marți, 28 iulie 2009

Bianca lui Bote, obsedata de iubitii lui Spatar

Tanara blonda si... sexoasa, desigur, care se lauda ca i-a furat inima lui Botezatu este cunoscuta ca un cal breaz in lumea celor bogati si celebri. Cu dimensiuni perfecte, 1.80 m, 95-65-95 si, as adauga eu, dependenta de 69, duduia Bianca Dragusanu din Hunedoara a sucit mintile multor playboy autohtoni, fiind considerata o ispita careia nu-i poate rezista nici un mascul. La urma urmei, ea din asta traieste. Asa cum unii oameni vand la Cora, altii la aprozar, altii sunt contabili sau ingineri, doctori si ce mai vreti voi, blonda se poate lauda cu meseria de "ispita pentru bogatasi". Si nu atrage in plasa ei orice "bambuist" prapadit care, in afara de fite, nu prea are nimic, ci numai indivizi unul si unul care, la o adica, ii pot oferi si luna de pe cer.

La 26 de ani, Bianca se poate lauda cu multe cuceriri de top, trei dintre ele avand legatura cu Cristina Spatar. Am putea spune ca blonda a dezvoltat o adevarata obsesie pentru iubitii cantaretei. Atunci cand Mirco Maschio (foto medalion) era inca in viata Cristinei si urmau sa se casatoreasca, blonda s-a bagat pe fir si a pus punct relatiei dintre ei. La ceva timp dupa asta, a iesit in presa si a inceput sa se laude ca ea este prima iubita a italianului si nicidecum amanta.
Apoi, idila dintre Cristina si milionarul Alex Adamescu, proprietarul hotelului Rex din Mamaia, i-a trezit, din nou, interes blondei. A pandit momentul cand bogatasul a fost din nou liber (unii spun ca tocmai ea ar fi fost motivul despartirii) si s-a cuplat cu el. In scurt timp, nu a mai prezentat interes pentru "amazoana" poate si pentru ca nu este tocmai larg la punga asa cum ar fi vrut ea. Alex, tinut din scurt de tatal sau care a fost total impotriva relatiei cu blonda, nu i-a satisfacut acesteia capriciile si a fost pus pe faras...
Cei doi barbati nu au fost singurul liant intre Bianca si Cristina. Dupa faza de acum cateva luni, cand Spatar a fost santajata cu niste poze sexy si i s-a cerut o suma mare de bani pentru ca respectivele fotografii sa nu apara in presa, s-ar parea ca, in spatele scandalului s-ar afla insasi blonda. Alin Ionescu, actualul sot al cantaretei, a dezvaluit pe cine crede suspectul numarul 1: fosta lui iubita, Bianca Dragusanu! :)))) Cristina este convinsa ca blonda o invidiaza foarte mult, ca a facut o adevarata obsesie pentru persoana ei.

0 comentarii: