miercuri, 1 aprilie 2009

S-a terminat circul! A castigat Radulesasca baiatul!

Dupa 7 ore de negocieri, si da, este bine ales termenul "negociere" pentru ca to circul asta pe tema custodiei copilului parea mai degraba o cearta in piata pe pretul patrunjelului. "Da-mi copilul!", "I-a copilul!", "Ba nu, nu ti-l dau!", "Esti o mama denaturata!", "Ba tu esti un tata alcoolic!", aproape in acesti termeni s-a dus lupta pentru Ayan. Copilul nu a prea inteles multe lucruri pentru ca este destul de mic, dar cu siguranta va afla imediat ce va creste putin mai mare. Va sti cum parintii lui s-au balacarit prin ziare, cum au aruncat unul in celalalt cu noroi pentru a-i strica imaginea in fata judecatorului, cum au tras practic de copil pentru a-l lua in tabara lui. Urat! Extrem de urat, dar ma bucur ca s-a terminat cu bine!

M-am temut pentru un moment ca Elan cu toate spagile si influenta lui ar putea castiga custodia copilului si sincer, mi-ar fi parut foarte rau pentru Mihaela pentru ca, asa cum este ea sau cum o privesc unii, isi iubeste foarte mult baiatul. Este viata ei toata si nu este doar un cliseu folosit pentru a da si mai multa importanta cazului.
S-a intamplat asa cum trebuia sa se intample: un copil trebuie sa fie langa mama lui si punct! Nu exista argumente pentru a contrazice acest lucru. Ah, daca mama este denaturata, daca bate copilul, il lasa nemancat, intr-un cuvant, daca ii face rau, atunci DA, trebuie decazuta din drepturi! Dar in cazul de fata, nu este vorba despre asa ceva! Zicea cineva ca, vai domnule, Mihaela pleca imediat ce adormea copilul la iubitul ei. Asa si? care este problema? O mama nu mai are dreptul la viata? Scrie undeva ca daca are un alt iubit, dupa divort, cauzeaza copilului? S-a demonstrat undeva ca Dani are o influenta negativa asupra copilului? NU Si atunci de ce nu ar fi in viata Mihaelei?
Si am mai auzit ceva de genul ca Raduleasca isi lasa copilul singur cu bunica, acest lucru, vezi Doamne, fiind o mare greseala! De ce??? cate bunici nu isi cresc nepotii? Cati copii nu locuiesc cu bunicii si poate chiar in alt oras decat parintii? Cati parinti nu pot face fata cresterii unui copil si apeleaza la bunici? Ce e rau in asta? Ma bucur ca judecatoarea nu a vazut nimic iesit din comun si a incredintat copilul mamei.
Si ca sa vezi caracterul de doi lei al unui om, stiti ce a declarat Elan imediat dupa? "Oricum ii lasam copilul! Am vrut doar sa trag un semnal de alarma in privinta caracterului Mihaelei". Ori se aplica vorba "Cand nu ajungi la struguri, sunt acri!", ori da dovada de o lipsa de scrupule iesita din comun daca este in stare sa-si supuna copilul la asa ceva, doar pentru a-i da o lectie mamei. cat de bolnav sa fii sa faci asa ceva? Cat suflet sa nu ai sa fii in stare de treaba asta? Nici in tomberon nu iti ai locul, "domnule" Elan! Halal tata, halal om!

5 comentarii:

Doar Libertate spunea...

Sincer, nu pot decat sa ma bucur, decat sa stea langa un curvar si un betivca elan, mai bine langa Mihaela. Stiu, n-o suferiti pe Mihaela.

Anonim spunea...

din material ti se pare ca nu o suferim? :))) bine, parerile sunt impartite: una dintre noi o place putin mai mult decat cealalta :)
dar ce e corect e corect. trebuie sa recunoastem ca lui ayan i-ar fi mult mai bine langa mihaela. elan oricum nu ar fi avut intentia sa-l creasca. este mult prea ocupat cu femeile si afacerile ...

Anonim spunea...

Nu ai nimic in cap nici tu! Mihaela e o zdreanta! Nu zice nimeni ca nu are voie sa suga p..., dar trebuia sa o faca discret! Copilul merita sa stea la tatal lui, nu la curva ai penala!

Zuzele spunea...

@Ultimul anonim: Se vede clar ca esti barbat. Poate si misogin

Anonim spunea...

"Ia" de la "Ia copilul ..." se scrie fara cratima.