joi, 21 mai 2009

Enache, nu te mai saturi de atatea gagici???

E de-a dreptul fenomenal individul asta pe numele lui Adrian Enache! Cred ca intr-o viata anterioara a fost dama de companie pentru ca, pur si simplu, nu se mai satura de atatea gagici. Una, doua, il vezi cu o alta femeie. Imediat, face avansuri unei domnisoare, chiar daca are doua iubite oficiale, doua femei care ii tolereaza pofta de frumos :)
Una ar fi Corina, nevasta lui din acte cu care este insurat de vreo 12 ani si a doua ar fi Iuliana Marciuc, amanta. Cu ambele are copii de aproximativ aceeasi varsta, doua familii diferite unite prin acelasi barbat. Ce mai, daca s-ar gasi un scenarist priceput, ar iesi o telenovela de succes din povestea lor.
Credeti ca il extenueaza acest lucru? In mod normal, te-ai fi asteptat sa se multumeasca asa, cu doua femei de satisfacut si doua familii de intretinut! Ei bine, NU! Enache mai agata cate o pitipoanca de fiecare data cand are ocazia. Nu se poate aseza o femeie langa el fara ca trubadurul sa nu incerce sa o vrajeasca.
Una dintre "victimile" sale a fost, la un moment dat si Anca Turcasiu. Cantareata era disperata de avansurile asrtistului si de zeci de ori l-a rugat insistent sa o lase in pace si, in cele din urma, Enache a incetat. Mult timp nu si-au vorbit pentru ca Enache s-a simtit extrem de ranit in orgoliu..Cum se poate sa fie tocmai el, amantul numarul 1, refuzat? Dupa multi ani s-au impacat si acum reusesc sa aiba o relatie de prietenie. Si-a facut el alte ibovnice, nici o grija :)