luni, 17 august 2009

Mircea Badea este in Zakynthos

Dupa un sejur petrecut in Croatia, Mircea Badea a plecat cu tot cu "topmodela" in Grecia, mai exact insula Zakynthos. A postat pe blogul lui poze foarte frumoase de acolo pe care le-am "furat" si noi :)

Voi pe unde ati fost vara asta? Care a fost cea mai frumoasa vacanta ever?:)

UPDATE!

Pentru toti cei care au impresia ca Zuzele posteaza informatii gresite pe site, avem o lamurire care vine fix din partea lui Mircea Badea. Iata ce scrie pe blogul lui:

"Pentru imbecilii care au senzatia ca sunt un magnat care a furat de la mamele lor ca sa se duca in vacante exotice, trebuie sa le spun ca charter+hotel o saptamana in Zakyntos, insula greceasca in care ma aflu acum, costa mai putin decat o saptamana la Mamaia.

Cat despre calatoriile pe mare cu barca, ele sunt intre 10 si 15 euro de persoana. Asadar, ca sa ai vacante bune in locuri fabuloase, nu trebuie sa fii bogat: trebuie doar sa nu fii bou.

Cand o sa am timp o sa scriu detaliat si despre saptamana din Grecia si despre cea anterioara din Croatia si Muntenegru."

4 comentarii:

Anonim spunea...

Mircea Badea e in Croatia , nu in Zakynthos. Scrii prostii! Chiar ca esti zuza.

Zuzele spunea...

Draga anonim, de iti bati tu capul degeaba daca nu esti in cunostinta de cauza? da clik aici si convinge-te: http://www.zakynthos-net.gr/

Penultima poza (cea cu plaja aceea superba) este imaginea insulei Zakynthos. Pe acea plaja se fecundeaza brostele testoase, daca nu ma insel.

aventoro spunea...

dragutz in Zakyntos

Zuzele spunea...

da, este foooooarteee frumos! Merita toti banii! Este ceva mai scump un concediu acolo decat unul in Paralia sau Halkidiki, dau nu exista termen de comparatie. Oricum, insulele sunt superbe, iar Zakynthos este pe primul loc in top :)