marți, 12 mai 2009

Picioare lungi, minte scurta. Sexy-pitipoancele au ajuns vedete mimand munca pe «sticla»

Moda asistentelor sexy este pe val de ceva vreme, insa niciodata nu li s-a acordat o importanta atåt de mare ca zilele acestea. Nu mai exista prezentator de televiziune care se vrea respectat fara o blonda sau bruneta, neaparat siliconata, care isi ia pozitia de statuie si amorteste acolo påna la sfårsitul emisiunii. Pitipoancele au ajuns vedete in toata regula si nu exista prezentare de moda la care sa nu-si dea cu subsemnatul, promovånd astfel televiziunea de unde isi primesc un salariu mimånd munca.Bronz artificial, piele scaldata in ulei, sani supradimensionati, fundulete bombate, colagen in buze si minte creata.

Primesc cateva sute de euro pentru a-si arata silicoane si, in cele mai multe dintre cazuri, amortesc pe un scaun pana la sfarsitul emisiunii. Ele sunt sexy-asistentele zilelor noastre, fara de care nici un prezentator TV nu-si poate desfasura activitatea. A inceput Mircea Badea, prin 1900 toamna, cand le avea drept “ajutoare” in emisiunea de la Antena 1 pe Carmen Bruma, care ocupa acum postul de iubita, si pe Adina Halas. Este adevarat ca doua fete frumoase si cu formele la vedere atrag intotdeauna publicul masculin, dar ar fi si mai interesant daca si-ar aduce o oarecare contributie la buna desfasurare a emisiunii si nu ar juca doar rol de decor. Pe de alta parte, ar fi mai bine sa se limiteze doar la aratat fund si silicoane, fara a-si dezvalui lipsa crasa de materie cenusie pentru ca ar putea cadea in extrema cealalta, alungand telespectatorii cu un IQ ceva mai ridicat.
Campion la numarul de silicoane care i-au trecut prin platou este Dan Capatos, antenistul “pacatuind” rand pe rand cu Ramona Gabor, Oana Oprea si momentan cu Loredana Chivu. Ultima alegere pare a fi si cea mai neinspirata, blonda primind mai multe critici negative atat de la telespectatori, dar si de la cei cu care intra in contact pe la evenimentele mondene. Este adevarat ca nici una dintre asistente nu-i facea fala lui Capatos, insa publicitatea maxima a primit-o de la Ramona Gabor, sora Monicai Columbeanu ridicandu-i audienta la cote maxime. Din pacate, bruneta si-a pierdut postul imediat ce s-a “tunat” in cabinetul esteticianului si de atunci nimeni nu i-a mai solicitat ajutorul pe la vreo alta televiziune.
Razvan si Dani au facut vedete trei pitipoance
Pe parcursul carierei lor in televiziune, matinalii au descoperit si promovat trei mari talente ale plaiului mioritic. In ordinea numerelor de pe tricou este vorba despre Andreea Spataru, Andreea Mantea si Daniela Crudu. Ilustre necunoscute pana atunci, siliconatele care s-au dat in stamba pe langa Razvan si Dani au ajuns acum vedete in toata regula. Au aparut si in revistele destinate barbatilor si pana la treapta de sus a celebritatii n-a mai fost decat un pas. L-au facut, cu grija, bifand zeci de prezentari de moda si unele dintre ele au ajuns sa aiba chiar si propria emisiune. Din fericire, n-a durat mult si si-au aratat adevarata valoare in treaba cu televiziunea, drept care ingroasa randurile somerilor proaspat disponibilizati.
Bahmu si-a concediat “pupaza” in direct
O aparitie surprinzatoare pe sticla televizorului a fost si Andreea Tonciu. Multi dintre dumneavoastra nici nu ati auzit de ea si bine ati facut pentru ca nu ati pierdut nimic, ba din contra. Fosta amanta/iubita de fotbalisti, don’soara Tonciu i-a sucit mintile Adrianei Bahmuteanu, care a si angajat-o ca asistenta in emisiunea pe care o modereaza la Kanal D. Dupa o perioada in care i-a suportat cu greu fitele si figurile de pitipoanca, Bahmu i-a dat papucii in direct. A ramas cu cealalta “pupaza”, Laurette, nici ea prea “mobilata” la mandarda. Pentru ca mulatra nu-si putea misca singura soldurile pe acordurile maneliste din emisiune, nevasta lui Prigoana a mai angajat o alta “topmodela” siliconata, Alexandra Enachescu. Incurcate sunt caile Domnului pentru ca ultima venita a fost rivala in amor a predecesoarei sale, Alexandra si Andreea luptand odinioara pentru inimioara aceluiasi fotbalist.
Morar sare de la o blonda la alta
O prezenta la fel de agreabila, blonda si cu decolteul “tunat” gasim si in emisiunea lui Mihai Morar de la Antena 2. Prin platoul show-ului “Rai da’ buni” s-au plimbat Alina Radu si Marina Dina, cea din urma fiind si cea mai apreciata de sefi. Implicata si ea in diverse scandaluri amoroase, cum altfel?, Marina a promovat emisiunea lui Morar cum nu se poate mai bine. Nu este medaliata la olimpiada de matematica, insa are un trup perfect pe care nu s-a putut abtine sa nu si-l arate in Playboy.
Zavoranca, asistata de un mascul uleios
Proaspat aleasa de Kanal D sa tina fraiele unei noi productii TV, Oana Zavoranu s-a gandit bine si a ajuns la concluzia ca fara ajutor nu poate merge mai departe. Nu putea alege o tanara sexy care ar fi putut sa o eclipseze si a angajat un musculos de la Flamingo Boys pe post de asistent. Bronzat si uns cu ulei, respectivul se da in stamba in fiecare sambata seara, demonstrand cu succes vorba populara potrivit careia “Daca taceai, filosof ramaneai!”.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Crudu e cea mai buna dintre toate pipitele prezentate de voi!!

Zuzele spunea...

@Anonim: In realitate e si mai buna decat la TV