joi, 23 iulie 2009

Ce amorezat e Petre Roman la 63 de ani!

Cine ar mai fi crezut ca, pentru Petre Roman, adevarata fericire va veni dupa 60 de ani? Cei care priveau cu suspiciune relatia dintre el si Silvia Chifiriuc sunt surprinsi sa constate acum ca "aventura" politicianului s-a transformat intr-o casnicie cat se poate de fericita, care va fi incununata de venirea pe lume a unui copil. La 63 de ani, Petre radiaza. Se vede de la o posta ca este fericit, pare intinerit si si-a schimbat pana si stilul vestimentar. Face mult sport si corpul ii permite sa imbrace haine tineresti. La prima vedere, nici n-ai crede ca are o fata de aproape 40 de ani. Acum cateva zile, Roman s-a intors din luna de miere, unde a petrecut clipe minunate impreuna cu sotia lui, Silvia. Ziarul Ring a publicat cateva poze din Muntenegru, din care se poate observa cu usurinta atentia pe care sexagenarul i-o acorda Silviei. Cat de tandru si indragostit este...
In tot acest timp, Mioara, fosta sotie, care nu si-a revenit nici acum dupa divort, pare tot mai suparata si apare foarte des prin presa povestind amintiri din casnicia cu Petre. Chiar astazi, in Cancan apare un material in care Mioara declara ca nu vrea sa mai auda de Petre si ca nu i-a dat nici un mesaj de ziua lui, iar in Libertatea scrie ca au ingropat securea razboiului si ca l-a felicitat :))) Ce naiba sa mai credem??? Nu putem sti sigur decat ca Petre Roman este foarte fericit si intinereste pe zi ce trece. Asta nu scuza ceea ce a facut, dar nici nu poti sta nefericit o viata intreaga langa o femeie pe care nu o mai iubesti!

1 comentarii:

Zuzele spunea...

ce frumos e acolo!!!!!! eu am pus materialul pe blog datorita pozelor :) m-am interesat si am aflat ca e deosebit de frumoasa zona aia. nu stiam de ea, dar m-a pus pe ganduri si chiar imi doresc sa ajung acolo! cautati pe google imagini din Milocer! o sa va convingeti :)