marți, 28 iulie 2009

EBA, fitze de fitze la hotelul Rex din Mamaia

Elena Basescu, aceasta parvenita coborata de la botul calului fix intr-o cafenea din Dorobanti, isi da arama pe fata cand ti-e lumea mai draga. Dupa ce a facut eforturi disperate, pentru a-l cuceri pe Rani Adamescu, unul dintre cei mai bogati tineri din Romania, "fata lu' tata" a inceput sa se minta singura ca a si reusit acest lucru. Nu numai ca Rani nu i-a dat nici o atentie si a dezmintit intotdeauna zvonurile care ii dadeau drept un cuplu de indragostiti, dar nici nu i-a suportat fitzele de mezina prezidentiala.
Atunci cand mergea la mare, intotdeauna la Mamaia ca doar acolo se afla Mecca fitzosilor, fata lui Base isi lua din proprie initiativa statut de VIP si se comporta ca atare. In cateva randuri, a acceptat, cu chiu, cu vai, sa-si plateasca doar cazarea la hotelul Rex (unde proprietar este Rani), dar nu si consumatia adiacenta. In capsorul ei mic si extrem de operat in cabinetul esteticianului se cuibarise gandul ca este iubita lui Rani si, in concluzie, nu trebuie sa scoata un ban din buzunar.
Un chelner care a lucrat acolo pe perioada verii ne-a soptit ca EBA nu vroia sa achite nici mancarea, nici bautura, nici nimic si atunci cand se duceau chelnerii sa-i duca nota de plata, ii lua la misto si le vorbea de sus. "Va reclam!!! Voi nu stiti cine sunt eu?". Cu mult mai mult bun simt decat pitipoanca prezindentiala, chelnerii ii cereau ajutor lui Rani: "Sefu, Baseasca nu vrea sa plateasca nimic!". Intelegator si, cu la fel de mult bun simt si el, Adamescu jr ridica din umeri si le spunea: "Stiu, dar nu pot sa-i zic nimic! Mai insistati si voi!".
Halal comportament, miss EBA! Asa faci si pe la Bruxelles? Mergi pe la hotel si iei personalul la bani marunti cand indrazneste sa-ti bata la usa? Sau, si mai rau... Intri in magazine, iei Hermesul si ii spui vanzatoarei, din varful buzelor, ca tu esti EBA de la Bucuresti?

5 comentarii:

Anonim spunea...

Nu cred o iota, este o tipa foarte eleganta si cu bun simt, mintiti de spargeti, iar Rani este un amic bun al Elenei, se respecta si niciodata nu a fost vorba de "cucerirea marca Rani" pentru EBA.

Minciuni, altceva nu aveti ce scrie aici? Sau ce visati noaptea scrieti aici ziua! Rusine!

cineva spunea...

Mie nu mi-a placut niciodata de EBA. Mi se pare de o mitocanie crunta. Cm s-a scris de atatea ori ca s-a luat la bataie in cluburi in toaleta ca sa i se cedeze locul (vai vai!) o cred si p-asta.
Eleganta? Poate in stilul vestimentar!
Bun simt? Hai sa fim seriosi! Ai cunoscut-o personal, nefiind din lumea ei si neaflandu-se in campanie? E un om cu un caracter mizerabil! Tie ti se pare normal ca tarfa asta retardata sa-si plimbe curu' cu 15 (!) bodyguarzi platiti din impozitele noastre la film la Plaza? Asta e ceva de bun simt? Ai intrat in vreun spital romanesc? Umbli pe strazile din tara? Cum isi permite japitza asta sa faca un asemenea exces DIN BANI PUBLICI? Cinste surorii ei Ioana pentru discretie si INTR-ADEVAR BUN SIMT!

Si... a propos de ea si Rani. Cand el a dezmintit orice fel de zvon, ea cum a reactionat, iti amintesti? A zis ceva de genul " unii pusti ale caror merite sunt legate doar de banii parintilor (de parca ea ar fi vreo self made si oricum, nu suporta comparatie fam. Adamescu cu betivu' de ta-su) care zic ca nu vor fi niciodata cu mine, asa cum vulpea n-ajunge la struguri si zice ca-s acri". Asta e respect pt un amic? Asa te porti? Asa vorbesti despre o persoana apropiata?

Ca sa nu intru si in felul in care a vorbit despre Hrebe. N-are nici macar respect fata de sine ca femeie si fata de sentimentele pe care candva le avea pentru Andrei. E o nulitate! Dar na, cred ca te simti implinit ca ai votat cu cine trebuie, nu?

Anonim spunea...

Papusica de carton stii ce sa faci tu mai intai? Sa pui tu mana pe gramatica de clasa primara si sa inveti sa scrii corect fatuca...copiii din lumea-ntreaga se oripileaza cand ii faci "copii"

Invata, naiba! Zuzo!

Anonim spunea...

Nu publici comnetariul meu, nu? Te doare rau vad, dar invata sa scrii corect apoi sa iti faci blog.

Zuzele spunea...

draga anonim, am scris in graba si s-ar putea sa mai fi mancat, din greseala, cateva litere. mi-a fost foame... Vezi ca si tu ai scris COMNETARIU in loc de COMENTARIU si nu te mai face nimeni analfabet!

Scuze pt intarzierea publicarii comentariilor, dar am fost plecate si deabia acum am gasit un loc cu internet.