duminică, 19 iulie 2009

Poponet si Lesko, caterinca maxima!!!

Ca in fiecare dimineata, deschid ziarele si, ce sa vezi? Ma surprinde un titlu bomba din Cancan: "I-am prins impreuna la Monte Carlo!". Mamaaaaaaaaaaa!!!! Scris asa cu litere de-o schioapa! Ma si gandeam: Stai sa vezi ce ancheta au facut astia, frate! Ce filaje, ce dormit in masina, ce nenorociri au indurat doar ca sa-i prinda impreuna....pe cine credeti? ...pe Poponet si Anna Lesko! :)))) Oricum, intre noi fie vorba, mai rar mi-a fost dat sa vad o "descurcareata" mai mare decat Lesko (asta asa..sa nu folosesc cuvantul ala urat care incepe cu C si se termina cu A si are 5 litere). Nu are nici un scrupul, nimic. Stie un singur lucru: ca trebuie sa alerge din...masina in masina...de bogatas, desigur! Cred ca singurul scop al ei pe lumea asta este sa colectioneze cat mai multi barbati cu bani de pe urma carora sa se aleaga cu cat mai multe cadouri. Si nu va ganditi aici la o bratara, o pereche de cercei sau cine stie ce vacanta in Antalya. Diva noastra percepe de la masini in sus, conturi babane, case, etc...
In fine, sa trecem la povestea noastra. Asa! Diva Lesko a fost combinata cu Poponet. L-a parasit si s-a cuplat cu Elan, fostul Mihaelei Radulescu. In toata perioada asta, nu stiu cine i-a mai incalzit asternutul. Dat fiind faptul ca ne aflam in plina canicula, poate ca nu i l-a mai incalzit nimeni. In schimb, aflu ca, mai nou, o racoreste tot Poponet. Care Poponet a fost cuplat in timpul asta cu inca doua dudui..una blonda-Alina Crisan si una bruneta-Raluca Lazarut. A terminat-o cu amandoua si s-a intors la Anna.
Dar nu aici vroiam sa ajung. M-a distrat foarte tare descoperirea astora de la Cancan, renumiti pentru imaginatia de care dau dovada atunci cand trebuie sa-si faca subiect de prima pagina. Cele mai luminate capete de la conducere fac un brainstorming cateva zile, nu ezita sa inventeze scenarii, sa plateasca actori pentru scenariile lor si gata bomba.
Prezinta ei minunata descoperire pe care au facut-o la Monte Carlo si dau detalii dintre cele mai detalii referitoare la sederea porumbeilor. Cica, "CANCAN a aflat detaliile celei mai spectaculoase impacari din lumea mondena" :)))...d-aia nu mai oua gaina.. ca nu stia lumea detalii ale celei mai spectaculoase impacari din lumea mondena. Daca era vorba de oricine altcineva decat de Anna Lesko, putea fi mai suprinsa lumea, dar asa... Vorba lui Badea: "la urma urmei cu asta se ocupa! Din asta traieste!" :)))
Priceputii astia de la Cancan, o dau cotita. Cica si-au trimis ei oameni la Monte Carlo care au supravegheat fiecare pas al Poponetului. Au aflat cat au dat pe camera, cat au platit la masa, ce au mancat, ce au baut., ce au....rimeaza dar nu se cade sa scriu...:)))
Mai sa fie, ce paparate a avut Cancan-ul domnule. Auzi tu..."Au plecat dupa-amiaza impreuna, cu masinile, de la Monaco catre Nisa, iar circulatia a fost un calvar. Au stat ore intregi blocati in masini atat la dus, cat si la intoarcere. A meritat insa. La concertul celor de la U2 au avut locuri in sectorul VIP, unde mancarea si bautura erau incluse in costul biletului. Anna si Codin au platit 1.400 de euro (adica 700 de euro fiecare)! "... Asemenea imbecilitate nu am mai citit de mult. Sunt convinsa ca sunt oameni care le cred balivernele, dar mi se pare jenant sa te cobori la asemenea poveste de 2 lei.
Ipoteza mea este urmatoarea. De fapt, am trei:
1. Ori respectivul de la tabloid, care, apropo..nici nu s-a semnat, a fost cu cei doi la Monte Carlo si apoi a dat-o, in stilul lor caracteristic, sub forma de mare dezvaluire.
2. Ori le-a povestit cineva care a fost cu Poponetii in vacanta si, la fel , ca se se umfle in pene, ei au dat-o ca dezvaluire proprie
3. Ori Poponete sau Lesko le-a povestit de-a fir a par ce au facut la Monte Carlo si, ca sa nu para ca se lauda, le-a spus sa o dea pe surse. Desi, este destul de penibil sa intri in atat de multe detalii in articol si tu sa nu fii acolo, sau, cel putin, sa pretinzi ca n-ai fost acolo. Mai aveau sa spuna..Poponet, (pe care ei in tot materialul il numesc "Codin Maticiuc" si nu folosesc nici macar o data porecla "Poponet", lucru care ne da de gandit ca sunt prieteni foarte buni cu el ;)....) a mancat un snitel cu salata de varza, dar a luat doa cateva guri de snitel si 3 furculite de salata pentru ca era mult prea sarat si bla bla...alte detalii pe care nu le puteai sti decat daca ai stat cu ei la masa.
Ah! si cea mai tare faza. Cum justifica ei fotografiile din ziar? Cica s-ar fi aflat la aceeasi petrecere cu ei si, fotograful oficial al evenimentului le-ar fi facut o poza, iar cancan-istii au cumparat-o la iesire :))) aberatie mai mare ca asta nu am auzit de cand sunt. Si faza nu ar fi fotografia de deschidere, care, intr-adevar este cat de poate de normala si, sa spunem ca accept si ipoteza lor. Dar, in articol, mai apar inca doua care se vede foarte clar ca au fost facute cu un aparat neprofesionist, telefon chiar si in care, poponet si lesko nu sunt pe faza. Sunt surprinsi undeva pe strada, in timp ce-si butoneaza telefoanele.
Ia cititi ce scrie in Cancan: "In timp ce erau la masa, cei doi au fost pozati de un fotograf oficial al show-ului. Asa e practica. Toate persoanele prezente sunt pozate, iar pozele (in trei exemplare) sunt puse pe un panou la iesirea din sala de concerte pentru a putea fi cumparate la plecare de catre doritori. Anna si Codin n-au mai apucat insa sa-si ia fotografiile, intrucat reporterul special al CANCAN la Monte Carlo le-a platit inainte, cu toate ca vanzatorul a avut un moment de ezitare, sustinand ca pozele sunt ale altcuiva. I-am explicat insa ca sunt prietenii nostri si l-am induplecat. Am dat 75 de euro pe cele trei fotografii, asa incat azi publicam dovada ca Lesko si Codin sunt din nou impreuna. Mai mult, am aflat ca, in weekend, cei doi noi (vechi) iubiti vor reveni in tara, lasand in urma sejurul lor de la Monte Carlo! "

5 comentarii:

Anonim spunea...

Moaaa... Si io am mancat schnitzel cu varza la Chicken Staff vis-a-vis de Marriott acu' 3 ore cand vorbeam cu tine! No fuckin' way! Frateee... It;s a sign!
Asa... Codin se potrivea de minune cu Pistol. Si semanau mult, blondutzi dragutzi micutzi. Ca Zugrava nu mai gaseste el! Prea tare femeia aia! LSK - learn from the profi! =)) =)) =))

Anonim spunea...

ash vrea sa vad in romania presa mondena serioasa, nu pacaleli de astea.

bianca spunea...

elan nu a fost cu lesko. presa a speculat vazandu-i luand masa de 2 ori impreuna lucru intentionat facut de cei 2 . eu de l inceput am spusca ceva nu e in regula deoarece elan discretul brusc era pe prima pagina a ziarelor cu cate o femeie. toata tarasenie un lesko a fost un plan pus la cale de elan ca sa se razbune pe mihaela . eu sunt sigura ca el si lesko au pus la cale chestia asta deoarece ea avea d e castigat publicitate si se razbuna si ea pe codin vroia sa-l faca gelos .dovada ? radu groza impresarul lui lesko spune in ziarul ring clar ca elan si lesko nu au avut o relatie de dragoste si ca nu a fost nimic intre ei .deci practic totul a fost un scenariu ( elan nu a declarat niciodata ca ar fi fost cu lesko ba m ai mult prin cancan apropiat lui a lasat sa se inteleaga ca au iesit la masa ca si prieteni intr-un cerc comun)pus la cale de ei pt. ai face gelosi pe codin si mihaela . numai ca lui elan nu i a iesit .oricum nu cred ca pe mihaela a durut-o chestia c lesko in comparatie cu faptul ca elan a vrut sa il ia pe ayan tot din razbunare.

Anonim spunea...

ati omis cel mai esential detaliu care reliefeaza facatura acestui articol, imi e scarba sa mai citesc o data articolul din cancan insa imi amintesc ca scria ca poponetz nu mai consuma alcool din luna mai :)) se straduieste din rasputeri baiatu asta sa isi spele dara de celebritate negativa. sunt din cluj, va citesc cu placere deoarece noi cei care nu devoram evenimentele mondene ale capitalei, ne formam idei cu totul gresite despre substantele personajelor. Voi pareti destul de sincere.

Zuzele spunea...

Ne e drag cand citim astfel de comentarii si cand vedem ca avem atat de multi cititori fideli! va asteptam sa participati si la sondaj, sa ne spuneti cum va place noul look, ca sa il ajustam dupa preferitnele voastre. Muuuahhh!!!!!!!!