miercuri, 19 august 2009

Nicoleta Luciu sau iepurasul Playboy devenit calugarita

Si-a imaginat-o cineva pe Nicoleta Luciu, "cea mai sexy femeie din Romania", potrivit unor topuri mai mult sau mai putin reale, si fericita posesoare a muuultor coperte Playboy, in straie monahale? Ei bine, DA! Sexy-Luciu a facut-o si p-asta si a lasat multi admiratori cu gura ca la dentist. O sa-mi spuneti: "Pai normal, doar e actrita!", iar altii vor comenta: "Daca si Luciu e actrita, eu sunt popa-porno!".
Ca sa lamurim situatia, trebuie spus ca Nicoleta noastra, mamica de aproape un an, va juca rolul unei calugarite in serialul de epoca "Aniela", cu care PR-ii de la Media Pro ne toaca nervii marunt, marunt, prin zeci de materiale pe care ni le trimit ZILNIC.
“Nu mai pot sa traiesc in minciuna, caci si minciuna este un pacat”. Aceasta a fost prima replica din “Aniela” rostita de Nicoleta Luciu pe platourile de filmare ale serialului. Personajul este unul complex, iar prezenta ei este foarte importanta in intriga povestii de la 1900: “Sora Maria a fost abandonata pe scarile unei manastiri cand era mica, nu a cunoscut alta lume decat cea monahala. Acum a devenit femeie si isi doreste foarte mult sa plece din manastire si pentru asta stie exact cui sa-i ceara sprijinul, lui Iorgu Vulturesco.
Cred ca eram la finalul clasei a XII-a si ma gandeam serios la ideea de a fi calugarita si de a acorda asistenta medicala soldatilor pe frontul de razboi. Drumul meu a fost schimbat de o colega care m-a dus la Bucuresti unde am intrat an televiziune si iata-ma acum aici interpretand rolul unei calugarite an cel mai ambitios proiect din România”, marturiseste actrita.
Poate crede cineva ca Nicoleta Luciu ar fi suportat straiele astea toata viata, daca i s-ar fi indeplinit visul din liceu? :) Fara sa-si arate ea sanii macar o data?

4 comentarii:

SoSheSays spunea...

chiar o fi avut visul asta sau a fost asa ca sa mai atraga atentia asupra sa...
dohhhh

SoSheSays spunea...

Zuzelor mai vreti banner? ca pana acum nu mi-ati spus nimic.

Zuzele spunea...

daaaaaaa! normal ca vrem:) ceva in genul aluia pe care i l-ai facut adelei sau cum vrei tu! lasam la aprecierea ta! avem incredere in gusturile tale :)

Butterfly spunea...

Punem pariu ca o dezbraca astia pana la sfarsitul serialului? :))