marți, 21 iulie 2009

"OTV-ista fara chiloti" s-a operat la clinica fantoma Sabyc

Clinica Sabyc, unde au descins, duminica noaptea, ofiterii DIICOT in ancheta care s-a deschis aici pentru trafic ilegal de ovule, se lauda cu “unul dintre medicii plasticieni cei mai buni din lume”, doctorul Dov Klein. Printre pacientele medicului - supranumit “chirurgul vedetelor” pentru ca ar fi operat cateva celebritati - se numara si doua dintre “vedetele”, mai bine zis cele mai mari pitzipoance paparude ale postului OTV, alias Meme (Mihaela Moise) si “OTV-ista fara chiloti” (Madalina Radu).
Chiar pe site-ul clinicii sunt postate cateva articole in care cele doua “celebritati” isi anunta intentia de a se da pe mana doctorului Klein. Meme vroia sa-si mareasca sanii si buzele, iar Madalina, idem. Pe pagina web a clinicii sunt prezentate apoi si articolele post-operatorii, in care fetele se arata incantate de interventiile chirurgicale, iar Madalina Radu anunta ca intentioneaza sa-si mareasca si posteriorul.
Doctorul Klein s-a pozat cu mandrie alaturi de “OTV-ista fara chiloti”, cand aceasta a mers insotita de ziaristi sa-si aleaga modelul de silicoane. Dupa zece de activitate in Romania, clinica Sabyc este anchetata pentru trafic ilegal de ovule. Procurorii DIICOT acuza personalul clinicii israeliene ca a facut trafic ilegal cu ovule, in favoarea unor familii din Israel.

1 comentarii:

Jo(anna) spunea...

vai, deci femeia asta e horror