miercuri, 22 aprilie 2009

Sex cu minore by Razvan Ciobanu

Va amintiti colectia mai veche semnata de Razvan Ciobanu, ALUPIGUS? (a se citi invers) ;)) Va amintiti ultima prezentare de moda in care au defilat pe podium barbati in cucu gol? :)) Iata ca R. C. recidiveaza!!!

Isi lanseaza colectia primavara – vara pentru Preciouss, linia lui accesibila, cu o campanie controversata, care lupta impotriva ipocriziei sexuale. Sedinta foto, foarte fierbinte, a avut loc la Romaero unde angajatii au crezut ca se turneaza un film XXX. “Am fost pazitit de angajatii romaero de teama ca shooting-ul sa nu degenereze, ceea ce nu s-ar fi intimplat niciodata. Doua dintre modele feminine sunt minore, dar am acordul familiei.

In fotografii se regaseste soferul meu, un antrenor de fitness, un go go dancer din ibiza si un bodyguard . Toate hainele au fost distruse din cauza vaselinei. Acum, stresul fiecarui barbat din fotografii este sa nu fie descoperit de nevasta, iubita . Abia la final au constientizat acest aspect. Fotografiile nu vor fi in incinta magazinului din calea victoriein 101, pe care abia l-am deschis. Este doar o campanie de imagine, nu faceti ca noi, puteti suferii accidentari groaznice”, ne-a declarat Razvan Ciobanu.

Campania "Preciouss by Razvan Ciobanu " continua sa "stanjeneasca" falsii purintani prin abordarea deschisa si fara inhibitii a celor mai tabu subiecte legate de sex. Departe de timiditatea fals afisata si de rigorile social impuse, descrie vizual, cu ajutorul fotografului Bogdan Stinga, fantezii sau vise erotice ale unor femei implinite profesional, dar care, tocmai pentru ca sunt femei complete, isi auma si isi respecta lumea lor interioara, pe care o hranesc cu dorinte si fantezii. Surprinde scene imaginare, desprinse parca din filmele soft porn.

Asistente, avocate sau orice femeie "sanatoasa" mental si-a imaginat fie si cu jena o scena hot dintre domnia sa si un astfel de 'stud". Hainele pe care le porti sunt etalonul si sugereaza statutul social, curate, perfect taiate, accesibile. Haine ce iti pot deschide sau iti pot asigura succesul in domeniul in care muncesti. Dar asta nu trebuie sa iti incorseteze si mintea, nu trebuie sa te faca mai putin "sexuala" sau mai ipocrita.

Campania va spune ca visele si dorintele pot ramane inauntrul tau, dar cu siguranta nu trebuiesc ignorate sau "ferecate" pe veci .

1 comentarii:

eSorin spunea...

de parca minorelor nu le-ar fi placut.sa fim seriosi!