joi, 19 martie 2009

Senzational! Socant! Crudu are fluturasul tatuat pe labia stanga!

O data cu aparitia in Playboy, Daniela Crudu a dezvaluit si un secret important: are un fluturas tatuat pe pasarica!!! "Asa si?", am spune multi dintre noi, tatuajele nemaifiind de mult o raritate. Numai ca, aseara la mall, in timpul unei prezentari de moda in care a defilat si ea, in chiloti, cum altfel, siliconata de la "Neata cu Razvan si Dani" a mai elucidat un mister fara de care existenta omenirii nu ar fi fost posibila: fluturasul este pe labia stanga! :))) Oricat de mult si-ar fi dorit barbatii din mall sa il vada indeaprope, brunetica nu si-a dat chilotii jos, desi...daca ar mai fi rugat-o o data, ar fi facut intocmai. :))
Foto: Playboy si Liviu Untaru
PS: Dupa cum se poate observa din poza alaturata, fluturasul cu pricina se afla in dreapta si nicidecum in stanga, dupa cum aberaza don'soara Crudu. Nu degeaba se spune ca este foarte cruda si la minte :))

7 comentarii:

Anonim spunea...

Liviu i-a pozat pasarica lui Crudu????

Anonim spunea...

Crud la minte e si cel care a postat acest articol. In prostia sa, nu a auzit de un efect din photoshop, efect numit mirror, prin intermediul caruia o imagine se intoarce invers si se vede la fel ca in oglinda. Adica dreapta devine stanga si invers! Dar, la cati oameni prosti populeaza tara asta, nu ar trebui sa le citim cacaturile! Manca-mi-ati pula!

Anonim spunea...

mai priceputule, efectul mirror intoarce imaginea cu totul, nu doar anumite chestii din fotografie. Si daca te uiti tu mai bine la poza cu pasaria, o sa vezi ca tatuajul este in dreapta, judecand dupa pozitia picioarelor.

Zuzele spunea...

@Anonim 1: Nu intelegem de ce vorbesti urat?
@Anonim 2: Multumim pentru sprijin! :)

Anonim spunea...

Photoshopu` ala e un program pt. pasarici...? Sau la ce foloseste? Parca am auzit de el. Ceva cu CS 3, CS 4, ca la Counter Strike? ce tare.... de unde pot sa il iau si eu....? :O

Anonim spunea...

UPDATE. My bad... Fluturashu` e pe stanga.

Sigur si verificat:
http://www.playboyromania.ro/articol_galerie.php?id=1178

Zuzele spunea...

@Liviu: Bravo! :D