joi, 20 august 2009

Dartza, codoasa pentru pedofili



Marian Dartza, celebrul (sau nu!) hair-stylist al vedetelor sau, cel putin, asa ii merge numele, a intrat fara voia lui intr-un mega-scandal care s-ar putea lasa cu muuulti ani la mititica. Daca stau bine sa ma gandesc, nici nu cred ca s-ar simti tocmai prost inconjurat de atatia barbati ;)...
Astazi, a fost arestat un pedofil care ademenea baieti minori din centrele de plasament si le oferea, in schimbul unor servicii sexuale, bani, cosmetice sau invitatii la petreceri mondene. Alti nenorociti care au fost arestati si ei au declarat cu nonsalanta politistilor ca ei ii puneau pe copii "doar" sa-i satisfaca cu mana. Anchetatorii sustin ca tinerii erau dusi chiar la petreceri, unde participau personaje ale lumii mondene. Unele dintre petreceri erau organizate de hair-stylistul Marian Darta. Si asa a aparut numele cretzofilului in acest scandal care se lasa cu acuzatii foarte grave.
Dartza neaga orice implicare si sustine ca totul este o inscenare menita sa-i faca rau. Sa-l credem?

1 comentarii:

Anonim spunea...

Se vede de la o posta ca Darta-Tagarta este foarte "ciudat".Are miscari prea feminine,prea senzuale pt un barbat adevarat.Este evident ca se simte bine in compania barbatilor.