miercuri, 22 aprilie 2009

Adi Mutu nu e bun la pat

Poate nu e o noutate faptul ca atacantul jalnicei echipei nationale a Romaniei, Adrian Mutu, nu este atat de potent pe cat se crede. Acest lucru a fost dezvaluit si de Laura Andresan, dar si de alte pitzipoance care i-au trecut prin pat briliantului.
Am aflat si noi, de multa vreme, ca Adrian Mutu nu este decat un barbat normal din punct de vedere sexual. Sau poate chiar destul de slab, in opinia multor femei.
Pe vremea cand Mutu era casatorit cu Alexandra Dinu, iar aceasta era insarcinata, au venit, impreuna, in Romania. In timp ce Alexandra, cu burta la gura, dormea la parintii ei, pe atunci stabiliti in Romania, briliantul a iesit intr-un club cu un prieten italian, trecut de 40 de ani. Italianul era insotit de iubita lui, o anume D, si de prietena acesteia, M.
Eu le cunosc, personal, pe D si M si pot spune cu mana pe inima ca tipele arata extraordinar de bine si ar putea concura, oricand, cu absolut toate femeile care i-au trecut prin pat lui Mutu (1.80, satene, ochi albastri, buze, sani naturali imensi, picioare pana-n gat...)
Cand au vazut cele doua fete cu cine au onoarea sa stea la masa, s-au vorbit intre ele: "Fata, oi fi eu combinata cu italianul, care imi da si o gramada de bani, dar daca vrea Mutu, eu plec cu el, jur. Mor dupa el de cand ma stiu", a spus D. "Fata, si eu vreau. Dar uite cum facem: daca o fi sa aiba norocul vreuna dintre noi sa si-o traga in seara asta cu Mutu, nu ne suparam intre noi. Ok?", a raspuns M.
Toata seara, Mutu s-a spart in figuri si de cate ori se ducea la baie, cand D, cand M, fugeau si ele, doar, doar, or da nas in nas, intre patru ochi cu briliantul. Spre dimineata, "norocoasa" care l-a prins pe Adi a fost M. Mutu i-a zis: "Ce faci papusa frumoasa dupa ce vom pleca de aici?" M a raspuns: "Merg cu tine". Si a mers; intr-un apartament de-al lui Adi din Bucuresti.
Au facut sex absolut normal. Scurt si la obiect. Fata a ramas socata ca partida de amor s-a consumat in cateva minute si nu pana dimineata, cum s-ar fi asteptat ea, iar dimensiunile lui Mutu, stiti voi la ce ma refer, nu depaseau cu mult palma ei :)))
Dupa ce au terminat, Mutu i-a chemat un taxi fetei si a trimis-o acasa, spunandu-i ca are treaba de dimineata. Povestea este 100% adevarata si mi-a fost povestita atat de D, cea careia nu i-a iesit pasenta cu briliantul, cat si de fratele lui M, care in loc sa bage capul in pamant de rusine ca sora-sa e cum e, s-a laudat la toata lumea cu lux de amanunte de cat de tare e M :)))

PS: Speram ca v-ati odihnit de Paste si v-ati intors cu forte proaspete. Hristos a inviat!

5 comentarii:

Anonim spunea...

Hahaha, Mutu are p...a mica!!!! :)))))

Zuzele spunea...

@Anonim: normala, cica, nu mica :))

Anonim spunea...

Draga, hotarasta-te! ai ZIS CA NU O ARE MARE. DACA NU E MARE, CUM POATE FI DECAT....MICA :)))))

buzz spunea...

ha ha ha ... tu asta ... ziarista care te ocupi de blogul asta ... esti o ratata ... una mare de tot... :))

buzz spunea...

hmmm ... pai calr k nu accepti comentariu ... dar il dau ... asa ca sa citesti ... si o sa si aflu cine esti ... si atunci ... hmmm mai vb