miercuri, 12 august 2009

ZANA Andreea Marin injura pi moldovinesti!

Diva fara de asemanare, zana zanelor si a suprizelor si nu in ultimul rand, nevasta lui Banica jr - o mare distinctie, de altfel-, Andreea Marin leapada haina prin care ni se prezinta noua, celor din fata televizorelor, drept o doamna educata care nu a lipsit de la cursurile de bune maniere si injura cat o tine gura "pi moldovinesti" atunci cand cineva o supara. Am avut ocazia sa o cunosc in cateva circumstante in care am putut sa vad si o alta fata a zambaretei de la Surprize Surprize. Am vazut-o foarte incruntata, scrasnind din dinti de nervi, plesnind de draci, lovind din picior si strangand puternic poseta in mana pentru a se putea calma ca doar era in vazut lumii. La televizor insa, lucrurile stau altfel. Diva este tot timpul cu zambetul pana la urechi, tonul vocii este unul calm si duios, foloseste intotdeauna cuvinte si expresii capabile sa topeasca si ghetarii din Antarctica si care sa o transforme intr-o iubitoare de dalmatieni pe insasi Cruela de Vil.
Numai ca, oamenii care au cunoscut-o si dincolo de lumina reflectoarelor pe "candida" Andreea Marin nu sunt de acord cu imaginea pe care ea si-a facut-o in presa. "Moldovianca" nu este tocmai un ingeras, iar in timpul liber nu vorbeste ca in cartile lui Coelho, ba chiar injura de mama focului cum altfel, decat pe moldovineasca materna.
O fata care a lucrat ca si animatoare/dansatoare/asistenta sau ce erau fetele alea frumoase la Surprize Suprize ne-a povestit ca era un cosmar sa muncesti sub sefia Andreei Marin. Niciodata nu-i convenea nimic, urla cat putea, vorbea extrem de urat si injura cat o tineau plamanii. Mai mult, atunci cand o apucau crizele de nervi vorbea pe moldoveneste si nimeni nu intelegea ce vrea sa spuna, dar nimeni nu indraznea sa o intrebe de doua ori. Atunci cand intra in platou, toti stateau drepti in fata ei si nu zbura nici musca pentru ca le era frica sa nu o deranjeze cu ceva pentru ca se dezlantuia Iadul.
La inceput a fost foarte amuzant pentru cei din echipa sa fie martorii transformarii Andreei Marin de la un minut la altul, insa, dupa o anumita perioada in care erau terorizati de crizele ei, situatia n-a mai fost atat de amuzanta. Multi dintre cei care lucrau acolo si-au dat demisia pentru ca nu mai suportau stresul din platou. In pauza de publicitate tipa si injuta pe toata lumea, iar indata ce i se spunea ca intra in direct, isi lua fata de zana si zambetul binecunoscut. Cobora imediat tonul vocii si aproape ca soptea cuvintele in dialogul cu invitatii. La urma urmei, nu Andreea Marin a fost proclamata maestra in arta disimulatiei? Ei bine, isi merita pe buna dreptate aceasta distinctie, ne asigura mai multe persoane care au intrat in contact cu ea.

6 comentarii:

Anonim spunea...

o cred in stare, sincer......

Zuzele spunea...

pai chiar asa face. te asigur, dar fara ca asta sa fie un lucru rau, neaparat. la urma urmei, femeia este de admirat pentru ca in public are o imagine impecabila. dincolo de usa casei sale poate sa fie cum vrea si sa faca tot ce-i trece prin cap. o fi ea andreea marin, dar tot om este si imposibil sa nu-ti mai sara tandara. mai rau este ca "zana" avea aceste scapari si fata de oameni care nu aveau nici o vina si carora le-a facut viata amara ani de zile.

Anonim spunea...

Asa sunt toate vedetele,toti artistii,actorii,cantaretii,etc.La televizor vedem niste "masti frumoase",toti vor sa para cat mai simpatici,populari,dar realitatea este cu totul alta.De ex credeti ca Valentin Uritescu este un batranel simpatic in viata de zi cu zi?Realitatea este cu totul alta.Anul trecut inainte de Craciun,era Uritescu prin cora-pantelimon.Umbla ca nebunu cu un carucior in care avea niste produse,si vreo 3 cozonaci italieni(panetone).Umbla cu o fata plina de nervi,parea nemultumit,suspicios,se uita urat la toata lumea.Are obiceiul sa-si mai cumpere cate 2 cupe de inghetata de la o toneta de inghetata "italiana"(apropo,inghetata "italiana"pe care dati o gramada de bani la tonetele din marile hipermarkete,e romanesca si se face intr-un laborator din Bucuresti,iar patroana e frantuzoaica).Deci,se oprise Uritescu la toneta,cu o fata de iti venea s-o iei la fuga,a inceput cu fitele si cu figurile de vedeta.Vai ce nenorocire,ca nu aveau casolete de care vroia el.Pana la urma nu a cumparat si a plecat si mai nervos.Nu inteleg de ce conta felul paharului de plastic sau casoleta,pt doar 2 cupe de inghetata.Orcum el sta in piata Iancului,aproape de cora.L-am maii vazut de cateva ori.Umbla cu nasul "in sus" si ma mir ca nu se impiedica pe strada.

Zuzele spunea...

@Anonim: La fel am vazut-o si eu pe teo Trandafir la Carrefour Orhideea. Sa vezi cat de urat a putut sa ii vorbeasca fetei de la casa de marcat!!!!!!! M-am socat. Apoi am revazut-o la Taverna Sarbului si era foarte foarte obraznica cu chelnerii!!!!!!!!

Anonim spunea...

Andreei Marin i-ash sparge dintii!

Cine se mai baga?

Anonim spunea...

sunt uimita sa aud aceste lucruri despre ea ii socant si cat de bine poate sa joace teatru in fata ecranelor. o intrebare stie cineva daca a fc ceva sc de teatru?