marți, 7 aprilie 2009

Simona Patruleasa pleaca de la Antena 1. Unde?

Simona Patruleasa a anuntat, ieri, ca de saptamana viitoare va pleca din Antena 1. Nu a vrut, insa, sa faca nici un comentariu referitor la plecarea ei. In cazul in care nu va pleca tot la o televiziune, foarte multi barbati vor fi mahniti ca nu o vor mai putea vedea pe frumoasa bruneta etalandu-si zambetul si, mai ales, decolteul, in cadrul stirilor sportive. Noi promitem ca ne vom interesa si vom reveni cu detalii despre unde se va duce si de ce a plecat Simona Patruleasa din Antena. S-o fi certat cu Camelia Voiculescu? Nu ne-am mira....

UPDATE Iata ca am avut dreptate cand ne-am dat cu presupusul de ce s-au racit relatiile dintre Simona si Antena. Camelia Voiculescu! Potrivit unor surse din Antena 1, Pătruleasa a sunat la Pro TV după ce a auzit că emisiunea ei de la GSP TV, „Interviurile Simonei”, a fost scoasă din grila de programe, pe motiv că făcea audienÅ£e foarte scăzute. AceleaÅŸi surse afirmă că managerul trustului Intact, Camelia Voiculescu, a aflat de telefonul dat de Pătruleasa la MediaPro ÅŸi i-a cerut să-ÅŸi prezinte demisia. Alte surse din Antena spun ca Simona Patruleasa a fost "sapata" la sefa Camelia si de colegele ei, Crina Abrudan si Gabriela Vranceanu-Firea.

6 comentarii:

Doar Libertate spunea...

nu se coboara camelia voiculescu sa se certe cu pitipoanca stirilor sportive.

Zuzele spunea...

@Yoda: Nici de camelia Voiculescu nu avem o parere prea buna. Clanul Spranceana de ce a fost intrerupt brusc, cu toate ca avea audienta?

Creti-Nita spunea...

Sunt Simona Patruleasa si SHOCK, plec din Baneasa! Ete na, si d-aia n-o sa mai joace fotbalistii fotbal si n-o sa mai creasca iarba. Ia sa vezi ce repede ii gasesc o inlocuitoare.

Zuzele spunea...

@Creti-Nita: :))) Cu siguranta or sa-i gaseasca repede o inlocuitoare. Poate o sa vina prezentatoarea stirilor sportive de la TVR. E superba fata!

Anonim spunea...

Si Evelin unde e in schema asta? Parca lipseste personajul principal, nu credeti?

Zuzele spunea...

@Anonim: Care Evelin??