marți, 31 martie 2009

oana lis, o fripturista de prima clasa!

Unii poate o stiti, altii poate nu! Oricum, nu ati pierdut nimic! Duduia cu pricina este tiitoarea lui Viorel Lis, vestitul septuagenar care s-a aflat candva la carma Bucurestiului. Desi are doar 30 de ani, blonda pare muuuult mai batrana pentru ca, deh, asa este cand traiesti de peste 10 de ani langa un bosorog. Oana noastra se lauda ca are bani, ca merge la shopping non-stop, desi, dupa cum este imbracata, zici ca este client fidel la second-hand. Mai mult, pistruiata ne spune ca are casa plina cu cosmetice, ca este o impatimita a saloanelor de infrumusetare, dar, sa ne fie cu iertare, nu se vede nimic! Intotdeauna este machiata din topor, cu dermatograful intins pana in barba, are grija sa se dea cu mult albastru electric la ochi, mult fard rosu in obraji si intotdeauna cu ruj...ati ghicit...ROSU! pare mai degraba o paiata de la circ, dar ea este intotdeauna mandra de infatisarea ei!
Aceasta Oana, desi nu poate fi inclusa sub nici o forma in randul vedetelor, este mai tot timpul invitata pe la diverse evenimente. Bine, nu va ganditi la cele cu staif, ci mai degraba, la cele de doi lei, dar, de la care pleaca intotdeauna cu sacosa plina. Ba o crema, ba un ruj, ba o oja, "diva" noastra are tot timpul grija sa nu plece necadorisita.
Astazi, am fost si noi la un eveniment O.P.I.-lansarea gamei de vara a lacurilor de unghii OPI. Asa cum era de asteptat, a venit si Oana. S-a inghesuit din prima la masutele unde se executa manichiura gratis si era toata un moft si o fitza. Manichiurista ii vorbea foarte frumos, se purta cu manusi cu doamna "vedeta" in timp ce ea nu-si mai incapea in piele. Si-a pus labele pe masa si a ordonat: VREAU sa-mi schimbati oja!
Nu va mai spun ce unghii avea! Doamneeee! Nici o femeie de la tara care a plantat ceapa nu arata asa! In plus , avea si degetele pline de tus :))) cica s-a makiat cand a plecat, dar a uitat sa se spele! yac! Cu boticul tutuiat, ca asa a vazut ea ca fac divele pe la evenimente, a inceput sa selecteze oje. "O vreau p-aia, p-aia si p-aia...Vreau unghii in toate culorile ca am vazut ca se poarta! ", si isi tot dadea pletele arse pe spate.
Dupa ce s-a vazut cu manichiura terminata, s-a ridicat de pe scaun si nici "multumesc", nici nimic. "Hahaha! M-am facut cu o manichiura gratis! Bine ca n-am venit degeaba aici! Am scutit 200 mii!" si se uita mandra la unghii.
Atat de deplasata a fost replica incat mi-a fost mie rusine de gestul ei. Tanara care i-a executat manichiura s-a aratat foarte dezamagita si a soptit "cu placere".
Prostu' nu e prost destul, daca nu e si fudul!

8 comentarii:

Oti spunea...

Imi place morala :))

YODA spunea...

traieste langa un "bosorog"? langa un moooonstruuu traieste.

Zuzele spunea...

Langa un monstru bosorog :)))

Anonim spunea...

:))))....langa un mostru bosorog abia scos din groapa :)))

Zuzele spunea...

@Anonim: pai sa stii ca miroase chiar a mort. Cah ....

Doar Libertate spunea...

Si cand te gandesti ca a fost primar al minunatei metropole Bucuresti

eSorin spunea...

parca e un zombie , lis asta!

Zuzele spunea...

In concluzie, Viorel Lis este un monstru bosorog si zombi care umbla dezgropat :)))