vineri, 14 august 2009

Patruleasa, 1000 de euro pentru o prezentare de moda

Cu toate ca a intrat de ceva vreme intr-un con de umbra, avand in vedere intreruperea colaborarii cu Antena 1, Simona Patruleasa ramane in vizorul creatorilor de moda care o prefera ca mireasa a colectiilor, in favoarea altor frumuseti autohtone. Votata ani la rand, "cea mai sexy vedeta de televiziune din Romania", Simona si-a rotunjit dintotdeauna veniturile datorita imaginii impecabile pe care a afisat-o inca de la debutul pe micile ecrane. Obiect al dorintei pentru barbati si muza pentru femei, Simona Patruleasa este una dintre cele mai frumoase femei din Romania. Ca orice femeie frumoasa aflata intr-o situatie similara, Simona nu a scapat de invidii si rautati din partea colegelor de breasla, fiind implicata, fara voia ei, in scandaluri inventate de cei care au dorit sa-i faca rau. De altfel, sotul ei, milionarul Sabin Ivanof, dorit de multe doamne si domnisoare din spatiul mioritic, a fost motivul pentru care Simona s-a ales cu invidii fara numar din partea celor care au ramas cu buza umflata...unele chiar la propriu.
Chiar daca nu mai este, deocamdata, o prezenta constanta pe micul ecran, Patruleasa a ramas preferata designerilor. Chiar saptamana trecuta, bruneta a aparut intr-o prezentare de moda, fiind mireasa colectiiei semnata de Laura Lazar. Desi au existat zvonuri privind o lipsa de fair-play din partea Simonei, s-ar parea ca totul face parte din seria de scorneli a celor care ii vor raul. Asadar, au fost barfe pe la colturi de cafenele obscure care o acuzau pe Simona ca i-a furat locul pe podium fostei sale colege, blonda Crina Abrudan. Lista initiala o includea pe cea din urma ca manechin in colectia Laurei Lazar, urmand sa fie platita pentru asta cu 300 de euro. Ulterior, organizatorii s-au razgandit si au taiat-o pe blonda de pe lista pentru a-i face loc Simonei, pe motiv ca o bruneta voluptoasa da mai bine decat o blonda silfida. Nici vorba ca Patruleasa sa defileze gratis, asa cum s-a speculat, ci a fost platita cu 1000 de euro pentru cateva minute cat s-a aflat pe podium.
In urma articolului aparut astazi in Cancan, "Crina Abrudan a fost lucrata de Simona Patruleasa", spiritele s-au incins foarte tare pe forum, cititorii impartindu-se in 2 tabere. Unii care se declara fani ai Simonei, iar altii, ai Crinei Abrudan. Va prezentam cateva exemple:
---- crina- scris de marina pe Patruleasa nu am vazut-o,dar pe Crina da si nu are silicoane,dar poarta mereu niste lentile de contact oribile.ii e rusine cu ocii ei?si la tv la fel.daca este atat de frumoasa,de ce isi pune lentile sa insele poporu*cu televizorul???se intelege clar ca art e facut de cineva care nu o suporta pe Simona si vrea sa o ridice pe Abrudan.Nicio sansa!E stamba toata .Cand spune stirile i se stramba gura intr-un mare fel.
---- gura stramba - scris de Crina Abrudan Intamplator cam stiu tot ce se intampla la Bonton.Sunt din anturajul clubului. Simona Patruleasa a fost dorita de organizatori si a fost remunerata cu 1000 de euro. Nici nu se compara cu Crina Abrudan , care are gura stramba. E distanta mare intre ele , de stil , de atitudine , de multe ! Ca de obicei scrieti minciuni la comanda .
---- evelyn, iar ai dat-o in bara- scris de atoatestiutorul Patruleasa a luat 1000 de euro ptr prezentare. Abrudanca venea pe gratis si in genunchi pina la Bonton numai sa o bage cineva si pe ea in seama. Articol scris de Evelyn Badea, obsedata de Patruleasa, si inca dezamagita ca nu a fost bagata in seama de sotul Patrulesei.
---- crina are ochi de peste fiert- scris de ARTAGOSUL Pai se compara cele doua? Nu vedeti ce gura are Crina? Si ce ochi de peste fiert? Comparati-le un pic si o sa intelegeti de ce au luat-o pe Simona si nu pe Abrudan
---- patruleasa chiar imi placea!abrudan mi se pare profitoare!- scris de flavi PATRULEASO, ESTI CHIAR FRUMOASA!TU, CRINO, MAI PUTIN FOND DE TEN SI PUDRA!!!
---- patruleasa e tiganca - scris de hop si io de aia a inlocuit-o
---- badea- scris de mihai nu stiu cine e badea evelina asta ,dar e clar ca e dementa!este de pus in camasa de forta femeia.E cumva buboasa aia tunsa scurt ca femeile de 50 de ani cu par roscat care apare pe la emisiuni si spune numai tampenii?
---- SCARBOASA DE EVELIN- scris de DAN DA.NU POT SA CRED CA NU O STII PE CEA MAI HIDOASA ARATARE CARE APARE PE LA TV SI ISI DA CU PAREREA DESPRE TOTI.E HOROR FEMEIA!NU CRED CA O****E NIMENI.DIN CAUZA ASTA E ASA FRUSTRATA.DACA A SCRIS EA O PAGINA INTREAGA..E OBSEDATA RAU....
--- PT DAN, ALIAS TRAVESTITII SILVIA POP SI PATRULEASA - scris de EVELYNE BADEA
iata ca se vede ca noi, eu Crina si altii, chiar avem de muncit...........in schimb voi, loazele patriei, nemancatele care ardeti gazul, stati pe net sa va varsati veninul PT CA NU EXISTATI PE NICIUN PLAN SI NU VA BAGA NIMENI IN SEAMA! ASA CA DRAGA DAN CARE ESTI DE FAPT PSEUDONIM PT DOUA OTREPE (stim obsesia travestitelor silvia pop si simona patruleasa pt Dan cel miliardar, cu o casa superba in Herastrau) ADICA SILVIA POP SI PATRULEASA---(DOUA CREIERE CA SA IASA UN PUISHOR DE CREIER)........ MAI SCHIMBA TEXTUL CU F.....TUL SI CU ALTE OBSESII DE CENTURISTE AGRAMATE, CA DEJA IL STIM PE DINAFARA SI NE PRINDEM TOTI CA SUNTETI VOI, EPAVELE SOCIETATII, VOI, RETARDATELE TZARII SI REJECTATELE ORICAREI TELEVIZIYUNIO CARE SE RESPECTA.... SE POATE CA EU SA FIU ORICUM....DAR ORICE DEFECT AS AVEA (DAR NU AM!") SE REPARA PE PP OPERATIILOR ESTETICE DIN CARE VOI AVETII MILIARDE .....SI TOT URATE SUNTETI,. DAR PT INTELIGENTA SI CARSIMA.....NU AVETI CE FACE! NU S-A INVENTAT INCA CEVA, O OPERATIE.... ASA CA DRAGELE MELE DAN :)), VOI PROASTE VETI MURI, CA PT VOI NU S+A INVENTAT NIMIC SA FITI SALVATE DIN PRAPASTIA CU OLIGIFRENI..... IN SCHIMB, PE MINE SUNTETI CONDAMNATE SA MA VEDETI PESTE TOT ....HI HI HI........ NU MA MAI OBOSESCSA CITESC CE MAI DEBITATI DE ACUM IINAITE PE FORUM, DAR VA UREZ SUCCES, SA II DUCETI PACHETEL LUI IVANOF LA PUSCARIE, ACOLO DE UNDE NU+L VA PUTEA SCOATE NIMENI. CAT DESPRE POP......SA MAI ZACA LA POARTA LUI DAN........POATE I SE FACE MILA DE FATZA EI DE CATZEL BATUT SI II DA O ANAFURA SI UN PAHAR CU APA.....:)))))))))))))))
Voua cine va place mai mult?

4 comentarii:

Andra spunea...

da diva de tanti Badea de ce n-a facut parte din prezentare????\
doar n-are niciun defect =)))))

Zuzele spunea...

cred ca era mult prea ocupata sa-si roada unghiile de invidie! :))) sau poate ca nu a vrut sa o eclipseze pe Simona Patruleasa! :))

Jo(anna) spunea...

nu am nici o legatura whatsoever cu showbiz-ul (sau cum s-ar spune sec - mi se rupe) dar mai citesc si eu pe net cancan-uri sa ma relaxez dupa munca si obiectiv vorbind am 2 lucruri de spus:
1. indeed, cititorii vostri sunt mai destepti decat si lor (v-am bagat la favorite)
2. tanti badea asta, cum vad ca i se spune, este indeed de balaceanca. lasati-o sa latre ca sunteti 10 capete peste si vedeti-va de treaba voastra (adica de noi), ca o faceti bine

Congrats!

Zuzele spunea...

Multumim, Jo(anna) !