luni, 27 iulie 2009

Petre Roman, crai monden la batranete

Tot citind prin ziarele colorate diferite informatii despre Petre Roman, am ajuns la concluzia ca s-a senilizat, tocmai acum, la batranete. Daca, in urma cu cativa ani, avea o imagine de barbat sobru, politician serios care nu iesea din costumul calcat la dunga, astazi, Petrica apare la televizor in pantaloni scurti, trimite pe la ziare poze din vacanta...Mai ramane sa-l vedem in prezentari de moda sau in pictoriale sexy prin reviste. Divortat dupa 30 si ceva de ani de casnicie, recasatorit cu o femeie mult mai tanara care-l va face tatic in curand, Petre Roman pare ca traieste o a doua viata. Iti da impresia ca s-a reincarnat intr-un alt individ, care nu are nici o legatura cu fosta lui viata. In timp ce fetele lui isi varsa ura prin ziare si recunosc faptul ca sunt extrem de dezamagite de propriul parinte, sexagenarul este detasat total.
Cu inima intinerita care ii pompeaza atata fericire in vene, Petrica isi vede linistit de vacantele lui romantice, alaturi de noua sotie. Cu zambetul pana la urechi, se pozeaza cu mana pe burtica ei si informeaza tot poporul ca "Silvia este o foarte buna inotatoare, chiar daca are un bebe in burtica!". Povesteste entuziasmat ca sotia l-a asteptat cu o cina romantica si tort cu lumanarele de ziua lui si recomanda tuturor sa mearga in Muntenegru pentru ca este o destinatie de vacanta deosebit de romantica. In tot acest timp, Mioara, fosta nevasta nu mai stie cum sa-l denigreze in presa si sa arunce in paginile tabloidelor ocare fara numar menite sa-l transforme intr-un monstru.
Politicianul nu spune "nu!" nici emisiunilor de stiri sau divertisment unde accepta, bucuros, sa-si trambiteze fericirea. Dezvaluie detalii din relatia lor, ofera spre difuzare fotografii din vacante, momente care ar fi trebuit pastrate in intimitatea caminului si nicidecum, analizate de intreaga natiune.
In scurt timp, va deveni un subiect interesant pentru paparazzi si va lua fata multor crai de Dorobanti care vor tanji dupa loc pe prima pagina. Sa te tii cand va naste Silvia. Normal ca Ring (prietenii lui) si Click (nasul lui de cununie este Patriciu!) se vor lupta pentru o exclusivitate cu poza bebelusului. Normal ca Petre va inchide telefonul celorlalti ziaristi si normal ca va fi monden la "Povestiri adevarate". Pana in toamna, se intoarce Capatos si parca il vad pe Petrica la "Un show pacatos" unde va primi lectii de infasat copilul de la Nikita :)) Ce faza ar fi!

0 comentarii: