vineri, 20 martie 2009

Ilinca Vandici, o pitzipoanca ieftina cu aere de diva!

Ce poate fi mai penibil decat o pitzipoanca imbracata ca o diva, dar care nu a deprins sub nici o forma o parte din manierele unei doamne. Sunt multe astfel de specimene pe la noi prin Capitala, majoritatea dintre ele din randul vedetelor. Una dintre ele ar fi Ilinca Vandici. Degeaba si-a luat ea Hermes, degeaba s-a facut blonda si isi face bucle pentru ca asa este moda, mai nou, degeaba are pantafi scumpi si haine sclipicioase, Vandici este exemplul clasic de pitzipoanca ieftina: fusta cat se poate de scurta, piele bronzata, data cu crema sclipicioasa, geanta plina de strasuri, ras zgomotos care sa atraga atentia si autobagarea in seama in absolut orice discutie :))
A ajuns ea vedeta cum a ajuns, insa nu va reusi vreodata sa atinga statutul de diva la care tanjeste atat de mult! Nu o ajuta nici fata, nici mintea si nici fitele sa fie vedeta care pretinde ca este. Aseara, platinata care viseaza sa fie candva nora Elenei Udrea, si-a facut aparitia la un evniment monden, bineinteles cu o ora intarziere, ca asa crede ea ca sta bine unei dive. Avea impresia ca toti trebuie sa-i cada la picioare o data ce intra pe usa, insa, in afara de gazda nu prea a bagat-o nimeni in seama. Nu a stat mult pe ganduri si a facut-o singura. Cum prindea doi oameni discutand, hop si ea, isi dadea cu parerea si o facea, in mare proportie, aiurea.
Si, ca sa fie si mai repede observata, vorbea foarte tare, facea glume proaste si incerca sa fie spirituala si haioasa, insa nu reusea decat sa plictiseasca si sa indeparteze lumea din jurul ei.
La un moment dat a sunat telefonul fix (apropo, ne aflam la lansarea salonului de infrumusetare al Cristinei Herea, De Vinci Spa ) si Vandici a alergat repejor pe tocurile de 10 cm sa raspunda. Ca si cand Cocosel o suna pe ea pe telefonul fix. Whatever! S-a recomandat repede "alo! eu sunt Ilinca Vandici---accentuand numele--- dumneavoastra cine sunteti?". Dupa cateva secunde..."Aaaahh! Ati gresit numarul! Aici nu este familia..." si radea singura intocmai ca un copil neastamparat care facuse o boacana.
Of Doamne! Foarte penibila si enervanta fiinta!!!!! Si 90% dintre cei care erau de fata, mi-au impartasit ideea!
Foto: Liviu Untaru- Inutilu'

7 comentarii:

Anonim spunea...

totusi,este o pitzipoanca buna

Anonim spunea...

@Hmm, n-as prea zice...

Zuzele spunea...

Ce gusturi diferite aveti baieti! :D

Anonim spunea...

Da, o sugace naspeta!

Anonim spunea...

ILINCA VANDICI e o PITZIPOANCA IEFTINA FRATILOR. VREA SA O IMITE PE RADULEASCA DAR NU REUSESTE.

Marian Sterea spunea...

Este insuportabila,sugace nu stiu.Apoi nu e frumos sa postezi anonim

andrei spunea...

e foarte frumosa. oricine orece ar spune . ii o adevarata diva.

Isi merita statutu. astept ras fierarilor8@yahoo.com