luni, 23 martie 2009

Laura Andresan, mandra ca a supt mult la viata ei

Daca este mandra de cate penisuri a supt la viata ei, o curva are pretentia ca este o doamna si vrea sa fie tratata ca atare. Ca Laura Andresan sunt zeci, sute, in Romania, insa multe o fac cu perdea. Sunt amante de politicieni, de fotbalisti...Ele nu sunt curve obisnuite, sunt curve de lux..pentru ca nu o sug pe o eugenie, ci pe o masina.. Unora le este rusine de meseria lor, in timp ce altele se lauda cu performantele din dormitor si tin sa stie cat mai multa lume cui au supt-o si in ce fel. Andresan, din prostituata, se vrea sciitoare si are si pretentia sa intre in Uniunea Scriitorilor. Povesteste fara pic de rusine ca era indragostita de penisul lui Ioan Rus pe care "il sugea ca o nesatula", ca a mai facut sex cu zeci de barbati pentru diverse avantaje, excursii, bani....
L-a dat in gat si pe Dan Matei Agathon, ministrul turismului, despre care afirma ca este o fetita in pat: "Lingea, saruta, musca usor...Nu au existat nopti erotice cu Dan, mereu au fost doar seri..Dupa fiecare partida de sex cu Dan, aveam impresia ca m-am intalnit cu o amica, ca m-am futut cu o femeie".
Unde mai pui ca, la lansarea cartii era prezenta si mama Laurei. Femeia arata ca o doamna de la tara, facuta permanent, imbracata exact ca o femeie care da cu sapa si cand pleaca la oras isi ia hainele "bune", insa unghiile sunt tot pline de pamant. Nu stiu cat de doamna poate fi si ea, in conditiile in care este mama Laurei si este cat se poate de mandra de "realizarile fiicei sale".
"Doamna" isi aplauda mandra odorul de fiecare data cand spunea cui a mai supt-o si, citez, "pe cine a mai futut din lumea buna, pe bani multi".
La final, Laura a imbratisat-o si i-a zis..."am niste parinti minunati care nu m-au vazut niciodata curva!". Dar cum te-au vazut Laura??? Studenta la drept? Medic neurochirug??? Jurnalista?? "Top-model cu relatii sus-puse"??
Cartea "Barbati la feminin" va avea si o continuare. La anul, pe vremea asta, vom fi martorii unei noi opere de arta semnata de Andrean, ocazie cu care are de gand sa intre si in Uniunea Scriitorilor.! Ce sa zic? Penibila creatura!
Daca sunteti curiosi sa cunoasteti o mica parte din cei care si-au varsat...naduful..in patul Laurei, puteti cumpara cartea de pe http://www.barbatiilafeminin.ro/ in sistem home delivery. In jumatate de ora, o puteti avea in dormitor...cartea, desigur!

1 comentarii:

Anonim spunea...

Felicitari pt articol!!!!!!!!!!! Super tareeeeeeeee!!!!!!!!!!!