luni, 25 mai 2009

E oficial! Moni intra in politica!

Chiar daca a infirmat zvonurile potrivit carora si-ar face debutul in politica, Monica Columbeanu a acceptat sa fie consilierul de imagine al politicianului Nati Meir. Evreul candideaza la presedintia Romaniei, iar Monica, la cei 22 de ani ai sai, il va sfatui pas cu pas ce sa faca pentru a ajunge in varf. Optiunea lui Meir nu este deloc intamplatoare, Monica fiind, de altfel, si vedeta aleasa sa -i anunte candidatura pentru o suma deloc de neglijat: 10.000 de euro. La urma urmei, Columbeanca este o vedeta de top care i-ar asigura publicitate maxima. Chiar daca nu va face ea mare lucru pentru a-i slefui imaginea de mosulica transpirat si sleampat :) , tot va fi bine pentru ca acolo unde este Monica, este si presa, iar aceast lucru il va ajuta foarte mult in campanie.

Update:

"Incepand din aceasta clipa, Monica Columbeanu a intrat in politica romaneasca", a declarat in urma cu jumatate de ora, Nati Meir. "Monica nu a venit aici sa fura asa cum fac toti oamenii politici. Monica a venit cu mine sa schimbam ceva in Romania. Eu am sa fac o surpriza la voi, chiar daca nu mi-a dat nimeni nici o sansa", a completat Meir, in binecunoscuta lui limba romana.

1 comentarii:

Anonim spunea...

Daca mai intra si asta in politica puntem sa ne ducem toti in munti si sa ne luam adio de la orice inseamna tara noastra. Alaturi de EBA :)) alt specimen analfabet, aceasta doamna, pentru ca vorba aia e o doamna, ati sesizat sarcasmul, care s-a trezit de sub coada vacii, ca sa fiu mai plastic, in bentley, este insasi definitia materialismului si a castigului usor. Asa cum a luat de la Iri o sa ia si de la noi, ca vorba aia "acum e la putere, ciocu mic" :)). Doamne cu ce specimene de oameni suntem contemporani.