joi, 6 august 2009

Top 10 burlaci bogati

M-am gandit sa le usurez munca divelor (de carton evident) si sa le dau cateva ponturi de burlaci putrezi de bogati. Poate multe dintre ele nu au o cultura a mediului de business (ca Maria Marinescu J) ), asa ca m-am gandit sa le ajut un picut. Mai jos, delectati-va cu Top 10 cei mai bogati burlaci, pe care i-am spicuit din Top 300 Capital de anul trecut. M-am gândit să vă arăt burlaci pentru că nu vreau să îndemn femeile la adulter. Ştiţi doar deviza mea că o femeie care se culcă cu un bărbat căsătorit e mai târfă decât una care se prostituează pe centură ca să ducă mâncare acasă copiilor. Aşa că, fetelor, fiţi atente: 1. Ion Ţiriac, 70 de ani, trei copii. Avere: 2 miliarde de euro. Activează în asigurări, imobiliare, sport, auto şi în sistemul bancar. Reşedinţa: Monte Carlo 2. Sorin Ovidiu Vântu, 53 de ani, divorţat, doi copii. Avere: 1,25 miliarde de euro. Domenii de activitate: investiţii financiare, media, imobiliare. Reşedinţa: Otopeni 3. Ştefan Vuza, 39 de ani, FĂRĂ COPII. Avere: 425 milioane de euro. Domenii de activitate: Industrie. Reşedinţa: Bucureşti, Cluj-Napoca 4. Cristian Burci, 43 de ani, divorţat, un copil. Avere: 255 milioane de euro. Domenii de activitate: industrie, transporturi, media. Reşedinţă: Bucureşti 5. Gruia Stoica, 41 de ani, FĂRĂ COPII. Avere:230 de milioane de euro. Domenii de activitate: transport feroviar, producţie, servicii. Reşedinţa: Bucureşti 6. Adrian Sârbu, 54 de ani, divorţat, patru copii. Avere: 155 milioane de euro. Activitate: Mass Media. Reşedinţa: Bucureşti 7. Dorin Mateiu, 42 de ani, FĂRĂ COPII, Avere: 96 milioane de euro. Activitate: industrie alimentară, imobiliare. Reşedinţa: Alba-Iulia 8. Elan Schwartzenberg, 42 de ani, divorţat, un copil. Avere: 68 milioane de euro. Activitate: producţie, media, turism, imobiliare. Reşedinţa: Bucureşti 9. Gheorghe Vlase, 41 de ani, necăsătorit, doi copii. Avere: 56 milioane de euro. Activitate: distribuţie băuturi, transport, producţie. Reşedinţa: Slobozia. 10. Andrei Lişinschi Jr., 24 de ani, FĂRĂ COPII. Avere: 49 milioane de euro. Activitate: producţie de ţevi, tablă, combustibil biodiesel, imobiliare. Reşedinţa: Galaţi

4 comentarii:

Anonim spunea...

Of, of, of...
Prietena mea e din Galati. Intreb si eu ca tot omu' : "Lisinski asta micu' e blonav, are probleme cu rinicii sau are major drug abuse issues?". Raspuns: "E sanatos tun si nu se drogheaza. Pur si simplu asta-i fata lui.". Trist.
Shit happens!

Anonim spunea...

Dl Gruia este o persoana foarte abila si focusata. Din pacate pentru el multi lingai orbiteaza in jurul lui. Am cunoscut acum cativa ani un baietel care lucra pentru el. Un parvenit dornic de afirmare la Bucureci. Se dadea mare care are firma in Victoriei, dar de fapt nu avea nimic, il juca Gruia pe degete cum vroia. I-a luat maisna in leasing..care putea fi oricand la discretia lui pentru diverse activitati extraprofesionale. Omul cred ca era in stare sa ii spele si sosetele...Asa ca nu doar divele, femeiele sunt lesinate si se injosesc...unii barbati o fac muuult mai bine.

Anonim spunea...

domnul gruia e casatorit de la 16 ani si are si 2 fete.familist convins si un om sufletist.rar oameni asa bogati care ajuta copii din comunitatea lui de la toflea...

Anonim spunea...

nu stiu cat e de sufletist Dl Gruia,cert este ca la resita are o societate unde nu s-au platit salariile de 6 luni,desi este situat in top-ul celor mai...mai...bogati!Asa ca ramane de vazut!!!!!!!!!