duminică, 17 mai 2009

uite o diva inghitita de celulita!!!!

Joi seara am asistat la un spectacol oribil care a intors stomacul pe dos tuturor invitatilor! O individa care se lauda ca este cantareata etno a tinut sa ne arate tutuor "colectia" ei impresionanta de celulita. Dupa ce ca avea picioarele ca niste batoane uriase de parizer, albe si butucanoase, a mai si sarit de-a lungul si de-a latul scenei ca o capra scapata din tarc, imbracata intr-un ceva se ce vroia corset, dar arata ca un sutien si o fustita roz care-i descoperea jumatate de fund. Cu niste pantofi albi, de lac, foarte ieftini, blonda asta care se cheama Silvia si care este iubita lui Agathon, a ingrozit publicul. In secunda in care a intrat pe scena, toata lumea si-a dus mana la gura, incercand sa-si mascheze socul si au inceput susotelile. CUM POATE APAREA ASA IN FATA UNOR OAMENI O PITIPOANCA DE CEA MAI JOASA SPETA? de ce sunt eu obligata sa iau parte la asa ceva? sa-i tolerez ei nesimntirea? se vrea vedeta dar nu acorda nici un pic de importanta felului in care se prezinta in fata oamenilor! YAC !! toti radeau si se strambau, insa, daca stai bine si te gandesti nu era deloc de ras. noroc ca nu mancasem ca altfel era coada la toaleta!
aceasta oribila creatura, deloc constienta de greata pe care o provoca oamenilor, continua sa topaie si sa-si dardaie celulita prin fata noastra. la un moment dat, s-a aruncat la podea si isi desfacea picioarele, creand si mai mult dezgust.
n-am mai vazut de foarte mult timp ceva atat de gretos!
in poze nu se observa foarte bine grozavia pentru ca blitul aparatului ii mai acoperea din "pieleea de portocala" de pe fund si picioare..., dar credeti-ma pe cuvant si nu va luati dupa pozele photoshopate aparute prin ziare: pitipoanca este mancata de celulita de la talie in jos si mai este si madra ca poate arata asta!

3 comentarii:

Anonim spunea...

I suddently feel so thin and beautiful!

SoSheSays spunea...

:)))
tare.

celulita pe picioare spunea...

Oauuuuuu!Totusipoate ascunde celulita.Asta e partea buna!