luni, 25 mai 2009

EBA, deja te bate Joe din Drumul Taberei?

Fata cea mica a presedintelui, mai nou candidat pentru un fotoliu in Parlamentul European, a aparut, sambata, la Arad, in fata alegatorilor, cu ditamai vanataia sub ochi. Jurnalistii au intrebat-o ce este cu vanataia de sub ochiul drept, iar Elena Băsescu a răspuns că are vânătaia de la oboseala acumulată la ultimele acţiuni electorale. O ziaristă i-a replicat că de la oboseală nu se fac vânătăi, însă candidatul independent a râs doar, fără să dea alt răspuns. Pai daca se inhaiteaza cu tot felul de persoane dubioase, ce sa-i facem noi? Nu stiu, ziceti si voi, ati fost vreodata vineti pe fata din cauza oboselii? Noi nu....

7 comentarii:

Ciupanezul spunea...

Fetele se mai invinetesc la ochi si din cauza plansului provocat de o palma in calea careia a stat o falca fina de femeie. Automat se trage la ochi.

Zuzele spunea...

si cum iti explici ca se iinvinetea la un singur ochi? :))

Anonim spunea...

Poate sa fie de la numeroasele operatii estetice, parca are ceva implanturi in pometi mai nou? Adica mai mult decat de obicei. Oricum orice interventie la fata are drept urmari cateva vanatai temporare. Dar de ce naibii sa isi faca operatii taman acum cu campania electorala?!

Zuzele spunea...

@Anonim: Incurcate sunt caile Domnului :))

Anonim spunea...

Deci... ohooo cate am auzit de Joe! Colegul meu de la master sta langa el! Ohooooo! Fraaatttteeeeee!!!!!!!!!!!!!! Deci: trafic cu parfumuri fake, videochat, poponarie etc etc... Maaaannnnn!

Zuzele spunea...

@Survivor: AM auzit, da, ca se ocupa numai cu shmekerii. Cica ar avea doar 10 clase :)))

Zuzele spunea...

da-ne mai multe detalii, draga noastra! sa-l deconspiram pe nenorocit! :))vai..parca e telenovela =))) fata presedintelui, indragostita de un coate goale cautat de politie! hahhahah