miercuri, 29 aprilie 2009

Honorius Prigoana, indragostit de rivala "mamei" lui

Andreea Tonciu sau "Tontu", asa cum ii spune Bahmuteanca, a fost balacarita zilele astea cat pentru toata viata ei. Din "panarama" si "fitoasa" si "proasta" nu a scos-o Adriana in ultimul timp. Motivul? Zilele trecute, asistenta Tonciu s-a vazut directa mare diva pe plantatia de la Kanal D si a inceput sa strambe din nas atunci cand "sefa" ei a rugat-o sa faca diverse lucruri pentru care era, de altfel, platita. Unul dintre ele ar fi fost prezentarea rubricii Meteo pe care Andreea o avea in grija. Suparata ca Bahmu o jigneste tot timpul, bruneta s-a incapatanat sa mai faca ceea ce ii ordona Adriana si a sfarsit prin a fi concediata. chiar atunci, in direct. Desi s-a abtinut in a-i raspunde cu aceeasi moneda si a fost cat se poate de diplomata, Andreea a dezvaluit ca Bahmu ii poarta pica pentru ca nu a vrut sa fie iubita lui Honorius, fiul cel mare al lui Prigoana. Pitipoanca s-a simtit mult prea curtata si a actionat in consecinta. Dupa ce l-a tinut pe jar mai multe zile pe Honorius, i-a spus ca nu vrea sa iasa cu el atunci cand acesta a rugat-o insistent. In trecut, bruneta cu nasul mare si fitele cat casa se considera mult prea frumoasa pentru mostenitorul lui Prigoana, neluand in calcul averea lui. Iata domnule, dovada clara ca nu este nici panarama, nici materialista. Domnisoara cauta iubirea adevarata! Ce fruuumos! :))))

5 comentarii:

eSorin spunea...

iti dai seama ca purcica va imparti clorul cu nikita daca nasoasa ii va deveni nora

Silvertongue spunea...

Hai sa fim seriosi, nimic nu ii da dreptul pitzipoancei imbatrinite de Bahmutza sa o jigneasca in direct pe Andreea. Adriana se poarta execrabil si Andreei ii e mai bine asa. Nci un om nu merita umilit in direct asa, doar pentru ca Adriana crede ca poate.

lili spunea...

Sper sa vina ziua in care s-o aranjeze cineva in direct si pe ea.
Chiar ma mir cum de nimeni nu-i spune ce scroafa ordinara e.
Eu nici nu ma mai uit la emisiunea ei de mult...n-o mai suport...arata si se poarta ca o matroana, sta pe scaunul ala si numai rahat si venin scoate pe gura.
Ce hal de oameni ajung la tv, cica formatori de opinie...

Anonim spunea...

Bun...
1. Am un deosebit respect pt Honorius (Doamne cata tarie de caracter pot avea sa spun asta dupa ce mi-a ridicat Rosalu' masina si am platit 550RON sa mi-o recuperez). Serios, mi se pare un copil foarte inteligent si am incredere ca va fi una dintre figurile reprezentative ale mediului business peste 10 ani. Mereu zic, dintre pustime el cu Hrebe si cu Rani au potential, in rest, Dumnezeu cu mila... Bun, Honorius are o prietena foarte frumoasa, cuminte, serioasa si inteligenta. Inteleg ca te saturi de somon si mai vrei si fasole, dar nici chiar asa... Efectiv nu-mi vine sa cred ca se poate uita la aceasta individa. Deci, nu!
2. Tonciu asta nu a fost florareasa in Dorobanti la viata ei? Asa citisem in Star, cand cu scandalul cu Pulhac. Nu-s eu Venera in spuma marii, dar gagica-i urata (si chiar nu sta in nas uratenia ei). Si sincer, imi inspira o tipa vai steaua ei, wannabe la modul cel mai ordinar! Obiect pur decorativ la moul grosolan, ca un bibelou pescar sau Rapirea din Serai.
3. I HATE BAHMU! Reprezentanta de seama a cocalareselor ajunse, cu gura mare! Varianta feminina a unui toparlan de la mine din cartier care te injura daca nu-i acorzi prioritate de Cayenne. Portretul parvenitei de joasa speta! Below than Moni and everyone else!

eva888 spunea...

Nu e deloc frumoasa, si un pic cam grasa.