luni, 18 mai 2009

Borcea si-a tras o noua amanta!

Se pare ca Borcea ramane pana la moarte un caine cu limba scoasa dupa maidaneze! Si nici nu este foarte deranjat de situatie. Este insurat, are trei copii minori si o droaie de amante! Ei si ce? Daca nevasta nu comenteaza...

Duminica seara, cine credeti ca ateriza pe aeroportul Otopeni cu o cursa care se intorcea de la Barcelona? Cristi Borcea!!! Presedintele de la Dinamo nu era singur si nici nu dadea semne ca s-ar intoarce dintr-o excursie de afaceri :) Era insotit de o pitipoanca extrem de ofertanta, acoperita de pungi de la Guess, ochelari mari de soare si bijuterii la vedere. Si nu, nu era Ramona Bujdoiu despre care toti stim ca a fost suspectata ca mai sifoneaza asternutul cu Borcea, chiar si maritata fiind.
Domnisoara cu care Borcea se intorcea de la Barcelona era foarte inalta si supla, ca un top model, cu parul ondulat, ochi mari, caprui, pe care si-i acoperea din cand in cand cu ochelari de soare. Din nefericirem a facut o asociere vestimentara condamnata de criticii de moda: pantofi albi si geanta alba.
Sursa noastra care a zburat in acelasi avion cu ei, spune ca indragostitii au facut risipa de gesturi tandre si nu s-au ferit in vreun fel de ochii celorlalti calatori, desi toata lumea stie ca Borcea este insurat de la 18 ani cu aceeasi femeie. "Ea a stat la geam si el se tot holba in laptopul unui individ din fata lui. Din cand in cand se tineau de mana si isi zambeau ca doi amorezi!", spune sursa noastra. Probabil ca ea zambea cand se gandea cate mii de euro a spart dinamovistul pe carpisoarele ei si el zambea ca o femeie asa frumoasa se uita la el, constient ca totul poate fi cumparat cu bani.
"Tipa era foarte frumoasa, dar parea extrem de prostuta! Era imbracata intr-un costum de blugi si pe sub geaca avea o bluza verde de lycra. Parea genul de femeie intretinuta, contienta ca farmecele ei pot vraji orice portofel. El era foarte bronzat, ea mai putin. La aterizare, nu au urcat in autobuzul care duce pasagerii de pe pista in incinta aeriportului si fix la scara avionului au fost recuperati de o limuzina folosita in special pentru VIP-uri", ne-a dezvaluit sursa noastra.
Din pacate, nu va putem prezenta o poza pentru ca in avion nu este permisa fotografierea! Va putem asigura, insa, ca domnisoara nu era nici Ramona Bujdoiu si nici Mihaela Borcea.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Am si eu o intrebare: De unde scoateti frate atatea barfe??? Ca de nu m-ati inebunit, stiti toate combinatiile si amantlacurile...

Zuzele spunea...

@Anonim: Ehhhh, avem surse :D

Anonim spunea...

L-am surprins si eu azi in cursa Tarom de la Bucuresti la Timisoara.Se saruta cu o satena inalta cu parul ondulat...e adevarat