marți, 21 iulie 2009

Top 5 Cele mai mari pitzipoance

Pitipoanca. Specie de mamifer umanoid, cu corpul suplu si sumar acoperit, de cele mai multe ori retusat chirurgical. Se hraneste deseori cu silicon si consuma periodic colagen. Este cunoscuta pentru firava inzestrare a mobilierului de la “mansarda”. Pofteste intotdeauna la haine, pantofi si genti de firma, dar se declara impacata si daca face shopping la angro, atåt timp cåt nevoia sa de kitsch si sclipici este satisfacuta. De regula, se camufleaza sub titulatura de fotomodel, cåntareata, sexy-asistenta sau chiar designer. Cånd isi accepta pe deplin conditia, renunta la camuflaje si se produce la televizor sub pretextul unui scandal. Descoperita si domesticita recent, pitipoanca este raspåndita in provincie in forme derivate.
Dar cele mai reprezentative figuri ale speciei le regasim pe teritoriul Bucurestiului, cu precadere intr-o zona denumita generic “showbiz”. Am selectat doar cåteva dintre ele, cu mentiunea sincera ca ne cerem scuze celor care se simt nedreptatite pentru locul ocupat in top. Iar celor care nu au fost incluse in clasament le adresam din inima un indemn de speranta si le sfatuim sa persevereze! Mai jos veti gasi un top realizat de ziarul Gardianul. In curand veti vedea si topul nostru!!! Atunci sa va tineti!!!
Motto: “Televiziunea este un parc de distractii afurisit. Televiziunea este un circ, un carnaval, o trupa ambulanta de acrobati, o colectie de povestitori, dansatori, cåntareti, jonglori, monstri, imblånzitori de lei si jucatori de fotbal”(Paddy Chayevsky).
Locul 1 – Sanziana Buruiana
Fara ezitare am ales-o pe Sanziana Buruiana pe prima pozitie, mai ales ca are un nume predestinat pentru rangul sau. A fost deajuns sa se declare fotomodel ca sa fie primita cu bratele deschise in mai multe emisiuni tv, fapt care i-a asigurat primul pas spre “lumea buna” a Capitalei. Consacrarea nu a venit pentru domnisoara Buruiana decat in momentul in care a anuntat infiintarea Partidului Fotomodelelor, chemandu-si suratele sa i se alature in lupta pentru “pitipongeala” legala.
Locul 2 – Bambi
Pe Raluca si Denisa, fetele de la trupa Bambi, le prezentam “la pachet”, pentru ca le leaga nu doar faptul ca sunt surori, ci si pasiunea pentru hainute sclipicioase si cat mai multe accesorii inedite. Au devenit cunoscute acum un secol, lansand o piesa ce le-a asigurat – din nu stim ce motive – atentia presei pana in zilele noastre.
Locul 3 – Andreea Tonciu si Laurette
Faimoasele “pupeze”, cum le-a botezat Adriana Bahmuteanu,
si-au facut intrarea in showbiz printr-una dintre cele mai simple metode: cate una bucata scandal sexual. Andreea Tonciu s-a afirmat certandu-se cu o alta pupaza pentru un fotbalist, iar Laurette injurandu-se cu Ogica, pe care l-a acuzat ca ar fi violat-o. Fetele au ajuns apoi sexy-asistente, iar in prezent presteaza pe podium ca fotomodele pentru sume modice.
Locul 4 – Sonia Trifan
Mai putin mediatizata, blonda Sonia Trifan incearca sa compenseze printr-un tupeu nemarginit, autoproclamandu-se designer. Asta dupa ce a fost si model, si cantareata. Cum nu are cu ce sa se laude in presa, povesteste despre vacantele de cinci stele sponsorizate de domni generosi. Aceasta este o alta caracteristica a pitipoancelor: se indragostesc fulgerator de barbati care, absolut inamplator, sunt bine dotati la portofel.
Locul 5 – Magda Ciumac
Caricatura crescuta in ograda lui Dan Diaconescu nu mai are nevoie de nici o prezentare, caci si-a facut-o singura, in noptile albe petrecute in garsoniera OTV. Cu ce-si ocupa ea timpul de zi cu zi este greu de spus, dar un lucru stim sigur: adora sa se gateasca si sa se dea in stamba pe “sticla”. Ii plac ciorapii-plasa si cand se simte in forma, executa cate un dans periculos pe masa, in direct. Dar sa n-o mai lungim cu vorba si sa va lasam sa priviti in voie fotografiile...

8 comentarii:

Anonim spunea...

Pisy, dar prima pitzipoanca a tarii ramane totusi EBA! Intre Sanziana si Adela Lupse, parca o prefer pe Sanziana. Macar e frumoasa si mai draguta in felul de-a fi!

Zuzele spunea...

da, dar EBA este o pitipoanca mai stilata :) cele prezentate aici sunt mai de duzina, mai pitipoance pana in maduva oaselor, cu haine in culorile curcubeului, cu pene si paiete, cu fundite prinse in par... Sanziana da, este mai draguta in felul de-a fi spre deosebire de Adela, dar mie, personal, imi place mai mult Adela. Mi se pare mai frumoasa :)

Anonim spunea...

Vaaai dar câte mai sunt...

Doria Ivan

Daniela Crudu

Blonda de la Morar

Cheeky Girls

Indiggo

E plin de piţipoance retarde.

Anonim spunea...

Tridenta
Senzoala
Ilinca Van Bitch
Madalina Radu (neaparat)

Si pitzipoance de foarte joasa spetza:
Blonda de la morga
Blonda lu' Plapcianu
Pamela

Zuzele spunea...

Suntem mandre cu doua cititoare ca voi!!!!!!

Creti-Nita spunea...

Nuuu, e nedrept! Nu e Magda number one??? Doar a dansat pe mese in direct la tv. Deci, fac contestatie sa modificati clasamentul.

Zuzele spunea...

@Creti-Nita: :)))) Dupa mine, sincer, toate sunt pe locul I. Dar daca vrei tu, bine, fie....Magda Ciumac e cea mai mare pitzipoanca!! Se accepta contestatia :))))

Anonim spunea...

ce dracu e frumoasa sanziana buruiana...? plastic vopsit si siliconat (in buze) sau acidulat, dupa preferinte....(de la acid hialuronic, pentru necunoscatori) in schimb, tonciu e penala.....