andreea Esca nu era deloc o scolarita cuminte, cu codite si uniforma fara cute. Era baietoasa, facea tot timpul nazdravanii si isi atragea colegii in tot felul de capcane :)

3 comentarii:

Anonim spunea...

ok! si cu ce ocazie arunca Esca cu prajituri in Petre? Ca daca Esca era in liceu, Roman tot avea vreo 40 si ceva de ani... ca doar n-au fost colegi ..

Zuzele spunea...

nu, n-au fost colegi! Esca si-a adus aminte o intamplare din vremea liceului cand le-a facut o vizita petre roman. ea si colegii ei, cica, erau suparati foarte tare pe roman si l-au bombardat cu savarine...cam asta ar fi explicatia andreei!

Zuzele spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.