miercuri, 6 mai 2009

Udrea si-a expus picioarele si decolteul in fata unui seic din Dubai

Blonda de la Turism, Elena Udrea, si-a scos la inaintare tot ce are ea mai bun, respectiv sanii si picioarele si s-a prezentat la targul de Turism din Dubai. Elena Udrea nu s-a intalnit la Targ chiar cu oricine, ci tocmai cu Sheicul Sultan bin Ahmad Al Qassimi al Dubaiului, caruia i-a arat cheia succesului, cu care ea a deschis foarte multe usi, inclusiv pe cea a presedintelui Basescu: picioarele. Si uitati-va ce atent e Sheicul la ce spune Udrea..... Iar strategia ministresei chiar a dat roade, aceasta anuntand, astazi, ca Romania isi va deschide un birou de promovare a turismului romanesc in Dubai. Foarte bine, sa vina seicii la noi, sa aiba si gura divelor mioritice ce manca!!!
Oricum, trebuie sa recunoastem ca in fusta neagra ii sta muuuult mai bine decat in pantalonii roz turbat, mulati si cu talie joasa care au facut-o celebra in urma cu cativa ani!

3 comentarii:

Anonim spunea...

Ce fata de taranca are!!! Are un cap de bidon turtit :)))

Zuzele spunea...

da, intr-adevar are capul mai mare decat corpul

Anonim spunea...

Una din asta ne conduce, si ne mai intrebam de ce merg lucrurile asa cum merg, oricum Romania a ajuns curva UE acum, o f... toti cum vor si cand vor. Trist ca e frumoasa si chiar nu merita terfelita tarisoara noastra in halul asta de unele ca blonda asta vulgara.