duminică, 17 mai 2009

Elena Gheorghe a facut rahatul praf la Eurovision

Aseara m-am uitat la Finala Eurovision de la cap la coada. Pana a cantat Elena Gheorghe (a 23-a in concurs), mi-am notat pe hartie tarile care o puteau bate lejer (dupa preferintele mele, ale unui om care nu se pricepe, in mod deosebit, la muzica). Eram convinsa ca o vor devansa mai multe tari, dar, daca as fi votat eu, cele mai tari melodii ar fi fost din: Azerbadjan, Republica Moldova, Turcia, Suedia, Grecia, Croatia, Albania si Finlanda. In fine...a venit si randul Eleni sa cante. La fel ca si la semifinala, am vazut pe scena o romanca autentica: stresata, crispata, incordata, care se vedea clar ca se chinuie sa cante, care nu putea sa cante si sa danseze in acelasi timp.... Ce sa mai zic...naspa rau de tot! Socoteala de acasa nu s-a potrivit deloc cu cea din targ. Mai bine spus, melodia ei care este foarte frumoasa inregistrata, cand Elena din Clinceni facea play back nu a fost cantata la fel de bine si pe scena, LIVE!!!!! La cat s-a laudat Elena prin presa, inainte de Eurovision, ca se antreneaza non stop, ca munceste din greu, ca e intr-un fele de cantonament de muzica si dans, ma asteptam sa fie o explozie pe scena de veselie si de energie!! Cand colo...ce sa vezi?? O ametita, care ragea si care era crispata... Doamneeeee !! De ce m-ai nascut doamne pe mine printre astfel de oameni??!! I-ati vazut pe ceilalti, inclusiv pe reprezentanta Republicii Moldova, cat de degajati erau? Cata energie si libertate debordau??? De ce nu se poate si la noi la fel? Romanii nostrii, indiferent ca joaca fotbal, handbal, sau canta, sunt incruntati, sufera pe teren/scena, parca ar juca in telenovele!!! Asa si cu Elna noastra care nu a reusit decat un rusinos loc 19 la Eurovision. Cat despre castigatori (Norvegia), cred ca au fost votati cu precadere de femei carora le plac lucrurile siropoase..... Aoleu, dar de Alina Sorecu, cea care a anuntat notele din partea Romaniei ce sa mai zic??? Aceeasi Alina care s-a infipt bine rau de tot in prafuitul TVR!!!

9 comentarii:

Alexa spunea...

:)) In primul rand,Elena a fost a 22-a in concurs! In al doilea rand,tu zici ca Elena a cantat prost live,dar tu ai fi dat puncte Turciei care a facut praf piesa! Esti afon/afoana sau chiar scrii ca sa te afli in treaba? Preferi sa zici lucruri rele despre Elena,dar ridici in slavi o fata gen Hadise care s-a bazat doar pe cei doi backing-vocals si nu a facut decat sa-si arate suncile si picioarele pline de celulita la tv.Ma intreb,pe ce lume traiesti?Meritam sa fim vazuti asa in lume,atata timp cat specimene ca tine sau ca altii respira aerul din tara asta.

Zuzele spunea...

@Alexa: Scuze, ai dreptate, Elena a fost a 22-a in concurs

mirela spunea...

ba are foarte mare dreptate! A FACUT RAHATUL PRAF elena! s-a vazut clar lipsa de valoare si de experienta in domeniu. fata de restul concurentilor care erau extrem de degajati si naturali, elena a fost crispata, teatrala. avea vocea gatuita de emotie si nu zic ca nu ar fi normal, numai ca trebuia sa depaseasca stadiul de amator pe care l-a afisat. piesa nu a impresionat cu nimic pentru ca a fost liniara...de fapt...ea a cantat-o asa. nu a fost un bum de final cum au avut ceilalti, miscarile ei nu au fost spectaculoase si nici vocea nu a fost intocmai ca pe piesa inregistrata. mai are de lucrat mult! in rest, foarte bine a aratat, rokia era superba...ca si aparitie, a meritat 12 puncte!

mihaita spunea...

alexa, ne-am obisnuit sa toleram tot felul de indivizi, doar pentru ca sunt "romani de-ai nostri". trebuie sa recunoastem ca a fost o diferenta de la cer la pamant intre elena si blonda din islanda, de pe locul 2. la ea s-a vazut clar placerea de a canta, i se citea in ochi profesionalismul si a cantat relaxata, sigura pe ea. a nostra urma niste pasi din scenariu..parca o si auzeam...doi la stanga, un pas in dreapta..trei, patru...in spate..foarte concentrata era...SLAB

Anonim spunea...

ai dreptate! se vedea clar ca nu poate canta si dansa in acelasi timp. la noi a devenit o problema nationala tocurile inalte ale elenei si toata lumea ii dadea sfaturi sa nu danseze pentru ca nu va mai putea sa cante. :))) amuzant, nu? pai beyonce cum danseaza mai oameni buni cot la cot cu dansatorii ei si canta superb in ac timp? sau britney, sau madonna? si multe exemple le putem da si de aseara..gagici ffff misto care au cantat f bine si care s-au miscat si mai bine. ele cum pot? aici se vede valoare!!!

Zuzele spunea...

@Mirela, Mihaita si Anonim: Deci nu sunt eu paranoica, sa inteleg? :)

L'emmerdeur spunea...

holly shit! nu stiu cine esti sau cu ce te ocupi... dar opinia ta este comparabila cu cea a unui copil de 5 ani! diferenta este ca unuia de 5 ani i-am accepta subiectivitatea.

faptul ca tu consideri ca turcoai=ca a fost buna... ma pune pe ganduri in ceea ce priveste priceperea ta intr'ale muzicii. esti praf tu! turcoaica a facut melodia prastie... si suna a manea... de altfel cred ca tu asta asculti de vreme ce ti-au placut turcii si azerii care nu au cantat altceva decat pop-manele.

Nu sunt un fan Elena, de altfel nici nu prea ascult genul asta de muzica.... dar pot fi obiectiv. Nu toate lucrurile au fost perfect. Dar despre cantat... nu poti comenta nimic! A cantat ipecabil.cel mai probabil ai un tv care nu sta prea bine cu sonorul (veyi ca sunt niste reduceri la media galaxy!!).

ESTI PRAF!! tine-0 tot asa!!

Zuzele spunea...

@Bogdan Minea: hahaha, ce mascul tare esti tu!!!! Zii zau cu limba scoasa ca ti-a placut asa de mult cum a cantat Elena :))) Ce vrei draga, fiecare cu gusturile lui........

L'emmerdeur spunea...

e adevarat, fiecare cu gusturile lui. mai aru este cand unii se dau mari "guru ai vietii mondene" dar gustul lor este doar de .... vranza?

cheers, my lady!