marți, 14 aprilie 2009

Udrea si Baseasca dau Hermesul pe traista bucovineana!

Tocmai ce scriam mai jos de unii care joaca teatru ieftin pentru a impresiona fraierii, cand dau peste o alta actrita talentata: Udrea, fratilor!!! Femeia asta nu are absolut nici o limita, pentru ea nu exista bun simt si de aici, nici rusine!! Da ea cu mopul prin scoli, pune muraturi, vine cu ciorapul de gat la Realitatea si are nesimtirea sa afirme ca ea este femeie de casa, fara fite, asa cum o condamna unii. Dupa ce i-a prostit pe prosti si a iesit Ministru al Turismului, ce face spalacita noastra? Cica promoveaza turismul rural si vine la Maruta sa-si arate colectia de accesorii. Uita ca are acasa genti de multe zeci de mii de euro, pantofi asemenea, haine nu mai spunem..de la Chanel in sus si isi prezinta colectia de traistute bucovinene. Daca puteam sa pun aici papitoiul ala verde de la messenger , caruia ii vine sa vomite, o faceam...dar nu pot asa ca, zambesc :)
Asadar, vine Udrea la Maruta sa isi prezinte colectia de traistute din Bucovina cu promisiunea ca pe viitor va promova si accesoriile specifice zonei din Oltenia si Maramures! Mai are si tupeu sa abereze in direct, ca ea isi va schimba intreaga colectie de genti SCUMPE cu astea crosetate. Mare ti-e gradina, Doamne!!! De parca cineva de pe Planeta ar avea timp sa o creada!
Aaaaahh! Si inca ceva! Face apel si la bunul gust al Elenei Basescu sa faca si ea intocmai. Mai mult, spune ca Baseasca si-a aratat deja interesul pentru traista ei si a rugat-o sa-i rezerve una.
Of Doamne! Ce penibil!

1 comentarii:

Zuzele spunea...

Of, of, au aparut, deja pareri impartite in viata noastra. Udrea e, mai nou, prietena mea, draga G. O